| red baron '58 | |
|
+41Braca djono99 axy djcorto Dariich VuArt milan djordje 1200j Rakas Boris bibin11 wendol Pepi Bugman Ivan V mavs becavw strid hare jovca nebkv bubamara bubuleja markoniw Klemen Klemen Doktor Maestral buRago popesky GibaniTZa KdF nikson vlajko05 madjo Maja Tomas Volk igorsnegi dechkotzar renne Dika dexit toxic 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: L87 Sub 24 Nov - 21:13 | |
| To Toxic Boja koju si trazio je L87 pearl white.Ja sam je koristio za sve deluxe bube a i za moj prvi T1.Uzeo sam je od Lechlera a najmanje je moglo pola seta i to kosta 20 EUR.Cudno je to 2,5 lit | |
|
| |
toxic dr. VW
Broj poruka : 1065 Godina : 53 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 24 Nov - 21:45 | |
| @Tomas Volk: mislim da ih ima tri nijanse kao sto su Gray Beige, Stone Beige L471 i Silver Beige L466 ili sam nesto pobrkao | |
|
| |
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 24 Nov - 22:20 | |
| I meni je to neobicno za 2.5 l?Desavalo se da me upozore prilikom pravljenja manjih kolicina(50-150gr),da neka nijansa nece biti zastupljena,jer je i na 1l u suvise malom procentu,a na 100gr kompjuter je ne daje.Ipak to nikada nije vidljivo uticalo na samu nijansu,jer ako pravim manje kolicine,onda ih pravim za sitnije delove i to bude ok. | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Boja Sub 24 Nov - 23:06 | |
| To Toxic Za deluxe 1958 je prateca boja sasvim sigurno L87 Od pocetka je na standardima prateca boja bila crna i to L41 (nikada nisu koristili drugu crnu boju). Problematika je oko deluxe splita,cvitera i ranih ovala jer je sem te biserno bele na jednom broju koristena nijansa bezh boje.Srecom ja nemam taj problem sa cviterom a koju vise o ovome moze Nebkv da napise.To se ne tice tvoje bube ali bice zanimljivo.Znam da smo obadvojica pokretali na stranim forumima piatnje o sifri za tu boju.Ostala je misterija. | |
|
| |
nebkv dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 24 Nov - 23:28 | |
| Da,ta nijansa je zaista ostala misterija.Barem kada je sifra u pitanju.Probali smo na sambi,pre67,ali niko nije imao tacan podatak o kojoj sifri-boji se radi.Ja sam na kraju pribegao varijanti "po uzorku".Mislim da je ispala ok.Ostalo mi je jos da ofarbam volan,jedan metalni pojas iza prtljaznog prostora iz zadnje klupe karakteristican za starije modele ovala,kao i ranije verzije i ramove sedista.Kada sve to odradim okcicu u temi o mom ovalu
Poslednji izmenio dana Sub 24 Nov - 23:29, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
toxic dr. VW
Broj poruka : 1065 Godina : 53 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 24 Nov - 23:28 | |
| @Tomas Volk: fala za info. a sta onda ovi hoce "This 1958 Steering wheel paint color is L471 Stone Beige. This is the same color used on the steering column, seat frames, shifter, and hand brake." ..............."1958 Deluxe Beetle Interior Colors....Steering wheels, column, hand brake lever and seat frames were all painted L471 stone beige in all Beetles. "i tako redom na nekoliko stranica | |
|
| |
nebkv dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 24 Nov - 23:39 | |
| Evo fotografije mojih delova odvojenih za tu "krem,kakao" boju.Fali samo steznik vinker saltera i okviri sedista.Na delovima sa ove fotke se i nazire na sta lici ta boja | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Boja Ned 25 Nov - 9:48 | |
| | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 11 Dec - 7:47 | |
| Evo kako Filipinac vidi Crvenog barona | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 11 Dec - 7:56 | |
| joj, pa da. u nekoj garazi sam zaturio i njega. neznam di bi prije. sezona se blizi, a vozila nedovrsena stoje. cilj mi je kao i do sada sloziti bubu. zima, kisa,.... uzimaju danak. najljepse se dopisivati ovako preko foruma iz svoje tople sobe. | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 46 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| |
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 11 Dec - 19:09 | |
| | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 11 Dec - 20:27 | |
| što ne kupiš još i tip1 kombi pa možeš da se preseliš dopisuješ i spavaš u njemu | |
|
| |
Klemen Klemen dr. VW
Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: red baron '58 Sre 12 Dec - 10:13 | |
| Kupio bi on da smije od supruge! |
|
| |
Doktor dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 18 Dec - 0:21 | |
| Da i kupi kombi, ostao bi bez para za wi-fi opremu, pa nebi bilo ništa od postanja po forumu, a i žena bi ga vjerojatno skalipirala... | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Uto 18 Dec - 11:35 | |
| koliko ovdje ima sigurnih da 11w nece uskoro pod moje pokroviteljstvo? | |
|
| |
Doktor dr. VW
| |
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 22 Mar - 23:51 | |
| malo sam se probudio i poceo sam opet nesto raditi ..................... pakneni dan ......................... zatopljenje je rezultitalo vracanjem na projekt. uzorak vremenom nagrizenog gepeka je dosao ravno iz grada podno promine. pa smo se malo namjestali z aslikanje. agregatic je skoro gotov pa se moralo u akciju pripremanja prostora za udomljavanje pripremio i odabrao..... .................................. danas sam sretan i nabrijan jedva cekao da se pojavim u punoj ratnoj spremi u napadu na barona. skidao sam manuale, skice, eksplodirane crteze i jos razna cudesa kako bi se bacio na zadnju bitku s kocnicama. prvo sto mi je napalo volju je bilo curenje semeringa na zadnjem lijevom kotacu, preciznije na poluosovini. nakon duge potrage za setom u kojem se nalazi taj semering, isti sam zamjenio. napad br.2... zadnji kocioni cilindri, koje sam kupio, ne pasu i totalno su druga prica. onako lud zovem prijatelja djuru da mu se pozalim i on mi proda spiku da ce mi poslat servisere iz zadra koji bi mogli biti ovdje kroz kojih sat vremena. nemozete niti zamisliti koji su to serviseri. navodno da mogu puno pojesti i popiti, a odazivaju se na imena: kosta i ptica. sad odustajem od svega i cekam daljnji razvoj......i tako cekam ...cekam i pokusavam zamjenit plocu koja povezuje zadnu torziju sa ostatkom ovjesa, a zove se "nekako". poziv druga djure mi obznanjuje da ZD team ne dolazi na mjesto bitke. pih...nisam se niti nadao, nastavljam sam. vrijeme leti, a ja sve ludi i zivcaniji, gubim strpljenje, nadu , volju, razmisljam o pozivu koji bi me spasio od daljnjeg psiho terora koji vrsi ova starudija na moju pojavu, poziv sluzbi koja bi "skockala" ovu starudiju, a mislim da se zove cios. i nakon sto sam shvatio da cu, tamo, jednog dana postati otac zurno se bacam na dovrsavanje projekta. pakne smo zanitali pa su sad kao nove. samo sto su nakon pecenja izgubile onu krasnu boju cinilo se da je sve spremno za montazu no... nije. opet komplikacije, nisam mogao svuci kosuljicu lezaja koju smo nedavno zakirnali jer nisam mislio mjenjati lezaj. lezaji su novi pa tako kosuljica mora dolje, ali kako... nakon nekoliko sati sam odvojio kosuljicu od rukavca, a za to mi je trebalo brdo alata i pomagala. sjekac, odvijaci, kljucevi, radapciger............. nakon sto je sve skinuto stavio sam novi lezaj, ali u krivo vrijeme. zaboravio sam staviti semering pa se opet bacam na skidanje. sve je spremno za nataknut dobose desna strana je kompletirana, a na lijevu napadam sutra ................................ smirglajuci i cisteci djelove na bubi pronasao sam originalnu boju koja se vidi na nosacima zadnje haube. ako se ne varam, to je L 243 diamond greysto bi u originalu izgledalo ovako ... | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 22 Mar - 23:52 | |
| | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 22 Mar - 23:52 | |
| | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Sub 22 Mar - 23:54 | |
| | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Ned 23 Mar - 0:06 | |
| | |
|
| |
toxic dr. VW
| Naslov: Re: red baron '58 Ned 23 Mar - 0:27 | |
| mozda se jednog dana uozbiljim i odradim resto, ali sad sam (kao i uvijek) u rat look vibri. ako ne budem zadovoljan ovim izgledom, svakako cu ici u smjeru da izgleda sto iskoristenije. bitno mi je da mehanika bude na visokom nivou. | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: red baron '58 Ned 23 Mar - 0:37 | |
| TENK JURI VELIKU MACKU | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: red baron '58 | |
| |
|