| Becin novi 56 oval | |
|
+6davor jovca igorsnegi Ivan V Bugman Tomas Volk 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Tomas Volk dr. VW

Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Becin novi 56 oval Sre 11 Feb - 21:02 | |
| Kao sto naslov kaze ime finansijera je poznato. Akciju potpomogli prodavac ovala Zoki iz KS,Verko iz KS,slepadzija,ja i moj verni T2 (danas se uzjogunio i sat vremena nas ostavio na putu bez struje iz cista mira).Mrdanje kabla resilo problem.    Na gomili s desna na levo Zoki ,Verko ,ja a ovo iza je oval  | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| Naslov: Re: Becin novi 56 oval Sre 11 Feb - 21:05 | |
| Ups,dakle kolektivna slika  | |
|
 | |
Bugman dr. VW

Broj poruka : 899 Godina : 31 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
 | |
 | |
Ivan V dr. VW

Broj poruka : 946 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Čet 12 Feb - 14:06 | |
| To da je Beca uzeo jos jednog ovala ili splita ili bus vise i nije neka vest.  Cestitam Beci na Ovalu standardu. Koliko vidim na tabli ima resetkicu sa satom . Ako je original to je stvarno lepa stvar. Beco definitivno moras zaposliti nekoga da napravi inventar vozila ( da se ne zagubi neko) i naravno ko ce voditi ture razgledanja  | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Čet 12 Feb - 17:01 | |
| Beco,cestitke za Oval!!!Znam da ce to biti odlican automobil vredan paznje i jedva cekam da vidim kako ce da izgleda kada bude gotov! | |
|
 | |
jovca dr. VW

Broj poruka : 805 Godina : 39 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Čet 12 Feb - 17:47 | |
| sve cestitke za ovala...  na slici gde je postavio bugman ima haubu motora , ima li je sad ili je nestala? | |
|
 | |
Bugman dr. VW

Broj poruka : 899 Godina : 31 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Čet 12 Feb - 17:57 | |
| To su slike sa tgb-a cini mi se Vidi stvarno ima i sat na tabli  | |
|
 | |
davor pridošlica

Broj poruka : 27 Godina : 56 Lokacija : Karlovac HR Datum upisa : 04.01.2009
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Čet 12 Feb - 22:37 | |
| Bravo,čestitke!!! Ovo je lijepi ulov,nama šta. Kad bi ja naletio na nešto takvoga...  | |
|
 | |
becavw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 585 Godina : 46 Lokacija : Lugano Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Pet 13 Feb - 12:57 | |
| Da, oval standard koji ja jos licno nisam uspeo da vidim Mislim isto da je bas redak auto, vise ima splitova standarda u Srbiji nego ovala. Za mene licno izuzetno zanimljiv i interesantan auto. Volim te "jeftine" specificnosti, volim crne dugmice, sedista bez klizaca, ni traga od hroma i karoseriju bez lajsni. Ne kazem da mi delux nije drag, delux je samo nesto drugo, veoma razlicito... NAravno da se zahvalim Tomi, Zokiju, Verku na akciji izvlacenja i prebacivanja, ah da, i slepadziji naravno Koliko sam cuo zadnja hauba je unutra u autu jer je Zoki skinuo da nesto "proveri". Ono sto znam zasada a i sto moze da se vidi na slikama je da nema rezervoar, ima hidraulicne umesto mehanickih kocnica, nema motor, ima delux enterijer umesto standarda i naravno jos mnostvo detalja ali eto baza je standard i na standard ce biti vracen. Kada se doci na red ne smem da obecam ali zasada je u sigurnim rukama to znam Imam delux oval 1956, faltdah 1957, delux takodje 1954(decembar 1953) i sada ovaj standard 1956. Bas sam srecan  Nadam se da ce se naci jos neki, nadam se standardu ali sa faltdah krovom 2Ivan Popisivanje delova nije losa stvar ali najgore je sto je lista potrebnih delova daleko duza od liste delova koje imam  a za ture razgledanja, ma ko ce jos da se upusta u ovakve krseve sem nas nekolicine, ali naravno za sve su moja vrata uvek otvorena Sat je iznenadjenje za mene, nisam ni znao da ga ima, plus ima "Dehne" pokazivac nivoa goriva... Hvala svima | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| Naslov: Re: Becin novi 56 oval Pet 13 Feb - 15:00 | |
| Juce sam malo proucavao detalje na ovalu i ima elemenata od standarda ali ipak je ovaj oval neka jeftinija deluks verzija verovatno radjena za nemacko trziste. Nema deluks neba (oko bocnih prozora) i to kao i crni dugmici upucuje na standard.Nema ni lajsni na pragovima. Prednja sedista su zamenjena od deluksa ali je zato ostao njegov naslon zdnje klupe.Tu se moze videti autentican dezen tkanine. Kocnice su definitivno hidraulicne od njegove proizvodnje sto opet kazuje da je deluks.Ako znamo da su sstandardi farbani sa L225 jupiter sivom do 63 onda definitivno otpada prica o standard ovalu. Ipak je auto bas redak jer ovakav oval nisam video.Jeftin deluks. Jedina plava boja (to mu je prva boja) je u tom periodu bila L331 horizont plava i opet je isla na deluks model. Na kraju sam siguran da je auto izgledao neuobicajeno u odnosu na ostale bube iz tih godina.Bice malo nezgodno pronaci podatke sta gde i kako je izgledalo  | |
|
 | |
dexit dr. VW

Broj poruka : 1446 Godina : 45 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Pet 13 Feb - 17:07 | |
| lepotica, nema sta  nek' je sa srecom! | |
|
 | |

| Naslov: Re: Becin novi 56 oval Sub 14 Feb - 18:32 | |
| Vidim da pocnemo ispravno i da sto manje lutamo bi bilo da posaljemo upit VW muzeju da vidimo kako je isporucen a onda cemo lakse dalje. Mislim da je standard ipak neobican auto. U pravom obliku standarda standard je bio za Nemacko trziste, sto ne mora da znaci da neko nije postavio poseban zahtev da bi dobio standard bubu ali po zelji. Da ne pominjemo da su se VW auti izvozili sirom sveta cak i pravili u nekoliko zemalja te davne 1956. Standard za Belgijsko, Kanadsko, Englesko,Juzno Africko a i ostale zemlje u koje se VW izvozio...Nisu svi imali para za deluxe bube Na samom autu se moze videti da li je iko u medjuvremenu pravio izmene, to je nekada lako, nekada tesko ali se detaljnim pregledom siguran sam moze ustanoviti. Znaci moram idalje da tragam za pravim standardom U svakom slucaju meni lep auto i u dobrom stanju,odnosno super za rad  | |
|
 | |
jovca dr. VW

Broj poruka : 805 Godina : 39 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Sub 14 Feb - 20:28 | |
| auto je prelep nemam reci  stvarno poseban | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| Naslov: Re: Becin novi 56 oval Sub 14 Feb - 22:47 | |
| To Beca Bilo kako bilo ovaj oval je jedan a sve ostale koje sam video kod nas su ili deluks za nemacko ili USA trziste.Iskren da budem meni je lepsi od svih ostalih bas zato sto se razlikuje. | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

| |
 | |

| Naslov: Re: Becin novi 56 oval Sre 22 Apr - 0:28 | |
| JUPI:) Kako li cu da se snadjem za dodatnu opciju M158  ? | |
|
 | |
Djani VW entuzijasta

Broj poruka : 61 Godina : 54 Lokacija : Sarajevo - Mostar BiH Datum upisa : 18.04.2009
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Sre 22 Apr - 20:28 | |
| čestitke i puno sreće u sređivanju...  | |
|
 | |
wendol VW zaluđenik

Broj poruka : 281 Godina : 45 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval Uto 9 Jun - 12:09 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Becin novi 56 oval  | |