popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 54 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: PUMPA ZA GORIVO Pet 8 Feb - 17:54 | |
| | |
|
popesky dr. VW
| Naslov: Re: PUMPA ZA GORIVO Pet 8 Feb - 18:03 | |
| Kad sam rastavijo pumpu shvatijo sam da je ta osovina ispala odavle : vratijo sam je na mesto ... i sad sve lepo fercera samo mi nije jasno kako je to ispalo ako je nabijeno ... ako se to uopste nabija unutra ... i kako da sprecim da ispadne ponovo ? | |
|
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: PUMPA ZA GORIVO Pet 8 Feb - 18:24 | |
| Ovo nije originalna pumpa vec neka zamenska. Originalna pumpa ima osovinicu sa dva zegerova osiguraca na krajevima, koji joj ne daju da ispadne. Kod tebe je osovinica samo nabijena u telo pumpe, koje se ocigledno malo razlokalo pa osovinica ispada. Onaj radlovani (nareckani) deo osovinice bi trebao da se nabije u telo pumpe tako da ne ispada... Ako ces da zadrzis pumpu, nadji sraf istog precnika kao osovinica, dovoljne duzine, ali da nema navoj do kraja, i stavi ga umesto ove osovinice i stavi maticu na kraj. Vodi racuna da deo bez navoja bude dovoljno dugacak tako da ona klackalica u pumpi naidje na deo bez navoja. Na originalnoj pumpi osovinica je precnika 6 mm, ne znam kako je to na ovoj. Evo kako ta osovinica izgleda... | |
|
popesky dr. VW
| Naslov: Re: PUMPA ZA GORIVO Pet 8 Feb - 19:49 | |
| Aha ... drzi to ... nego sam u strahu da ce to da ispadne ... a da izbusim mikrorupu na toj osovini ... stavim osigurac .. posto dobar deo viri ... ili da ga umesto osiguraca privezem lancom ...pa ako ispadne da se ne izgubi | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: PUMPA ZA GORIVO | |
| |
|