| anlaser | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
nikson dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 410 Godina : 50 Lokacija : tivat Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: anlaser Sre 1 Okt - 22:51 | |
| Raja! Anlaser mi ponekad ostane ukljucen i posto upalim motor,pa motor nastavi da okrece anlaser jos neko vrijeme,pa iskopca tek posto mu dam malo gasa.Ne uvijek,i primjetio sam da je izrazenije kad je motor zgrijan? | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: anlaser Čet 2 Okt - 6:55 | |
| - nikson ::
- Raja! Anlaser mi ponekad ostane ukljucen i posto upalim motor,pa motor nastavi da okrece anlaser jos neko vrijeme,pa iskopca tek posto mu dam malo gasa.Ne uvijek,i primjetio sam da je izrazenije kad je motor zgrijan?
Niksone to ti je automat anlasera neispravan. | |
|
| |
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: anlaser Čet 2 Okt - 7:57 | |
| Treba otvoriti i očistiti anlaser, možda zaglavljuje zbog velike prljavštine unutra. A možda je polomljena i opruga koja vraća mali zupčanik. Svakako treba skinuti anlaser i otvoriti, jer će tako ubrzo da dođe do većeg kvara. | |
|
| |
| Naslov: Re: anlaser Čet 2 Okt - 21:22 | |
| Kako se skida anlaser? | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 47 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: anlaser Pet 3 Okt - 7:17 | |
| treba dignut bubu i zavuč se ispod mjenjača sa suvozačeve strane sa sobom ponjeti ključ 17 kombinirani može+gedora 17 produžetak..treba ti još kacavida ravna i ključ 13 da otpoiš struju na starteru.......kad sve to odvidaš izvuci anlaser lagano da ne oštetiš nešto... pozdrav | |
|
| |
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: anlaser Pet 3 Okt - 8:27 | |
| Pre skidanja anlasera OBAVEZNO skini kleme sa akumulatora, da ne napravš kratak spoj - kabl od akumulatora do anlasera je stalno pod naponom i nema osigurač. | |
|
| |
| Naslov: Re: anlaser Pet 3 Okt - 21:41 | |
| Gracias,decki! | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: anlaser Sub 4 Okt - 23:19 | |
| meni recimo cesto samo klikne i nista kad pokusam da upalim , pa tako 20 x pa upali, ili ako me mrzi da klikam 20 puta onda otvorim vrata i odgurnem se nogom u brzini da okrene malo ... pa kresne ko mina ... a KdF ? | |
|
| |
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: anlaser Ned 5 Okt - 10:09 | |
| - popesky ::
- meni recimo cesto samo klikne i nista kad pokusam da upalim , pa tako 20 x pa upali, ili ako me mrzi da klikam 20 puta onda otvorim vrata i odgurnem se nogom u brzini da okrene malo ... pa kresne ko mina ... a KdF ?
Kod mene sa istim simptomima je bio kvar u bendixu anlasera.Promenis bendix i stvar resena.Kada vec skines anlaser,prekontrolises cetkice i caure. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: anlaser | |
| |
|
| |
| anlaser | |
|