| split "52 | |
|
+13boban944 wecomakina AC ACA popesky kema bubuleja putar1200 zrenjaninac Ivan V mix1200 Perun Dika brabus 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
putar1200 dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 411 Godina : 55 Lokacija : Brčko distrikt Datum upisa : 11.04.2010
 | Naslov: Re: split "52 Pon 3 Jan - 0:24 | |
| Bravo ! | |
|
 | |
brabus Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
 | Naslov: ,,,, Pon 3 Jan - 0:27 | |
| | |
|
 | |
bubuleja dr. VW

Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
 | Naslov: Re: split "52 Pon 3 Jan - 8:06 | |
| sređuj to i vožnja...prejako | |
|
 | |
kema dr. VW

Broj poruka : 974 Godina : 57 Lokacija : futog Datum upisa : 19.11.2010
 | Naslov: re.split 52 Pon 3 Jan - 17:26 | |
| Bez komentara.Melem za oči. | |
|
 | |
Ivan V dr. VW

Broj poruka : 946 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
 | Naslov: Re: split "52 Pet 21 Jan - 12:51 | |
| Brabus neverovatno ali imas split sekciju na oglasima,Beca je prodaje, sad te nista ne sprecava da sredis i sacuvas oba splita.
| |
|
 | |

| Naslov: ... Pet 21 Jan - 13:18 | |
| slao sam upit ali niko ne odgovara nista. Neznam ni koliko para trazi a uzeo bi je ako je cena ok. | |
|
 | |

| Naslov: ... Čet 17 Mar - 19:06 | |
| Za neki dan secem sa belog splita zadnju sekciju da bi je ugradio na drugog splita tako da ce najverovatnije split ici za delove. Ako nekome treba sta tu sam. Tragao sam vise meseci za sekciju ali bezuspesno tako da sam ipak odlucio da jednog rasturim za delove. | |
|
 | |
Ivan V dr. VW

| Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 19:33 | |
| - brabus ::
- Za neki dan secem sa belog splita zadnju sekciju da bi je ugradio na drugog splita tako da ce najverovatnije split ici za delove. Ako nekome treba sta tu sam. Tragao sam vise meseci za sekciju ali bezuspesno tako da sam ipak odlucio da jednog rasturim za delove.
Meni je neverovatno da neko sece gotov auto da bi pravio drugi isti takav. sto ne sredis belog splita? | |
|
 | |

| Naslov: ... Čet 17 Mar - 19:51 | |
| Ivane sutra idem po t1 koi sam kupio pre par dana. Split krem boje je u originalnom stanju sa fabrickim podom,tunelima cak su mu i sedista u fabrickom stanju, sve sem zadnje sekcije.Da znam da cu nekada naci sekciju nebi ga sekao ali to je vrlo tesko a da cekam par godina nepada mi napamet. Karmana sam oterao u Bg da radim limariju ,splita i t1 cu ovde kod mene a ture 3 takodje u Bgd. Planiram za dve godine da zavrsim sva vozila. Veliki problem je sa nabavkom novih delova mada sam u pregovorima u Bugarskoj firmi koja se bavi restauracijom karmana,nesta poput onih na diskaveriju. Iskreno da mi sede ta vozila i da se hvalim njime ne ide mi u prilog takodje i ne pomisljam da prodajem bilo sta. Mogu kao sto planiram da rasturim splita i da prodam delove dobrim napominjem dobrim ljudima po normalnim cenama a ne da lupam neke cifre kao pojedini. | |
|
 | |
popesky dr. VW

Broj poruka : 1795 Godina : 52 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
 | Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 21:51 | |
| jel to oces da seces splita iz sombora? koliko znam on je u prilicno originalnom stanju... ni meni nije jasno zbog cega ces da ga seces ... s obzirom koliko je $$$ mislim da bi za neku pristojnu cifru mogao da pronadjes tu split sekciju pa makar i u inostranstvu, ma malo vestiji limar bi mogao to da ti iskroji za dva dana, pogotovu sto ima sa cega da skida sablon.
auti su tvoji i imas puno pravo da ih zapalis ako to zelis, ali razmisli jos malo, | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 21:59 | |
| Pa i taj koji si kupio kog sada hoces da kompletiras su vec radili jedanput ! i taj drugi koji si kupio od znas vec koga su isto vec ko zna koliko puta radili pa uradi ga i ti i nemoj da seces bez veze auto upropastices ga bez potrebe.Sto se tice onog da hoces da prodajes delove za normalne cifre nesto sam hteo da te priupitam:zasto ga nisi onda kompletnog ustupio nekome za neki pristojan novac (nego si ga oglasio na mobile de za znas vec koju cifru da ne spominjem A TO JE vise nego duplo od toga koliko si ga ti platio) i tako mu udahnes neki novi zivot,mozda bi ti neko bio veoma zahvalan.? |
|
 | |
popesky dr. VW

Broj poruka : 1795 Godina : 52 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
 | Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 22:03 | |
| mozda ti samo neznas gde da trazis ?!?! evo na primer ovde imas: split beetle & oval steel rear window sections with glass, Ł100 prevod: sa sve staklima split i oval sekcija za 100 funti evo linka pa narucuj ... mislim da je 100 funti i vise nego jeftino http://www.vwrelics.co.uk/parts.htmltrazi bre malo po google-u meni je za ovo trebalo 30 sekundi da pronadjem - svet je mali | |
|
 | |

| Naslov: ... Čet 17 Mar - 22:25 | |
| Na mobile-d sam stavio da bi video da li vredi nesta. Ponuda je bilo iz Bugarske su cak i dolazili ali naravno nisam prodao.Iskren da budem meni je bitno da napravim jednog splita da se vozam sa njim a ne da ga cuvam u stakleno zvono. Sto se tice splita sem sekcije nedostaju mi stop lampe i originalni branici. Ostalo sve u kompletu imam. | |
|
 | |

| Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 22:35 | |
| to popesky. To je najveca muka kada nadjes nesta a nemozes ga kupiti. Evo ja ti dam 400eu a ti mi nadji split sekciju. Svi kazu ima trazi, cak i nadjem a kada hocu da narucim oni kazu nemamo trenutno na stanju i to tako u krug. To je problem. | |
|
 | |
AC ACA VW zaluđenik

Broj poruka : 264 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
 | Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 23:26 | |
| imam ja drugara koji dovozi delove iz engleske javi mi se na pm | |
|
 | |
wecomakina VW entuzijasta

Broj poruka : 66 Godina : 39 Lokacija : zagreb Datum upisa : 04.01.2010
 | Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 23:38 | |
| ako dodje do prodaje u dijelovima ja se predbiljezavam za volan i siceve kompletne!! | |
|
 | |
zrenjaninac Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 690 Godina : 52 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 20.04.2010
 | Naslov: Re: split "52 Čet 17 Mar - 23:57 | |
- Za neki dan secem sa belog splita zadnju sekciju da bi je ugradio na drugog splita tako da ce najverovatnije split ici za delove. Ako nekome treba sta tu sam. Tragao sam vise meseci za sekciju ali bezuspesno tako da sam ipak odlucio da jednog rasturim za delove.
Nemoj zuriti.Polako, naci ces mozda za 7 dana ili 7 nedelja... | |
|
 | |
boban944 VW entuzijasta

Broj poruka : 139 Godina : 56 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.01.2011
 | Naslov: Re: split "52 Pet 18 Mar - 19:18 | |
| Moja tri ovala stoje godinama iz razloga slicnih tvojima. Zajebi sve usreci sebe! Konsultuj Tomu on ti je jedini merodavan i zavrsi auto. Cuvaj tog drugog splita, ne nudi ga previse, trazice ga sami. I bez split sekcije vredi malo bogatstvo. | |
|
 | |
wecomakina VW entuzijasta

Broj poruka : 66 Godina : 39 Lokacija : zagreb Datum upisa : 04.01.2010
 | Naslov: Re: split "52 Pet 18 Mar - 20:48 | |
| ma seci ju brate  !!! | |
|
 | |
Ivan V dr. VW

| Naslov: Re: split "52 Pet 18 Mar - 21:30 | |
| - boban944 ::
- Moja tri ovala stoje godinama iz razloga slicnih tvojima. Zajebi sve usreci sebe! Konsultuj Tomu on ti je jedini merodavan i zavrsi auto. Cuvaj tog drugog splita, ne nudi ga previse, trazice ga sami. I bez split sekcije vredi malo bogatstvo.
Za ovala ima delova na svakom koraku, ne vidim razlog da tri ovala stoje godinama, osim ako ne zelis da ih uradis i vozis. | |
|
 | |
Doktor dr. VW

Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
 | Naslov: Re: split "52 Ned 3 Apr - 18:17 | |
- to popesky. To je najveca muka kada nadjes nesta a nemozes ga kupiti. Evo ja ti dam 400eu a ti mi nadji split sekciju. Svi kazu ima trazi, cak i nadjem a kada hocu da narucim oni kazu nemamo trenutno na stanju i to tako u krug. To je problem.
A da ručno izmejriš i iskopiraš taj dio same split sekcije ? Palo mi na pament kad već imaš jedan auto na kojem je taj dio čitav...a bilo bi šteta da jedan bude za dijelove. Spasi oba na taj način. | |
|
 | |
T1putar VW zaluđenik

Broj poruka : 197 Godina : 63 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 07.03.2009
 | Naslov: Re: split "52 Ned 3 Apr - 20:20 | |
| - Doktor ::
- brabus ::
- to popesky. To je najveca muka kada nadjes nesta a nemozes ga kupiti. Evo ja ti dam 400eu a ti mi nadji split sekciju. Svi kazu ima trazi, cak i nadjem a kada hocu da narucim oni kazu nemamo trenutno na stanju i to tako u krug. To je problem.
A da ručno izmejriš i iskopiraš taj dio same split sekcije ? Palo mi na pament kad već imaš jedan auto na kojem je taj dio čitav...a bilo bi šteta da jedan bude za dijelove. Spasi oba na taj način. Ma ljudi , danas ima izuzetno dobrih limara da nije problem iskopirati i napraviti sekciju koja vam treba. Znam sigurno da je jedan u Beogradu napravio prednji blatobran od jaguara XK150 ! | |
|
 | |
Doktor dr. VW

Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
 | Naslov: Re: split "52 Ned 3 Apr - 21:39 | |
| | |
|
 | |
Carbon VW zaluđenik

Broj poruka : 235 Godina : 25 Lokacija : Rajvosa, Central Bosnia Datum upisa : 01.01.2011
 | Naslov: Re: split "52 Pet 2 Sep - 14:37 | |
| ja bi kubela ova stranica je predobra, imaju i slike kako ugraditi split sekciju na split kojem je ugradjeno zadnje staklo, bash kao na tvom... vrijedi pogledati, a na tebi je da odluchish | |
|
 | |

| Naslov: Re: split "52 Pet 20 Apr - 20:49 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: split "52  | |
| |
|