| Farbar u Srbiji!!! | |
|
+5milan sasha83 nebkv SnoopyMK brabus 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
brabus Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
| Naslov: Farbar u Srbiji!!! Ned 15 Jan - 2:03 | |
| | |
|
| |
SnoopyMK VW zaluđenik
Broj poruka : 209 Godina : 37 Lokacija : Tetovo, Makedonija Datum upisa : 25.10.2011
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Ned 15 Jan - 2:28 | |
| Za Makedoniju znam kompaniju gde nema zezanja kad se radi o autu, a za u srbiji ne znam .... | |
|
| |
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Ned 15 Jan - 20:35 | |
| Veoma problematicna oblast Odmah u startu da kazem da ovo nisu bilo koji auti,i rad na njima je nesto potpuno drugacije,tako da farbari eksperti za ove nove aute mogu biti u prilici da sa ovim stvarima ne znaju sta da rade Ja bilo sta da sam radio bila je prica za sebe.Cesto majstori izbegavaju takvu vrstu posla,posebno kada je kombi u pitanju.Jednostavno suvise posla ima,vremenski traje dugo sto samim tim ubije konacnu cifru koju naplate Kada sam se svojevremeno raspitivao za farbanje nekih delova cak i kod nekih da tako kazem Sh majstora sam dobijao odgovor"ma kakvi to sto treba toliko da se gituje,samo nov deo,Wash prajmer,sitna korekcija i farbanje" Bio sam u prilici da razgovaram sa nekoliko majstora koji su radili upravo T1.Uvek je komentar bio "ovo sam sad radio i vise nikad" Cak ni kolicina novca koju treba platiti za rad nije nikakva garancija.Vrlo lako se moze desiti da rad od 400 i 800e budu "tu negde" Pretpostavljam da postoji mogucnost da covek bude siguran da ce sve da ispadne ok pod uslovom da se nadje renomiran farbar koji bi kao prvo prihvatio posao,zatim imao iskustva sa poslom ovih obima,koji bi morao biti vremenski neuslovljavan,da se ne stedi na materijalu i da farbar taj rad naplati par hiljada evra | |
|
| |
sasha83 pridošlica
Broj poruka : 24 Godina : 41 Lokacija : Lapovo Datum upisa : 17.04.2011
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Ned 15 Jan - 20:47 | |
| To jeste malo veci problem.Ja moju bubu planiram da sredim i farbam ali retko ko to noce da radi.Niko nece da se muci i da radi svi bi pre da nesto malo odrade i uzmu novac.Kod buba ima dosta posla.Ja sam u mom kraju jedva nasao majstora koji bi to radio. | |
|
| |
SnoopyMK VW zaluđenik
Broj poruka : 209 Godina : 37 Lokacija : Tetovo, Makedonija Datum upisa : 25.10.2011
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Ned 15 Jan - 21:31 | |
| | |
|
| |
| Naslov: ... Ned 15 Jan - 22:28 | |
| | |
|
| |
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 42 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Pon 16 Jan - 7:01 | |
| naravno da ima. pitaj nesu covek koji sad radi karmana koji je kupio od tebe rai farbanje. | |
|
| |
lepibajloni VW entuzijasta
Broj poruka : 93 Godina : 51 Lokacija : BEOGRAD Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: GAJO FARBAR THE BEST Pon 16 Jan - 10:22 | |
| Brabus evo ti broj mob od farbara koji je meni farbao moj kombi a koji ce farbati i moj sledeci(dupla kabina 1958) nalazi se blizu Kraljeva i pripada staroj skoli farbara ima dva sina i njima hoce da ostavi da farbaju ove nove automobile a on bi da radi ovo sto mi svi volimo Nesa sa foruma ga zna tel mu je 064-177-98-55 ako neko hoce pozovite se na mene -Milan, ja cu biti kuci polovinom februara pa ko hoce moze da vidi njegov rad na mom kobiju pozdrav svima pa pisite sta se desava. | |
|
| |
| |
| |
momcha VW zaluđenik
Broj poruka : 176 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 22.08.2011
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Čet 19 Jan - 15:18 | |
| Ovo je sto znam da radi covek profesionalno, cak sam upoznao i njegovog farbara, a cuo sam da su mu neka kola stigla od preko da ih kompletno uradi, potpisan ugovor i tako to. Probaj kod njega, mislim da je skup za nase uslove, ali koliko sam video u tvom postu da tebi tako nesto treba. Negde na sredini stranice se nalazi kontakt http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtopic.php?f=30&t=247 | |
|
| |
momcha VW zaluđenik
Broj poruka : 176 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 22.08.2011
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Čet 19 Jan - 15:49 | |
| Ovo je sto znam da radi covek profesionalno, cak sam upoznao i njegovog farbara, a cuo sam da su mu neka kola stigla od preko da ih kompletno uradi, potpisan ugovor i tako to. Probaj kod njega, mislim da je skup za nase uslove, ali koliko sam video u tvom postu da tebi tako nesto treba. Negde na sredini stranice se nalazi kontakt http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtopic.php?f=30&t=247 | |
|
| |
Slavko St dr. VW
Broj poruka : 1200 Godina : 67 Lokacija : Sr. Kamenica Datum upisa : 07.10.2007
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Čet 19 Jan - 19:37 | |
|
Poslednji izmenio Slavko St dana Čet 19 Jan - 19:48, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Čet 19 Jan - 19:46 | |
| | |
|
| |
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! Pet 27 Jan - 21:48 | |
| - milan ::
- naravno da ima. pitaj nesu covek koji sad radi karmana koji je kupio od tebe rai farbanje.
Izvinjavam se na off-u Milane ne mogu da ti odgovorim na pm, dal je deaktiviran ili sta ne znam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Farbar u Srbiji!!! | |
| |
|
| |
| Farbar u Srbiji!!! | |
|