Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Split i oval nije split i oval Sre 16 Apr - 23:36 | |
| Hteo sam reci da je secenje precage kod splitova bio manji greh no ovo na slikama.Vidi se oval sa zadnjom prozorskom sekcijom od modela 57-64. Sa slika se vidi da je ovo nekada bila popularna rabota ne samo kod buba nego i drugih auta sa malim zadnjim prozorima. Tada je to predstavljalo pomoc vozacima a danas je to veliki problem onima koji ih vracaju na autentican izgled. Cak bude problema kad se ne gledaju ostali detalji da se takav stari auto i prepozna. Dakle naslov topica je sala a split i oval jesu split i oval samo treba dobro gledati | |
|
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Split i oval nije split i oval Čet 17 Apr - 22:22 | |
| Bas tuzna gomila Jedna takva sada vredi pravo malo bogatstvo | |
|
wendol VW zaluđenik
Broj poruka : 281 Godina : 46 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009
| Naslov: Re: Split i oval nije split i oval Ned 7 Jun - 20:43 | |
| Koliko vrijedi taj jedan? | |
|
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Split i oval nije split i oval Pon 8 Jun - 10:01 | |
| Ako mislis na split sekciju mislim da zavisi od stanja 150-350e.Tacniji odgovor ti mogu ponuditi Beca ili Toma.Za oval sekcije ne znam,nisam razmisljao o tome.Doduse ima jedan oval 1953 u Novom Sadu koji vapi za tim delom | |
|
becavw Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 585 Godina : 47 Lokacija : Lugano Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Split i oval nije split i oval Pon 8 Jun - 10:52 | |
| - nebkv ::
- Ako mislis na split sekciju mislim da zavisi od stanja 150-350e.Tacniji odgovor ti mogu ponuditi Beca ili Toma.Za oval sekcije ne znam,nisam razmisljao o tome.Doduse ima jedan oval 1953 u Novom Sadu koji vapi za tim delom
U neka srecna vremena DA, nazalost ja se mucim da uopste nadjem jos jednu split sekciju, cena mi vise nije kriterijum:(, samo da je nadjem... 2 godine unazad gledano, mnogo se toga menja nagore po pitanju originalnih delova za splitove i ovale. | |
|
wendol VW zaluđenik
Broj poruka : 281 Godina : 46 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009
| Naslov: Re: Split i oval nije split i oval Pon 8 Jun - 22:51 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Split i oval nije split i oval | |
| |
|