| red baron '58 | |
|
+41Braca djono99 axy djcorto Dariich VuArt milan djordje 1200j Rakas Boris bibin11 wendol Pepi Bugman Ivan V mavs becavw strid hare jovca nebkv bubamara bubuleja markoniw Klemen Klemen Doktor Maestral buRago popesky GibaniTZa KdF nikson vlajko05 madjo Maja Tomas Volk igorsnegi dechkotzar renne Dika dexit toxic 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: red baron '58 Pon 22 Mar - 13:28 | |
| Kako volim kad se otvore poslovi sami od sebe, dodjes po deo, usput izvadis motor | |
|
| |
toxic dr. VW
Broj poruka : 1065 Godina : 53 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Sre 12 Maj - 22:22 | |
| kod mene se stvari uvijek sporo krecu pa je takva stvar s lajsnama i flash trim forom. prije nekog vremena sam stavio one vulgaris lajsne koje izgleda nitko nije primjetio, a danas sam se zaigrao s flash trimsima na sto sam potrosio cijelo popodne. ispunu jos nisam napravio glede nepronalazenja jedne alatke s kojom bi ju odradio. zasad sam tak-tak zadovoljan, ALI ... krece se nakon sto je baltazar nekoliko minuta hodao po garazi usudih se prikeljit prvu... drugu... trecu... i cetvrtu... i onda pola sata gledao, gledao , susjedi se cudili, gledao i "odlucno" se bacio na drugu stranu za danas dosta | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Sre 12 Maj - 23:36 | |
| | |
|
| |
Klemen Klemen dr. VW
Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Čet 13 Maj - 7:54 | |
| | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Čet 13 Maj - 8:11 | |
| ja hocu .. tj. vec sam poceo @tox super su cucnule lajsne | |
|
| |
djcorto Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 583 Godina : 63 Lokacija : Dubai Datum upisa : 14.02.2010
| Naslov: Re: red baron '58 Čet 13 Maj - 12:39 | |
| E sad mora jos jedna farba ... ne mogu ove lajsne samo na crvenu ... | |
|
| |
axy dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 330 Godina : 28 Lokacija : Zajecar,Srbija Datum upisa : 22.05.2009
| Naslov: Re: red baron '58 Ned 16 Maj - 11:02 | |
| lepo stoje lajsne,ali mora jos jedna boja | |
|
| |
djono99 dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 470 Godina : 65 Lokacija : ugrinovci, zemun Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: red baron '58 Ned 16 Maj - 11:44 | |
| | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 18 Maj - 12:00 | |
| @ Toxic: jesi se bar malo preznojio dok si bušio nove rupe ? | |
|
| |
toxic dr. VW
Broj poruka : 1065 Godina : 53 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 18 Maj - 12:05 | |
| sta preznojio? srce mi se uzlupetalo | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| |
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Čet 27 Maj - 23:17 | |
| sorich, malo sam zaje... na ovom zadnjem dijelu, ali cu ga ipak podjeliti s vami trazi, trazi pa ces naci..... i tako jedva nadjoh taj cudnovati stroj strucnog imena valjak s mustrom, ali nazalost u jedva upotrebljivom stanju. fali malo dijelova koji bi mu osigurali punu funkcionalnost pa sam pribjegao grunf sistemima, ali o tome necemo...efekt je kako tako postignut. neda mi se vise svrljat okolo trazeci isti pa sam se odmah bacio u moleraj kako nebi pukao ko kokica od zelje da realiziram naum. okolo se bave pinstripingon i raznim stajlovima uresavanja ljubimaca, a ja ko ja....cista slavonska seljacina sam se bacio u moleraj s valjkom koji ima upgrade na valjak s mustrom. eto tako, pocelo je sa skidanjem flash trimova i zastitnom trakom a onda moleraj boja je bila "malo" rjedja i valjak nije imao dodatne valjke koji nanose i doziraju boju pa je prvi pokusaj prosao neslavno, ali sta ces... drugi puta ce biti bolje. ovi curci nece nimalo naskodit savrsenom izgledu barona tako da se necu puno sekirat. kako svaka bolja pila ima opicenu strafu preko cijele duzine tako sam i ja odvalio jednu kako bi dobio bad look i pokojeg konja tek sam na kraju uhvatio sistem pa cu opetovat ove bochne pokusaje kako bi ispalo urednije i kako bi bilo na nivou s ostatkom vozila ljudi,susjedi me cudnovato promatraju i kiselo se smiulje dok radim ovakve cirkuse po parkingu tako vas molim da spremite ove slije na sigurno kako bi pomogle pri analizi moga umobolnog profila te ljecenu u nekom od blizih umobolnica. nebi me zacudilo kad bi se nekakvo bijelo oklopno vozilo pojavilo na parkingu te me malo provozalo krajolikom. :wink: | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 7:45 | |
| | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 7:57 | |
| pohvale ....dobro izgleda...a gdje si iskopao taj valjak s mustrom majke ti | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 8:04 | |
| kopam mjesecima | |
|
| |
djcorto Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 583 Godina : 63 Lokacija : Dubai Datum upisa : 14.02.2010
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 8:10 | |
| Ovaaaaj ...
... a u rupe za lajsne tj žabice nisi stavljao gumice? Pomažeš rđu?
Izgleda DRUGAČIJE! | |
|
| |
popesky dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 8:11 | |
| 'bem mu lebac!!! .. pa sto ne kazes da ti trebaju valjci ... i mi ovde imamo mustri po kucama :0 sigurno bi se nasao neki dobar valjak ... cak bi i moja baba mogla to imati negde ... znam da sam obozavao krecenje kod nje kao dete bas cu da pretresem tavan u nedelju ... i nadam se da cu preziveti.. .. nego jel to farba za zid, ili ? i jos nesto ... da neces da kacis one ukrasne tanjire sa svetnim designom ... sto su isli na zelene zidove sa crvenom mustrom ? | |
|
| |
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 9:17 | |
| Hmmmmmmmmm ! Pa evo resenja. Ti pronadji te valjkove do susreta u Mladenovcu a Toxic dolazi pa eto mocice da popravi ono sto mu je promaklo. Toxic! Inace ideja je za 5 Jedino se stvarno bojim da te neko od komsija ne preporuci negde kao vrsnog soboslikara recimo tamo gde su svi zidovo beli Sala ! Uspelo ti je nema sta sada nemozes nigde da ostanes neprimecen! | |
|
| |
popesky dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 12:04 | |
| zidovi - beli i tapacirani a bogami i mene komsije cudno gledaju ja isto ko tox ispred zgrade radim ovo : | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 13:06 | |
| - djcorto ::
- Ovaaaaj ...
... a u rupe za lajsne tj žabice nisi stavljao gumice? Pomažeš rđu?
Izgleda DRUGAČIJE! zaboravi ih narucit u kompletu s kopcama @braca: nemoj me samo tjerat radit pope, sta ucini od agruma? | |
|
| |
popesky dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 20:58 | |
| agrum ... sta je to ? malo sam se zaneo sa smirlanjem | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 22:25 | |
| voce tipa narance, limuna, grejpa, limete, ..... | |
|
| |
popesky dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Pet 28 Maj - 22:36 | |
| pomoNarancha je istrulila i vreme je da dobije novu boju dace bog sutra :O | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 29 Maj - 23:13 | |
| ali ljudiiiiiii krenem ja na voznju i pojavi se stari problem s mjenjacem koji nikako rjesit...krcanje i tesko saltanje. odlucim se odvest bubilaka mejstoru kako bi malo dotegnuo sajlu u nadi da cu rjesiti taj nedostatak. ....i tako se mi zapricamo pa malo setnje po dvoristu pa malo u garazu kad ONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO na hrpetini djelova ugledam nesto od cega mi skoro srce stalo. uhvatio sam to cudo od asesoara kao da ce mi ga netko oteti. neznam koliko vam tu stvarcicu kao i njenu svrhu mogu prezentirati. samo najbolesniji medu nama si mogu docarat o cemu se ovdje radi, a to je BRA, grudnjak za bubu i to za bas model bube o kojem je ovdje rijec. neznam kad sam bio ushiceniji, jos mi nije jasno kako bas JA da naletim na takav velicanstven, bozanstven, neznamvisekakogaopisat, asesoar za mog ljubimca. | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 29 Maj - 23:27 | |
| - toxic ::
- ali ljudiiiiiii
krenem ja na voznju i pojavi se stari problem s mjenjacem koji nikako rjesit...krcanje i tesko saltanje. odlucim se odvest bubilaka mejstoru kako bi malo dotegnuo sajlu u nadi da cu rjesiti taj nedostatak. ....i tako se mi zapricamo pa malo setnje po dvoristu pa malo u garazu kad ONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO na hrpetini djelova ugledam nesto od cega mi skoro srce stalo. uhvatio sam to cudo od asesoara kao da ce mi ga netko oteti. neznam koliko vam tu stvarcicu kao i njenu svrhu mogu prezentirati. samo najbolesniji medu nama si mogu docarat o cemu se ovdje radi, a to je BRA, grudnjak za bubu i to za bas model bube o kojem je ovdje rijec. neznam kad sam bio ushiceniji, jos mi nije jasno kako bas JA da naletim na takav velicanstven, bozanstven, neznamvisekakogaopisat, asesoar za mog ljubimca.
hahahahahahahhaahh e čika Kjuno stvarno si kralj | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: red baron '58 | |
| |
|
| |
| red baron '58 | |
|