| Off road bagi Made in Srbija bre! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
rustik-etno VW zaluđenik
Broj poruka : 295 Godina : 48 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 30.11.2009
| Naslov: Off road bagi Made in Srbija bre! Pon 30 Nov - 21:37 | |
| Pozdrav svima ovde!!! Planiram da radim bagi sa sasijom izradjenom od okruglih cevi i motorom od Bube.... E sad...ono sto nigde ne nadjoh na netu konkretno...Koji profil cevi i koja debljina zida bi bila optimalna za ovaj projekt??? Da li mozda neko zna? Prilog slika...Odprilike ovakav ce biti ako Bog da srece junacke... https://2img.net/r/ihimizer/i/03it8.jpg/ | |
|
| |
djordje 1200j Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 664 Godina : 42 Lokacija : gornji milanovac Datum upisa : 25.10.2008
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Pon 30 Nov - 21:43 | |
| Da li imas nekakvih informacija o atestu, posto ne koristis atestiranu sasiju nego je sam pravis, da li je potrebno dati nekoliko za ispitivanje... | |
|
| |
rustik-etno VW zaluđenik
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Pon 30 Nov - 21:55 | |
| Znam samo ono sto se vrti po netu... Kazu-sasiju i nije bas neki bauk atestirati,bitno je da je varioc sa atestom,da dimenzije i pozicija vaznijih delova bude na propisnim rastojanjima i jos po neke stvari.... Uostalom ako je i ne atestiran zivim na selu...Makar livada i sporednih puteva ima koliko hoces.... Mada bih svakako voleo da ga registrujem...i ja sam u potrazi za "uputstvima" kako,sta,gde,koliko... u vezi atesta | |
|
| |
rustik-etno VW zaluđenik
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Pon 30 Nov - 22:36 | |
| - djordje 1200j ::
- Da li imas nekakvih informacija o atestu, posto ne koristis atestiranu sasiju nego je sam pravis, da li je potrebno dati nekoliko za ispitivanje...
Da li mozda ti imas nekih informacija u vezi atesta? Svaka pomoc ce mi dobro doci... | |
|
| |
djordje 1200j Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 664 Godina : 42 Lokacija : gornji milanovac Datum upisa : 25.10.2008
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Pon 30 Nov - 22:40 | |
| ne zvanicne, pojavice se vec neko sa proverenim informacijama o tome, vec je pisano pa pogledaj uokolo, radi se o sasijama koje moras dati na kras test... | |
|
| |
rustik-etno VW zaluđenik
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Pon 30 Nov - 22:46 | |
| E jeb..jesi li siguran za to? Znaci moram prvo napraviti par komada da oni slupaju pa tek onda...? Shit... | |
|
| |
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Pon 30 Nov - 22:48 | |
| Najbolje da pitas one koji su radili replike Lotus Super7 | |
|
| |
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Uto 1 Dec - 9:11 | |
| Zaboravi ovu ideju Momci koji su radili repliku Lotusa a zavrsili su je pre godinu ipo dana ni do danas nemogu da prodju atest a neverujem i da ce moci. Prema nekim informacijama Masinski fak.trazi sedim sasija za ispitivanje. Pa se sada izracunaj. | |
|
| |
rustik-etno VW zaluđenik
| Naslov: Pomagajte !!! Uto 22 Dec - 22:29 | |
| Pomagajte!!!
Nabavio sam 3D crtez sasije za KR3 bagi ali.... Sve mere su u prokletim incima. Pokusavam da ih prebacim preko raznih programa ali ne ide (forma mera je meni skroz cudna). Npr. 4` 2 13/16`` ? Koliko je to u cm tj. mm? | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Uto 22 Dec - 23:09 | |
| 1 foot = 12 inches 1 inch = 2.54 cm foot se oznacava sa ' inch se oznacava sa '' ovo 13/16 = 13 podeljeno sa 16 4` 2 13/16`` = (4*12)+2+(13/16) = 50.8125'' = 129.06375 cm evo primer za calculator u ms excelu ja mislim da je ovako ... neka me isprave oni sto su zavrsili strucne skole za to | |
|
| |
rustik-etno VW zaluđenik
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Uto 22 Dec - 23:24 | |
| Hvala na pomoci !!! Mislim da ti je formula ok,ta mera od 129 cm mi se uklapa po nekim mojim odokativnim proracunima... Hvala!!! | |
|
| |
Ivan luft VW entuzijasta
Broj poruka : 105 Godina : 42 Lokacija : G.MILANOVAC Datum upisa : 28.01.2009
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Sre 23 Dec - 13:41 | |
| Sto ne instaliras `AUTO CAD` ? Sjajan program,i masinske sklopove mozes da radis u njemu ,a kamo ... Pored toga sve mere su ti u `mm`, a pola posla ti zavrsava sam... Jes da je malo zeznut za ukapirati. Al, bez muke nema ni nauke ... I srecno ... | |
|
| |
rustik-etno VW zaluđenik
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! Sre 23 Dec - 13:53 | |
| Ma probao sam ga...Jos uvek ga imam negde na nekom cd-u ali Auto-Cad ne treba olako shvatiti. Pokusao sam par puta da nesto uradim u njemu ali bojim se stradace mi tastatura brzo se iznerviram! Bilo kako bilo resio sam problem sa "carobnom formulom" Sve sam pripremio i od sutra-prekosutra napokon startujem. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Off road bagi Made in Srbija bre! | |
| |
|
| |
| Off road bagi Made in Srbija bre! | |
|