| Pomagajte, drugovi ! | |
|
+9Nemanja Nikolić pedja gazda igorsnegi vlajko05 jovca Dika strid gordana 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
gordana pridošlica

Broj poruka : 26 Godina : 59 Lokacija : Uzice Datum upisa : 09.06.2008
 | Naslov: Pomagajte, drugovi ! Sub 13 Sep - 23:06 | |
| Mislim da sam rekorder u sklapanju kombija! Vise ni meseci nisu u pitanju, prosle su 2 god od kada sam ga kupila, ali se stvari poooolako privode kraju. Limarija gotova,ocekujem farbanje kol'ko sledece nedelje ali fale mi neke sitnice. Posto u Uzicu, a bogme ni u okolisu, ne postoji ni jedno kombine kao moje, vi ste mi jedina nada da me uputite gde da nadjem neke sitnicice kao sto je prednji levi zmigavac (samo plastika); levi stop; ono sto u katalozima zovu glove box,ili neki predlog kako bi se ista mogla opraviti u domacoj radinosti. Takodje imam pitanjce- majstor koji mi je radio limariju se zali da je nosac rez. tocka( posto je isti bio postavljen na prednjoj strani) iskrivio lim, pa me interesuje da li bi tu ispod lima mozda trebalo ojacati nekim sparingom. Ako je moje pitanje priglupo, ne zamerite, ja to onako,logicki. Jos nesto- imam tri orig. ratkapne, ali kada sam sa njih skinula boju kojom su bile premazane, ispostavilo se da su prilicno propa(ti)le. Iscukane,rdjnule... Da li to moze da se "reparira" nekako? | |
|
 | |
strid dr. VW

Broj poruka : 1592 Godina : 72 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 0:47 | |
| | |
|
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 2:05 | |
| To je taj /za kim zvona zvone/! Kol'ko sam ja skontala iz polemika na ovom forumu, to je t2 b, sa zmigavcima u visini resetke, upravo kao ovi na slici. Moj je sklopljen ne tako davne  '75 | |
|
 | |
strid dr. VW

Broj poruka : 1592 Godina : 72 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 11:43 | |
| dobro , to je vec pozitivno  trebalo bi znaci brzo (nadam se u toku nedelje) da znamo sta je visak i odmah javljam | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 11:58 | |
| - gordana ::
- To je taj /za kim zvona zvone/! Kol'ko sam ja skontala iz polemika na ovom forumu, to je t2 b, sa zmigavcima u visini resetke, upravo kao ovi na slici. Moj je sklopljen ne tako davne
'75 Plastiku za migavac imam, sto se tice lima ispod rezervnog tocka nije potrebno ojacavanje jer je lim verovatno iskrivljen od nekog udarca. Za ratkapne jedina je opcija Astor (prodavnica delova u Beogradu) | |
|
 | |
jovca dr. VW

Broj poruka : 805 Godina : 39 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 14:58 | |
| nije nista glupo pitati gordana, ti si ga kupila pre 2 god a ja moju bubu radim vec toliko vremena. ima vremena zavrsices je  | |
|
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 16:34 | |
| Hvala od srca svoj trojici na podrsci , a volela bih samo da znam broj Astora i gde se nalazi u Bgd. Da li oni imaju svih delova za VW ili narucuju,ili kako to vec ide? Vidim da ih cesto pominjete na forumima, pa se nadam da tu ima nesto i za mene. Hvala unapred.Jos nesto, nabavila sam ranije Haynes-ov prirucnik o T2, modeli od '68-'79,pa ukoliko neko zeli da ga iskopira ili da mu ja to ucinim, rado cu izaci u susret. Nosila sam se mislju cak i da ga prevedem, ali obiman je posao i zahteva mnogo vise vremena nego sto ga ja imam.Pozdravw | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

Broj poruka : 1438 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 16:46 | |
| broj prodavnice Astor je 361 19 19 , naravno pozivni za Bgd. 011  | |
|
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 16:53 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 22:38 | |
| - vlajko05 ::
- broj prodavnice Astor je 361 19 19 , naravno pozivni za Bgd. 011
 I naravno salju delove Citi expresom samo prilikom narudzbine moras napomenuti godiste jer i tamo T3 tretiraju kao T2 | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 22:59 | |
| | |
|
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Ned 14 Sep - 23:04 | |
| Taman sam naucila na TGB-u da postavljam slike (uz veliku pomoc nekih clanova ovog foruma), sajt se ugasi i ja zaboravila! Vezbacu malo, nadam se da cu ubosti! | |
|
 | |
gordana pridošlica

| |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Pon 15 Sep - 3:20 | |
| ...ubavw bus nema sta  u Zdravlje da ga sredish i da mu ventile na auspuh isterash!!! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Pon 15 Sep - 3:22 | |
| ( UbaVW - znacenje reci lep- po juznjacki dijalekat )  |
|
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Sre 17 Sep - 0:14 | |
| | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | |
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Uto 2 Dec - 22:54 | |
| Posle muka i mukica, trka i trkica, zavrsena limarija i farbanje moj problem sa nedostatkom stakla za prednji levi zmigavac i zadnji levi stop jos uvek stoji. U Astoru su mi rekli da ih ne nabavljaju , a ne znam gde drugo da trazim...  Ocekujem ovih dana neki honorar koji bih vrlo rado utrosila na moje kombine, pa ako iko ima te delove H E L P !!!!! | |
|
 | |
gazda Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 514 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 16.06.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Sre 3 Dec - 1:02 | |
| A slike ?  | |
|
 | |
Dika dr. VW

| |
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Sre 3 Dec - 9:21 | |
| " Grdnje " na mestu! Imam opravdanja za nejavljanje (koje zensko ih nece naci )  ...Cekala sam da se nesto 'konkretno' desi, pa da se javim. A desilo se, desilooo. Kombine mi je 'vepo kao vutka', jos neke stvarcice da poradim, ali ne stize se od mnoooogobrojnih obaveza. E, da vi znate kako je nama jadnim zenicama...Posao jedan, posao drugi, jedno dete u nedelju otislo u vojsku, drugo se juce verilo, muz jedinac na arbaitu kod majcice Rusije, sve palo na moja nejaka pleca...  Slike postavljam cim pristignem. Malo neizvesnosti  | |
|
 | |
pedja VW entuzijasta

Broj poruka : 105 Godina : 42 Lokacija : bijeljina Datum upisa : 01.05.2008
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Sre 3 Dec - 18:07 | |
| nemoj da nas mucis daj slikeeeeeee | |
|
 | |
gordana pridošlica

| Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Sre 3 Dec - 19:51 | |
|  ...da od njega samo nagovestaj dam... | |
|
 | |
Nemanja Nikolić VW zaluđenik

Broj poruka : 176 Godina : 37 Lokacija : Beograd-Dorćol Datum upisa : 16.11.2008
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Sre 3 Dec - 21:01 | |
| | |
|
 | |
gazda Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 514 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 16.06.2007
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi ! Sre 3 Dec - 23:28 | |
| aiiiiiiiiii sunchana tico  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Pomagajte, drugovi !  | |