| ljudi POMAGAJTE !!! | |
|
+10nikson popesky Tomas Volk Braca buRago vlajko05 GibaniTZa Dika gazda strid 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: ljudi POMAGAJTE !!! Čet 15 Nov - 23:33 | |
| prica je , nazalost , vrlo kratka i nije lepa vise od godinu dana sam trazio odredjen tip bube i pre par meseci i naleteo na nesto sto se poklapalo sa mojim zeljama uspeo sam konacno pre 15-tak dana i da se dogovorim oko kupovine sta je u pitanju i u kakvom je stanju vidi se sa fotki i iz saobracajne (inace ima i diskove napred) pre nedelju dana je i placena i dovezena u Beograd na Vozdovac e sad sledi ono tuzno i ruzno sinoc je UKRADENA !!! na sred slave (kod prijatelja) mi je zazvonio telefon i drugar me pita da li sam slucajno ja negde odvezao bubu bolje da mi je sipao kofu ledene vode na glavu danas smo proverili sve zivo: "dizajnere" , komunalce i ostale i nisu oni u pitanju veceras smo ustanovili da se oko kola muvala popodne ekipa slicna onoj koja je Gibi maznula tocak - NAJGORA varijanta jer kod njih nema sanse da prezivi u KOMADU posto se trudim da budem fin necu da napisem sve moje misli i glagole od sinoc do sada (i jos me ne pusta) MOLBA je jednostavna - ako bilo ko od clanova, drugara,prijatelja,prijateljevih prijatelja i svih dobronamernih nacuje bilo sta, samo da javi bilo kome od nas koji smo na ovom forumu ili na forumu buba kluba jedan jako besan i tuzan strid | |
|
| |
gazda Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 514 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 16.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Čet 15 Nov - 23:53 | |
| Druze.... ..sta da kazem.Katastrofa.Jedino sto mogu je da ove slike memorisem sto bolje,a sa obzirom da sam terenac i motam se svuda po gradu ,svaki budzak na koji naletim bolje pogledam u nadi da je cela.Samo jedna stvar,napisi sta je bash autenticno na njoj i po cemu bez greske mozemo da provalimo da je bash ona u pitanju. Pozdrav i srecno u pronalazenju. P.S. Put od manastira Rakovica pre skretanja za resnik-otkup sekundarnih sirovina-pa ako si u prolazu pogledaj i tamo | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 0:00 | |
| crno ofarbane rozetne oko farova i branici,prednje levo krilo lupano pa ispravljano (nije trulo) postavi cu jos neke fotke trebalo bi da ih imam | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 0:12 | |
| | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 6:55 | |
| Verovatno da na podrucje Mladenovca nece doci ali provericu otpade. Da bi smo olaksali potragu ajmo svi koji znaju lokacije gde se nalaze potencijalni sekaci auta da to upisu na oba foruma. | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 8:08 | |
| E, pa drugari, mislim da je došlo vreme da se mi malo angažujemo po ovom pitanju...Gledaću svuda...I imaš moje najiskrenije saučešće... Ovakve stvari već počinju da budu generalni problem Vlasti nešto moraju da urade po tom pitanju, jer su se kaljavi skroz pogubili i nemaju više mere i pitanje je gde će se ovo zaustaviti! Kradu telekomunikacione kablove, kradu provodnike sa dalekovoda, kradu šahte (u Borči su uzeli 40 komada šahtova za jedan dan)...A slobodno se ljutite vi moderni i širokoumni koliko hoćete na moje komentare i nazive manjina, ali meni su se već popeli na onu stvar i voleo bih vas da vidim kako biste reagovali u Stridovoj i/ili mojoj situaciji...Onaj ko ne preza od otimanja tuđe imovine (i koji time može pravi štetu svima nama) ne zaslužuje trunku poštovanja!!! Iskreno, voleo bih da su organi reda malo radikalniji po ovim pitanjima... | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 8:29 | |
| | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 8:40 | |
| DA kažem:
pogledaj po ciganmalama najbližim, pogledaj u opatijskoj 1... | |
|
| |
buRago Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 525 Godina : 38 Lokacija : KRAGUJEVAC (dolina gladi) Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 13:45 | |
| u J**em im dete uh kad bi ih uvatio kako bi im otvorio lobanju uh brate ako ti nesto znaci pogledacu u Kg-u EJ BRE kradu nova kola ,kradu fensi i skupa al sto diraju bube bre strasno kako to mene izbaci iz takta uh odo da igram call of duty da skuliram | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 13:53 | |
| drustvo hvala unapred ma najgore mi je sto necu ja finansijski da puknem (preziveo sam i mnogo,mnogo gore stvari), nego sa jedne strane sto ce ovakav auto da bude pretvoren u staro gvozdje (a mozda vec i jeste) a planirao sam da ga sredim ove zime natenane a odnos nadleznih prema ovakvim stvarima necu ni da komentarisem falila je jos recenica: jel ste vi uopste normalni sto ovako nesto prijavljujete | |
|
| |
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 15:13 | |
| Neznam grize ma savest sto se toliko raspr.... po TV pa mozda je neko shvatio da moze da je dobro proda.
Neznam dali da pokrecem kod "D&D" temu zbog kradje ili moze da bude kontraproduktivno.Nisam pametan moram da razmislim.A tako bi da napuse "pandure" | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 15:30 | |
| Organe reda treba naribati zbog ovakvih stvari samo tako!!! Imovina je imovina, bez obzira na vrednost i isto se tretira po zakonu, zar ne?
Ljudi, ako se ovo postane masovno, krivci će se sami otkriti... | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 15:34 | |
| dobro kazes mac sa dve ostrice a dzabe sve to kad znamo kakva je kaznena politika pa dovoljno je digne paukom nekoliko automobila i "dobar" je vise nego sto se prodaje prosecna buba paz da se ne mlati oko tamo nekih "krseva" | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 15:43 | |
| e ne mogu da se sastavim malo , malo pa pomislim: '68 , 1500 , diskovi napred | |
|
| |
buRago Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 525 Godina : 38 Lokacija : KRAGUJEVAC (dolina gladi) Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 18:20 | |
| brate haos vec duze vremena razmisljam o nekoj zastiti tipa lavlja kandza ili nesto ima li neko ideju | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 18:41 | |
| Daj boze da pronadjes svoju bubu. I da se lopovi uhvate nece vredeti jer ce dotle ona pravo u Sartid. Sto se tice priloga na jutarnjem programu RTS to je samo dno.Nisam to gledao ali mi je nas drugar Zoki iz KS prepricao.Bili Toni i drug Bojkovski(predsednik iz Jabuke) i napricali pucanstvu kako su isli na skup u Hanover i kako ti stari auti vrede puno.Posle tog priloga na TV su ludi vlasnici ukapirali da im krsevi vrede cudo para a lopovi da je to trazena roba. Neka je i najbolja namera ove dvojice pred kamerama bila ali su efekti sasvim sigurno losi po sve. Licno mene nisu ugrozili sa tim ali sami oni kad ih ljudi prepoznaju nece lako i za male pare da prepuste buseve i bube njima.Isto ce se ovo odraziti i na ostale koji se rese da pazare.Cena je ono sto ljudi mogu da plate a ne ono sto su vlasnici umislili.Odoh umalo u OFF. Zznaci zakljucak je da ako vam kao meni uvale mikrofon u usta ili bojkotujte ili pravite antireklamu za nasu stvar Apsurdno je ali i korisno po ljubitelje | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 54 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 16 Nov - 19:09 | |
| | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Sub 17 Nov - 1:03 | |
| pa ne vredi ti ako ga digne i odnese ili odvuce problem je sto vecina ljudi ne reaguje na takve scene.pogotovu za star auto | |
|
| |
nikson dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 410 Godina : 50 Lokacija : tivat Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Ned 18 Nov - 23:03 | |
| | |
|
| |
strid dr. VW
| |
| |