| ljudi POMAGAJTE !!! | |
|
+10nikson popesky Tomas Volk Braca buRago vlajko05 GibaniTZa Dika gazda strid 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Uto 20 Nov - 7:27 | |
| a dodatno sto je bila 1500 i diskovi napred | |
|
| |
toxic dr. VW
Broj poruka : 1065 Godina : 53 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Uto 20 Nov - 11:01 | |
| po tome ces ju naci. zbog toga je ona najtrazeniji model | |
|
| |
strid dr. VW
| |
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 47 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Uto 20 Nov - 12:42 | |
| traži a kad nađeš bolje da ih nema..mislim na lopove mamu im | |
|
| |
strid dr. VW
| |
| |
buRago Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 525 Godina : 38 Lokacija : KRAGUJEVAC (dolina gladi) Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Uto 20 Nov - 18:02 | |
| znam da je ovo off sto pisem al ovo mora da podelim sa nekim juce dolazim sa posla oko pola 9 i zaticem moj auto ispisan markerom preko cele haube u kako sam poludeo u da sam ga navatao ish je*o bi mu sve zivo to je samo jedan primer kakvog sve sveta ima | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Uto 20 Nov - 18:07 | |
| mi izgleda pocinjemo ljudima da smetamo sto trosimo bube | |
|
| |
jovca dr. VW
Broj poruka : 805 Godina : 40 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Uto 20 Nov - 21:14 | |
| | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Uto 20 Nov - 21:20 | |
| devojku nemam odavno a zena - ne verujem da bi stradala buba ... | |
|
| |
buRago Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 525 Godina : 38 Lokacija : KRAGUJEVAC (dolina gladi) Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Sre 21 Nov - 15:19 | |
| nije devojka niti zena (jos se nisam zarobio ) potpisao se neki klinac verovatno posto zivim blizu jedne osnovne skole A da pisalo je STEVAN | |
|
| |
Jovan VW zaluđenik
Broj poruka : 182 Godina : 47 Lokacija : Bačka Palanka Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 7 Dec - 12:19 | |
| ...Auuu...sad pročitah... Mamu im lopovsku!!!...Veruj mi da mi se srce steglo...Ja bi' odlepio!...Tačno je,i slažem se sa Tomom!Ne ide nam uopšte u prilog ona (anti)reklama koju su plasirali o bubama putem TV-a...Svetina gleda samo interes,pogotovo ovde...Ne d'o Bog da kupo-prodaja starih VW polovnjaka pođe sada po onoj narodnoj - sto kila svinju-dvesta kila mas'!... Pis'o sam već onomad na ondašnjem TGB-u,da sam ja jednom u sred gluvog doba noći u Novom Sadu,Božjom voljom,u poslednji čas sprečio krađu mojih niklovanih pragova...Bio sam sa društvom,i u povratku iz kafića,primetim neko muvanje oko kola,i tipa kako beži preko puta sa mojim niklovanim pragom pod miškom!... Polećeo sam kao munja za njim,i napucao ga pošteno...U padu mi je malo deformisao prag,ali,bar ga nije ukrao...Bukvalno sam bio u šoku i neverici da mi se to desilo,ili moglo desiti,iako je to najobičnija svakodnevnica,tačnije,njen najblaži oblik,kad su lopovi u pitanju...Društvo mi se smejalo,ali znaju koliko volim bubu,pa mi se i nisu dugo iščuđavali...Da mi neko,ne d'o Bog,mazne bubu,mislim da bih crk'o momentalno.... Druže,šta da ti kažem,sem da mi je baš žao...Male su šanse da je vidim u ovom kraju,ali ako se to i desi,saznaćeš brzo... Pozdravljam te!... | |
|
| |
nikson dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 410 Godina : 50 Lokacija : tivat Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 7 Dec - 20:34 | |
| - Jovan ::
- ...Auuu...sad pročitah... Mamu im lopovsku!!!...Veruj mi da mi se srce steglo...Ja bi' odlepio!...Tačno je,i slažem se sa Tomom!Ne ide nam uopšte u prilog ona (anti)reklama koju su plasirali o bubama putem TV-a...Svetina gleda samo interes,pogotovo ovde...Ne d'o Bog da kupo-prodaja starih VW polovnjaka pođe sada po onoj narodnoj - sto kila svinju-dvesta kila mas'!...
Pis'o sam već onomad na ondašnjem TGB-u,da sam ja jednom u sred gluvog doba noći u Novom Sadu,Božjom voljom,u poslednji čas sprečio krađu mojih niklovanih pragova...Bio sam sa društvom,i u povratku iz kafića,primetim neko muvanje oko kola,i tipa kako beži preko puta sa mojim niklovanim pragom pod miškom!... Polećeo sam kao munja za njim,i napucao ga pošteno...U padu mi je malo deformisao prag,ali,bar ga nije ukrao...Bukvalno sam bio u šoku i neverici da mi se to desilo,ili moglo desiti,iako je to najobičnija svakodnevnica,tačnije,njen najblaži oblik,kad su lopovi u pitanju...Društvo mi se smejalo,ali znaju koliko volim bubu,pa mi se i nisu dugo iščuđavali...Da mi neko,ne d'o Bog,mazne bubu,mislim da bih crk'o momentalno....
Druže,šta da ti kažem,sem da mi je baš žao...Male su šanse da je vidim u ovom kraju,ali ako se to i desi,saznaćeš brzo...
Pozdravljam te!... \ Uh ,eto zasto necu da i mam oruzje! | |
|
| |
strid dr. VW
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! Pet 7 Dec - 20:44 | |
| na zalost morao sam da je prezalim jer nigde nikakvog traga | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ljudi POMAGAJTE !!! | |
| |