| Iskustva sa prodavcima i majstorima | |
|
+7brabus JekicVW malimilan bubamara nebkv GibaniTZa Admin 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin

Broj poruka : 247 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Iskustva sa prodavcima i majstorima Pon 3 Dec - 8:49 | |
| Ovde mozete upisivati Vasa iskustva sa prodavcima i majstorima.
Poslednji izmenio dana Pon 3 Dec - 20:34, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
 | |
GibaniTZa dr. VW

Broj poruka : 1972 Godina : 38 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | |
 | |
nebkv dr. VW

Broj poruka : 1459 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Pon 3 Dec - 11:17 | |
| | |
|
 | |
GibaniTZa dr. VW

| Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Pon 3 Dec - 15:01 | |
| Naravno, sve ostalo mi je previše daleko, a i to što je mene zanimalo sa uglavnom nalazio kod navedene dvojce...
Retko ko po Srbiji ima delova za 1303... | |
|
 | |
Admin Admin

| Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Pon 3 Dec - 20:41 | |
| GibaniTZa dr. VW Age : 23 Pridružio : 02 Jun 2007 Poruke : 1216 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Prodavnice Today at 17:59
-------------------------------------------------------------------------------- Gest slobodno obriši, imaju dihtung za dekl sita i dihtung za dekl glave i tu se njihova ponuda završava... nebkv VW entuzijasta Pridružio : 04 Jun 2007 Poruke : 141
Naslov: Re: Prodavnice Today at 20:17
-------------------------------------------------------------------------------- Secam se da sam pre 6-7 godina na sajmu automobila u Beogradu nasao spisak delova sa cenama prodavnice gest.Tu sam se prvi put susreo sa delovima za bubu,a kako sam tek poceo da ulazim u svet buba,bio sam presrecan gledajuci cene i ponudu delova.Do tada par nabavljenih novih delova preko pojedinih majstora u KV sam placao dvostruko,trostruko.Odmah sam otisao u gest,pa zatim i astor...Koliko vidim Astor je visestruko napredovao za sve te godine kada je ponuda za bubu u pitanju,dok gest nebkv VW entuzijasta Pridružio : 04 Jun 2007 Poruke : 141
Naslov: Re: Prodavnice Today at 20:20
-------------------------------------------------------------------------------- GibaniTZa :: Gest slobodno obriši, imaju dihtung za dekl sita i dihtung za dekl glave i tu se njihova ponuda završava...
Admin te je bukvalno poslusao,ne znam sta ovo bi,nema vise ni jedne adrese | |
|
 | |
Admin Admin

| Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Pon 3 Dec - 20:47 | |
| pavle VW entuzijasta Pridružio : 01 Jul 2007 Poruke : 96
Naslov: Re: Upozorenje Today at 8:42
-------------------------------------------------------------------------------- Nije mi jasno zašto je komentar zabranjen?! Ako dozvoljavate da se ostavi broj telefona, adresa prodavnice, znači na neki način je dozvoljeno reklamiranje a zabranjeno komentarisanje?! Mislim da su mnogo važnija iskustva članova foruma, gde su koga i kojoj prodavnici zeznuli na ovaj ili onaj način, nisu isporučili delove na vreme, isporučili po većoj ceni, rekli da ima a ono nema, kvalitet nije odgovarajući i hiljadu drugih srpskih varijanti.... Većina nas zna gde je koja prodavnica, mnogo više znači ako neko ima loše iskustvo u nekoj prodavnici da ga prenese ostalima, zašto da se još neko zezne ako ne mora! Dobra preporuka uvek dobro dođe... U svakom slučaju, zabrane bilo koje vrste nisu dobre, mislim da smo svi imali prilike da se uverimo u to!! nebkv VW entuzijasta Pridružio : 04 Jun 2007 Poruke : 139
Naslov: Re: Upozorenje Today at 11:19
-------------------------------------------------------------------------------- Ja kapiram da je admin mislio samo na ovo mesto,ne i na ceo forum | |
|
 | |
bubamara Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 668 Godina : 57 Lokacija : Smederevo Datum upisa : 15.11.2007
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Čet 6 Dec - 2:27 | |
| | |
|
 | |
GibaniTZa dr. VW

| Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Čet 6 Dec - 8:31 | |
| Ispod Pančevačkog mosta... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Čet 6 Dec - 12:09 | |
| A da napises njegovu adresu i broj telefona u ˝Prodavnica˝ (ako se samo bavi prodajom polovnih delova), naravno bez komentara? | |
|
 | |
GibaniTZa dr. VW

| Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Čet 6 Dec - 13:24 | |
| Ne znam mu broj, a ni adresu, uglavnom samo banem tamo...
Znači, kreneš od Višnjice ga ul. 29 Novembra i kada vidiš pre Pančevačkog mosta sa desne strane ulicu punu Buba i Buseva našao si ga... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Sub 8 Dec - 0:46 | |
| ima i buseve....strava....svracam prvom prilikom da vidim sta sve ima...
hvala! | |
|
 | |
malimilan dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 308 Godina : 44 Lokacija : Beograd Datum upisa : 23.02.2009
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Čet 26 Feb - 0:07 | |
| Cuo sam da kod Mikice moze da se uradi limarija kompletno trule bube za 500-700evra ,da su se kao specijalizovali Nisam upoznao lika, mada se mozda kajem sto moju nisam mozda farbao tamo,al sam cuo i lose ,pa sam zobisao Nema dobrih limara i farbara,osim ako covek nije oran za restauraciju od 4-6.000 evra za limariju i farbanje,sve ispod toga je kilavo sto sam ja gledao,neznam kakva su iskustva drugih Video sam na pristanistu neku belu letos,gde su i kosevi iznutra beli,to mi se svidelo,al nisam hteo da smaram vlasnika ,ko mu je farbao auto | |
|
 | |
JekicVW pridošlica

Broj poruka : 34 Godina : 34 Lokacija : Ruma Datum upisa : 02.03.2011
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Sub 3 Dec - 20:05 | |
| 0643143701-Majstor Rasa.Nalazi se u Jarkovcima pored Indjije,doktor za bube,radi limariju i mehaniku | |
|
 | |
brabus Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 571 Godina : 43 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Sub 3 Dec - 23:20 | |
| Zna li neko nekog dobrog farbara ali bukvalno da radi fabricki i da ima iskustva u vw. | |
|
 | |
SnoopyMK VW zaluđenik

Broj poruka : 209 Godina : 36 Lokacija : Tetovo, Makedonija Datum upisa : 25.10.2011
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Ned 4 Dec - 0:48 | |
| - brabus ::
- Zna li neko nekog dobrog farbara ali bukvalno da radi fabricki i da ima iskustva u vw.
ovde u Mk ima firma koja farba profesionalno automobile, rastura sve sto ima auto pa ga farba, sve automobile sto sam ih video do sad sto su ofarbali su stvarno fabricki*/profesionalno. http://www.satra.com.mk/oldtajm.aspx | |
|
 | |
draganavala dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 478 Godina : 52 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Pon 5 Dec - 11:15 | |
| - malimilan ::
- Cuo sam da kod Mikice moze da se uradi limarija kompletno trule bube za 500-700evra ,da su se kao specijalizovali
Nisam upoznao lika, mada se mozda kajem sto moju nisam mozda farbao tamo,al sam cuo i lose ,pa sam zobisao Nema dobrih limara i farbara,osim ako covek nije oran za restauraciju od 4-6.000 evra za limariju i farbanje,sve ispod toga je kilavo sto sam ja gledao,neznam kakva su iskustva drugih Video sam na pristanistu neku belu letos,gde su i kosevi iznutra beli,to mi se svidelo,al nisam hteo da smaram vlasnika ,ko mu je farbao auto za 500e ni jugo se ne moze uraditi kako valja... a osnovni problem u srbiji je to sto bi svi hteli oldtajmer za 150-200e da u njega ulozi jos 200-300 i proda ga debelom nemcu za 5000e! ko kaze da nema dobrih majstora ali niko nece da radi 3 do 5 meseci za 500-700e a ovi sto to tako rade vide im se rezultati... dakle ko zeli ozbiljnu restauraciju samo spremite lovu ima nas jos dosta koji znamo da radimo, neki su svoje radove i pokazali po forumima a ima i onih koji cute i rade.. znaci izbor je na musteriji... | |
|
 | |
nik vwk70 VW zaluđenik

Broj poruka : 157 Godina : 40 Lokacija : vojka Datum upisa : 18.05.2011
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Pet 23 Dec - 19:52 | |
| od mikice bezi sto dalje. | |
|
 | |
milojko123 pridošlica

Broj poruka : 5 Godina : 33 Lokacija : Zaječar Datum upisa : 16.04.2012
 | Naslov: Re: Iskustva sa prodavcima i majstorima Čet 17 Maj - 17:23 | |
| JA VELIM:"JEBEŠ TAJ POSAO" |