| Ulje za motor bele boje!!! | |
|
+11pera Dika dasavic GibaniTZa vlajko05 KdF mimi westfalia jovca Mico Aca igorsnegi 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 70 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 20:21 | |
| | |
|
 | |
vlajko05 dr. VW

Broj poruka : 1438 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 20:24 | |
| kao sto vidis moze , proveri sve otvore na motoru da li dihtuju kako treba | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 49 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 20:27 | |
| | |
|
 | |
pera Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 728 Godina : 64 Lokacija : Sopot Datum upisa : 08.02.2008
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 20:29 | |
| To ti je jedino objasnjenje za toliku kolicinu ulja i vode.Kakav si sa komsijama?  | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 70 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 20:33 | |
| | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 49 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 20:42 | |
| Buba mi stoji u garazi u Koceljevi.Garaza nema vrata.Sa komsijama sam extra super.Nikada mi se do sada nista slicno nije desilo.Do duse preko nedelje tu nema nikoga jer mi roditelji zive na drugom mestu u selu preko leta,ja sam u Beogradu tako da nista nije nemoguce. P.S/moja krivica,s obzirom da mi nikada nista nije nestalo,ostavio sam otkljucan poklopac motora,nije bio zakljucan. | |
|
 | |
milan dr. VW

Broj poruka : 1572 Godina : 40 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 21:12 | |
| kad sipas novo ulje mislim da bi trebalo malo da motor okrece bez da ga palis da podmaze malo jer je verovatno ako je neko sipao vodu vec pocela korozija iznutra. | |
|
 | |
Aca VW entuzijasta

Broj poruka : 92 Godina : 36 Lokacija : Kragujevac Datum upisa : 08.09.2008
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 21:29 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 23:20 | |
| |
|
 | |
jovca dr. VW

Broj poruka : 805 Godina : 38 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
 | |
 | |
popesky dr. VW

Broj poruka : 1795 Godina : 52 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Čet 18 Sep - 23:43 | |
| | |
|
 | |
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 8:15 | |
| Apsolutno se slažem. Kondenzacija može da stvori vrlo malo vode, ali 5.5 litara vode u motoru može da bude samo nečijih ruku delo. | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

| Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 8:23 | |
| - milan ::
- kad sipas novo ulje mislim da bi trebalo malo da motor okrece bez da ga palis da podmaze malo jer je verovatno ako je neko sipao vodu vec pocela korozija iznutra.
Kada sam pipnuo rukom emulziju,bila je masna toliko da mislim da ne bi trebala korozija da odradi svoje.Kupio sam sredstvo za ciscenje o kom smo vec pisali. | |
|
 | |
popesky dr. VW

| Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 8:42 | |
| vecina ljudi nikada ulje nije promenila( mozda bi jugo trajao 50 godina da ga neko odrzava) , pa im nikako nije jasno ... sta i zbog cega se "ludak" non-stop zavlaci pod "krsh" ... onda dodje neki pametan pa kaze ... jbg ljudi pa covek odrzava svoj auto ... i onda padne seljacka opklada ,,ajd da mu sipamo vodu u ulje, ili secer u rezervoar, ekser pod gumu, pa da vidimo jel on to stvarno ili se samo folira da je majstor" ja zbog toga ... pre voznje redovno obilazim auto ... pa ko u JNA ... provera ulja, ssignalizacije, pneumatika ... a posle , uglavnom njuskam po motoru - benzin da ne smrdi, da nije nesto isprskano uljem, temperaturu ....to doprinosi tome da me komshije gledaju sa jos vetjim cudjenjem ... ono "ludak X2"  nego .. se nadam da ipak korozija nije uzela maha ... posto si ipak imao masnu vodu u motoru  | |
|
 | |
Aca VW entuzijasta

Broj poruka : 92 Godina : 36 Lokacija : Kragujevac Datum upisa : 08.09.2008
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 9:18 | |
| Vecina ljudi se igra kada je ulje u pitanju, ali ono cuva i hladi motor tako da tu ne treba stedeti.Radio sam generalnu na golfa 2 1.3 benzinac, i kada je trebalo da se sipa ulje covek mi je doneo famovo ulje za dizel motore.Prica je bila da ce ga menjati na 1000 km, pa ce posle toga staviti bolje.Ulje je sipao sam, a do sada je presao skoro 3000 km i nema nameru da menja.Ulozis pare da sredis motor i onda ga na kraju upropastis.Mada odmah ide prica, zasto bi stavio ulje koje sam mu preporucio i koje kosta 400 dinara litar kad moze da sipa ovo koje je oko 220 din litar. | |
|
 | |
Tomas Volk dr. VW

Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 9:19 | |
| Dobio ja pre koju godinu motor od poznanika na poklon.Bio mu neko vreme na malom kombajnu pa ga skinuo jer nesto nije bilo u redu. Kaze mi covek da sumnja da je sa motorom sve u redu.Igrala se deca,te sam reci zapamtio.Svecice su mu bile skinute. Kad sam ga rasturio a ono u kompresionom prostoru (izmedju glava i cela klipova) kamencici. Klinci se igrali tako sto su stavljali kamenje u motor. Znaci samo im je sada voda bila prva na pameti Ili je to ipak neko stariji (za to vec nemam objasnjenje) | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

| Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 9:58 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 10:05 | |
| |
|
 | |
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 10:33 | |
| Ako je u pitanju uljni filter za vazduh ne vidim kako bi kiša mogla da uđe unutra, a posebno ne ispod zatvorene haube. Pa toliki automobili stoje napolju na kiši pa nikad nikome nije ušla kiša u motorni prostor, a kamoli u motor... | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 10:41 | |
| ... lepo kaze Igorsnegi " kada sam skinuo filter za vazduh" verovatno covek ima filter za vazduh bez maske potut Webera ,K&N,JR... i dr. visokoprotocni, na cijoj kutiji obavezno stoji napomena " ne prati VoDoM" ...prosto i jednostavno !!  |
|
 | |
pavle Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 11:25 | |
| Mislim da bi bilo najbolje da bubu parkiraš u rikverc  | |
|
 | |
popesky dr. VW

| |
 | |
igorsnegi dr. VW

| |
 | |
igorsnegi dr. VW

| Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 11:42 | |
| | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

| Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!! Pet 19 Sep - 11:48 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Ulje za motor bele boje!!!  | |
| |
|
 | |
| Ulje za motor bele boje!!! | |
|