pavle Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: DJG 66 Uto 29 Maj - 15:53 | |
| | |
|
Paulica VW entuzijasta
Broj poruka : 79 Godina : 54 Lokacija : Beograd Datum upisa : 24.03.2017
| Naslov: Re: DJG 66 Uto 29 Maj - 21:03 | |
| Veoma lepo vizuelno ali boga mi i zanatski je to dobro urađeno!Jedina stvar koja ti ničemu neće služiti ti je ona hromirana korpica koja stoji ispred ručice menjača na tunelu i koja neće sama da stoji i samo lepo izgleda dok se slika...Kupio je i Ja i utvrdio da bez šrafova nema trika da stoji tako da sam je prekomandovao iza prednjih sedišta na tunel jer je tu malo stabilnija. | |
|
djcorto Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 583 Godina : 63 Lokacija : Dubai Datum upisa : 14.02.2010
| Naslov: Re: DJG 66 Čet 31 Maj - 5:30 | |
| - Paulica ::
- Veoma lepo vizuelno ali boga mi i zanatski je to dobro urađeno!Jedina stvar koja ti ničemu neće služiti ti je ona hromirana korpica koja stoji ispred ručice menjača na tunelu i koja neće sama da stoji i samo lepo izgleda dok se slika...Kupio je i Ja i utvrdio da bez šrafova nema trika da stoji tako da sam je prekomandovao iza prednjih sedišta na tunel jer je tu malo stabilnija.
Hvala! Videćemo kako šta radi... i ja se pitam kako korpa stoji ako samo stoji, pogotovo ako je prazna. Treba sad vozati, da se isteraju bubice... sigurno ih ima! Ako ništa drugo, motor je upalio kao da nije stajao dve godine | |
|
| |
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| |
| Naslov: Re: DJG 66 Čet 19 Jul - 17:51 | |
| Dakle... korpica čeka bolja vremena, a ja sam dočekao vožnju! Zahvaljujem još jednom Draganu poznatom kao Avala na radu i trudu, iako nije gotovo (a kada je?!?) i biće još... struja (još da brisači rade kako treba, ihii! ) Auto Centar Aca, neki bitni delovi koji se teško nalaze, riznica Čvorkov. Ima ih još koji su doprineli da buba bude kakva je. I, evo šta o tome kaže Autoslavia: http://www.autoslavia.com/1966-vw-beetle-1200-britansko-zelena-nemica/Ne, nije 1200, Milošu se omaklo, sad se kaje, ali kasno, link je link, nema nazad! | |
|
pavle Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: DJG 66 Pet 20 Jul - 8:35 | |
| | |
|
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: DJG 66 Ned 29 Jul - 12:17 | |
| Uh, tek sad sam vidio da si bubu vratio na cestu, baš mi je drago, odličan posao ! Sad idem čitati članak na Autoslaviji.... | |
|