| Draganova BUBA | |
|
+9zverko vlajko05 nikson popesky Slavko St GibaniTZa Admin pera draganle 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
draganle pridošlica
Broj poruka : 44 Godina : 63 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Draganova BUBA Pet 21 Mar - 23:58 | |
| Dragi prijatelji hvala vam na,uglavnom pozitivnim kritikama ali svaki od nasih automobila nosi neku svoju pricu.Retroracing - pasivno prevodeci,znaci nesto drugo,mada i najpribliznije fazonu automobila koje ja radim(do sada 4)..a to znaci:1. kupi bubu sto zdraviju. 2. svaka lajsna na svoje mjesto 3.ne zali pare za farbu. 4.ne kaci bizuteriju na auto. 5. i uopste ne zali pare. Sto se veznika tice,nijesam htio da sjecem totalno zdrav auto a htio sam dugacku haubu, pa je Nesa napravio takvu bravu da, kada spustis poklopac na nju dovoljno je da samo blago pritisnes prstom i cuje se CAK a cio auto se zakljucava jednim kljucem. Dobro mi rekoste sto znaci ovaj smajli jer bi mozda nekog povrijedio a to svakako ne zelim. | |
|
| |
Milanche Le pridošlica
Broj poruka : 44 Godina : 36 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 1:01 | |
| to draganle Buba je predivna, ali je do sada nisam video uzivo, ili nevidim dobro ili ne gledam na prava mesta ili se ona nevozi? Ja bih bas voleo da je vidim uzivo, pa me zanima, da li je to moguce i gde, jesi bas iz Le ili okoline? Pozz, pa se vidimo! | |
|
| |
dexit dr. VW
Broj poruka : 1446 Godina : 46 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 3:30 | |
| jos jedan sparkefer! moze dragane neka slika unutrasnjosti? | |
|
| |
draganle pridošlica
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 11:05 | |
| Moze Milance uvijek tel.065-255-2599.Auto je garaziran i zimi se ne vozi.Za koji dan cu ga registrovati i dati ce bog da se uskoro donese zakon kada cemo svi mi koji posjedujemo ovakve automobile,moci da ih registrovati periodicno. | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 14:11 | |
| A ako se nešto pretumba i krene naopako onda ćemo plaćati porez na luksuz i starudije...Spasi nas Bože i sačuvaj... | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 15:07 | |
| pa pre ce poci naopako | |
|
| |
draganle pridošlica
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 15:49 | |
| Popesku druze, bar ces ti tu tvoju" voziti i vozati" ai mi cemo se polako okretati takvim modelima ....barem nam za to ne mogu naplatiti porez{mislim na slicicu) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 16:25 | |
| Postovanje.Hteo bih da vas pitam da li oko prednje sofersajbne i zadnjeg stakla moze da se stavi neki drugi keder sem fabriskog, ja znam da na fabrickom ima lajsna, a kod vas nema, ja ne bi kupovao original posto je mnogo skupa pa sam hteo da vas pitam gde ste bi nasli tu.Pozdrav i hvala u napred |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Draganova BUBA Sub 22 Mar - 17:30 | |
| - Bojan032 ::
- Postovanje.Hteo bih da vas pitam da li oko prednje sofersajbne i zadnjeg stakla moze da se stavi neki drugi keder sem fabriskog, ja znam da na fabrickom ima lajsna, a kod vas nema, ja ne bi kupovao original posto je mnogo skupa pa sam hteo da vas pitam gde ste bi nasli tu.Pozdrav i hvala u napred
Svaki automobil pa i buba ima keder koji je namenjen samo za njega, tako da na bubu ne mozes montirati keder sa drugog automobila. A na Bubi moze biti keder sa lajsnom i bez nje zavisno od toga kako ga je fabrika isporucila ili od zelje vlasnika koji je mozda umesto kedera sa lajsnom stavio keder bez lajsne. Znaci a Bubu su fabricki ugradjivani jedan ili drugi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Draganova BUBA | |
| |
|
| |
| Draganova BUBA | |
|