| Samo da vas obavestim | |
|
+23strid jovca becavw buRago markoniw Doktor Admin Maestral Braca nikson marco toxic VWMacedonia madjo igorsnegi dechkotzar Mico KdF Dika dexit GibaniTZa Tomas Volk vlajko05 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 3 Avg - 20:28 | |
| Ako nije tajna, koliko je kostalo peskiranje i gde si to radio? | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 3 Avg - 20:32 | |
| naravno da nije s tim sto ce ma Admin banuje , firma je u lestanima , peskiranje je 400 din. po kvadratu s tim sto ta cena nema veze sa mozgom i naplacuju sac metodom , ja sam tri krila i vrata iznutra platio 20 evra a tunel i tram 30 evra, mada su odradili stvarno ekstra | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 3 Avg - 20:44 | |
| Pa i nije skupo, ako je uradjeno dobro. | |
|
| |
madjo pridošlica
Broj poruka : 40 Godina : 43 Lokacija : Podgorica,Crna Gora Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 3 Avg - 20:58 | |
| Daj brate morash to da spustis snadji se nekako za adjustere ..evo neko sa foruma ti mozda moze pomoci ( nadam se i meni kad se bude radilo ).. ----keep it low---- | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 4 Avg - 22:54 | |
| | |
|
| |
Mico Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 628 Godina : 50 Lokacija : Zemun polje Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 4 Avg - 22:57 | |
| @vlajko05 UUUuuu jjjjjeeeee To majstoru | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 4 Avg - 23:04 | |
| Zastita odozdo na podu ti ne treba, a ni odozgo. Udri zastitu samo ispod krila i na koseve, pod ne tuku kamencici pa zastita ne pomaze.
Cije si ovo podove stavio, IGP? Nesto mi ne izgledaju bas najlepse... Kao da nisu najbolje ispresovani... Ono njihovo krilo sto sam ugradio uopste mi se ne svidja.
Poslednji izmenio dana Sub 4 Avg - 23:16, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 4 Avg - 23:06 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 4 Avg - 23:19 | |
| Poplavih bre ovde pisuci kako ne treba stavljati bitumen (katran) a ti me ic ne slusas... De ces sad preko akrila zastitu? Ako si teo zastitu trebao si pre akrila, akril na kraju! I ako bas oces zastitu, molim te samo ne bitumen, stavi neku sinteticku... Pa ces preko nje opet morati farbu. Sta ce ti onda taj medjusloj crne akrilne farbe? Ne razumem... | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 4 Avg - 23:45 | |
| sto se zastite od vode i vlage ( citaj korozije ) tice akril je njabolji ali n mije otporan na mehanicka ostecenja tj. na udare kamencica, pa zato preko njega ide bitumen kao zastita akrila , nisam hteo da stavljam plastobit jer on ima jednu manu a to je da zna posle odredjenog vremena da ispuca , pa onda ko da nista nisi stavljao ( cak i kao se prefarba ) zato sam se opredelio za bitumen, inace body 930 nije cits katran vec mesavina kojekakvih cuda tipa kaucuka , katrana i sl. i uopste nije los kao mehanicka zastita sto meni i treba | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Zastita Sub 4 Avg - 23:53 | |
| To Vlajko Kako vidim opredelio si se za varijantu kakvu i ja uvek izvodim sto se tice sasije ,poda i zastite.Samo da dodam da sam je spoj poda i sasije vario sa CO2 i da sam ga presao pre zastite sa obe strane sa Bodi 999 i zatvorio kontaktnu povrsinu sasije.Tu sad nema pojma ni da se javi prslina ni da prodre voda. | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Ned 5 Avg - 8:35 | |
| Ja Plastobit nisam ni pominjao, ta zastita je daleko od kvalitetne a ne znam da li se jos uvek i pravi. | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Ned 5 Avg - 10:01 | |
| izvini Slobo majstorski izrazi su mi presli u naviku Plastobit= body 950 ; bitumen = body 930, na to sam mislio | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Ned 5 Avg - 12:48 | |
| 950 oce da ispuca ali samo ako se nanosi previse debeo sloj. Ako naneses tanak sloj ne puca i traje dugo godina, narocito ako ga zastitis farbom. Nema nikakve potrebe nanositi predebele slojeve, to moze samo da steti a ne moze da koristi. Vidim na sajtu da postoji i neki Body Autoflex Special, isto na bazi kaucuka, ali nemam iskustva sa tim. | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Ned 5 Avg - 23:00 | |
| e Slobo izvini nisam procitao post do kraja , patosi jesu IGP. i levi je bas los otpresak , sav je nesto kriv ali j ga drugi nemam , a desni je extra , sad desni jeiz Golasa a levi je iz Astora i bio je skuplji , da li ovi u Astoru nesto muljaju pa uzimaju skart il se meni zalomilo ne znam ali tako mi je kako mi je , ma idu treko svega toga filcevi gume pa itison nece se ni videti bitno mi je samo da je zasticeno i da traje | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pon 6 Avg - 1:36 | |
| Ma ti IGP delovi su kako ti se zalomi - jedan valja jedan ne valja, jedan je kriv drugi nije... Nema tu kontrole kvaliteta, pola je skart. Ali sta da se radi, nema izbora. | |
|
| |
dechkotzar dr. VW, spec. za Offtopic
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pon 6 Avg - 11:37 | |
| ...ili tamo uvoze skart? | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pon 6 Avg - 18:51 | |
| pre ce biti da uvoze skart mamu im j###m pa se onda na meni lome koplja | |
|
| |
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pon 6 Avg - 19:09 | |
| opet ja offtopik : pre 10tak godina odem kod uvoznika i distributera miselin guma..kupim sve cetiri....posle par stotina km, u insotranstvu pukne guma. Stavim rezervnu ( onu malu), snimim vulkanizera....lik pogleda gumu i pita me odakle mi ove gume...iz razgovora se ispostavilo da je cela serija tih guma povucena iz prodaje zato sto nije zadovoljavala osnovni standard...kao da vratim gume gde sam ih kupio i dobicu nove...mozda...samo da zarade kintu.. | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 25 Avg - 20:22 | |
| | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 25 Avg - 21:00 | |
| | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 25 Avg - 21:07 | |
| eeeeee kamo srece ali bice za jedno desetak petnaest dana , bicete blagovremeno obavesteni | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pon 27 Avg - 14:26 | |
| Danas kupljena boja PPG Grigio Avlon ( sifra LAM*0049 ) tamno siva Lamborghini , krupan kristal , arbanje za koji dan e da i ovakve felne razmisljam da pazarim , pa da se kraci poliraju a ostatak da se farba u boju kola prvo sam hteo ove al su 16'' i skupe ko DZAVO tako da ... mada vidcemo ima vremena za to | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pon 27 Avg - 15:11 | |
| fino, fino, samo jedna stvar, nemoj da farbas felne. prvo ih nakaci pa ako ti se bas nebudu svidele onda ih farbaj.... a sta kazes na ove porseove felne: | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pon 27 Avg - 16:27 | |
| one su mi tiha patnja ali em ih kod nas nema em kostaju bubreg+jetra+kostana srz+plucno krilo , a i 17'' mi se bas nesto ne mile ipak ce ovo biti auto za svaki dan
btw Dule sta kazes za boju:?: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Samo da vas obavestim | |
| |
|
| |
| Samo da vas obavestim | |
|