| Samo da vas obavestim | |
|
+23strid jovca becavw buRago markoniw Doktor Admin Maestral Braca nikson marco toxic VWMacedonia madjo igorsnegi dechkotzar Mico KdF Dika dexit GibaniTZa Tomas Volk vlajko05 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
vlajko05 dr. VW

Broj poruka : 1438 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 21:10 | |
| | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 21:21 | |
| e da sad se setih povodom petka 13-og tj. danasnjeg dana dok mi je makina stajala ispred garaze neko neki car je prosao kolima i udario mi sdesno krilo koje je inace novo pa sam morao da ga peglam na svu srecu sve se izvuklo nece biti 0,5 mm gita ali      | |
|
 | |
dechkotzar dr. VW, spec. za Offtopic

Broj poruka : 1197 Godina : 46 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 22:24 | |
| fino, fino...samo vozi i pravi ono sto hoces. Autoradis za svoju dusu. Sta te briga sta drugi kazu.
@giba kakve ima veze sto je J? | |
|
 | |

Broj poruka : 1197 Godina : 46 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 22:30 | |
| pa jesi li i ti njega malo lupio?  | |
|
 | |
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 22:35 | |
| Novo krilo... Hm, sad bi nesto reko o tome ko je to uradio al se plasim da ce ovaj admin da me banuje na duze vreme pa ne smem. Ja sam imao slicno iskustvo, ne jedno nego dva u roku od 15 dana, pre par godina... Srecom sve je to bilo pre farbanja. Pustimo idiote da odu svojim coravim putem sa iskrenom zeljom da nas sto pre oslobode svog prisustva i trosenja kiseonika.
Nego, gde farbas auto, kojom farbom, koji materijal ce koristiti farbar (gitove) i koliko ce kostati ruke, ako nije tajna? | |
|
 | |
dexit dr. VW

Broj poruka : 1446 Godina : 45 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 23:28 | |
| neverovatno.. imao sam slicno iskustvo pre dva meseca, samo sto ucesnik nije nestao kao kod tebe [kao da jeste, i dalje nisam nadoknadio stetu koju je napravio]..
a bese u crno farbas bubironce? | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 23:41 | |
| @ dechkotzar nisam ga nasao inace  @KdF pa ide 99% u bordo metalik ( onad 1% je i dalje za graafit sivu metalik ) koristicu Glasurit eventualno PPG , gitovi Body sve ostalo Glasurit ( spric git , podloga , metalik baza metalik boja i lak ) za ruke nemam pojma posto mi je nesa farbar drug pa ce biti to neka prijateljska , a i ja cu da mu pomognem koliko mogu (kad se vratim sa mora  ) pa videcemo nadam se da ce 500 e da me pokrije | |
|
 | |

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Pet 13 Jul - 23:52 | |
| A zasto ne uzmes i te gitove od Glasurita na primer? Ja sam insistirao kod farbara da ne koristi nista od gitova Body, nadajuci se da cu ipak dobiti bolji kvalitet... Ne bi usudio da tu stedim pa da se posle kajem. | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 0:04 | |
| sve zivo u Bgd.-u sto se farba radi se sa Body gitovima ma koliko skupe bile farbe , to u principu nema veze ali videcu mozda i to uzmem sve u glasuritu menam pojma dogovori cu se sa Nesom on ipak zna najbolje | |
|
 | |
GibaniTZa dr. VW

Broj poruka : 1972 Godina : 38 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 11:55 | |
| - dechkotzar ::
- fino, fino...samo vozi i pravi ono sto hoces. Autoradis za svoju dusu. Sta te briga sta drugi kazu.
@giba kakve ima veze sto je J? Ma ne volem J...Ne znam...Jednostavno ga ne volem...Buba mora biti skroz nemčka, sve ostalo su pokušaji... Nego, Vlajo, svaka čast još jednom...Da znaš da jedva čekam da je vidim ofarbanu... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 12:37 | |
| @vlajko
kada bi mene neko pitao i kada bi znao sta majstor mucka dok ja nisam tamo, ja bih probao da korisitm sve od jednog proizvodjaca. Cinjenica je da oni testiraju sve te proizvode zajedno. Kapiram da su manje sanse da nesto krene naopako.
Pre jedno pola godine sam malo istrazivao o kvalitetu boja i mogu ti reci da je PPG top farba..ali opet kapiram da na kraju sve zavisi od majstora...
Doduse dexit je tamo kod ehoma, pa valjda on moze da ti kaze prednosti i mane.
@gibanitza, pa neznam, nebi se zakleo ali koliko ja znam U sarajevu su samo sastavljali bube. Masine su varile... a ostatak se i onako menja.. nisu to bili losi automobili, samo su bili maksimalno ocerupani.. | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 12:56 | |
| Lep poduhvat... Bice to lepa Buba! | |
|
 | |

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 13:02 | |
| Ja sam svakako za izbor svih materijala od istog proizvodjaca. Mada mi je farbar rekao da to ne mora da bude uvek najbolje - postoje na primer neki skuplji spric gitovi koji su skupi, a losiji su od nekih jeftinih... Najbolje je znaci poslusati savet farbara, profesionalca, pod uslovom da nece da te prevari naravno.
U svakom slucaju neka spric git bude dvokomponentni a ne na nitro bazi. | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 17:37 | |
| e ovako sad sam dosao od Nese kupili smo car system git, ici ce i spric od istog proizvodjaca a boja se menja , vracam se na prvu varijantu tamno sive metalik, boja ce biti PPG Lamboorghini ... ( nesta sivo sifra je 0049 ako nekog bas zamina ) odustao sam od bordo crvene jer mi je Glasurit mnogo skup a i ova mi je lepsa , u ponedeljak putujem na more kad se vratim uzimam boju a buba ce do tad biti u spric gitu i onda finalna kontrola i farbanje        | |
|
 | |
madjo pridošlica

Broj poruka : 40 Godina : 43 Lokacija : Podgorica,Crna Gora Datum upisa : 13.07.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 18:36 | |
| Mozes li mi reci koliko kosta 1kg te PPG metalik boje i kolko ce ti trebati da zavrsis komplet Bubu? | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 18:52 | |
| set je 7100 din. + 1300 din. za podlogu-prajmer to mora da ide da bi boja bila onakva kakva treba da bude, Nesa unace ne farba bube jer su izuzetno teske za pripremu ( sve se radi rucno ) ali meni cini jer se znamo , a ova boja je ovoliko skupa jer su kristali naj krupniji moguci i na suncu izgleda ko ZMAJ ja sam odusevljen  | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 19:08 | |
| | |
|
 | |
madjo pridošlica

Broj poruka : 40 Godina : 43 Lokacija : Podgorica,Crna Gora Datum upisa : 13.07.2007
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 20:39 | |
| Je li dovoljan set za farbanje citave bube? I ako mozes da okacis neku slicicu auta sa takvom bojom ?( cisto da steknemo dojam ili da cekamo kad se tvija zavrsi ) | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 21:17 | |
| nije, za promenu boje ( ono sto ja radim ) treba otprilike 2.5 seta , ja uzimam tri ,plus sto se delovi karoserije koji se ne vide farbaju akrilom , za slike pogledaj Lamborghini-je po netu to je ta nijansa tamno sive tako se i zove ali uzivo totalno drugacije izgleda | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 21:23 | |
| - vlajko05 ::
- nije, za promenu boje ( ono sto ja radim ) treba otprilike 2.5 seta ,
ja uzimam tri ,plus sto se delovi karoserije koji se ne vide farbaju akrilom , za slike pogledaj Lamborghini-je po netu to je ta nijansa tamno sive tako se i zove ali uzivo totalno drugacije izgleda Kako onda mislis da ce te farbanje izneti oko 500 Eura? | |
|
 | |

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 22:45 | |
| Sqpa ta farba... Posto je PPG obicna akrilna (ne metalik, najobicnija) ? | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 23:21 | |
| slagacu te ali mislim da je oko 3500 din. nisam siguran | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Sub 14 Jul - 23:27 | |
| | |
|
 | |
madjo pridošlica

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Ned 15 Jul - 10:44 | |
| Odlicna boja ( mislim po njemacki da je Zink grau metallic ili sl. ) Samo moraces neke feluge da joj turis i da je spustis da bi to bilo kako bog zapoveda !! | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

| Naslov: Re: Samo da vas obavestim Ned 15 Jul - 10:54 | |
| Felne ce da bidnu 100% samo neodmah , a za spustanje videcemo ako navatam AVIS adjustere oni mi se svidjaju @KdF Slobo evo kako se oni montiraju , ne preseca se jaram   | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Samo da vas obavestim  | |
| |
|
 | |
| Samo da vas obavestim | |
|