| Atest na plinski uredjaj ... | |
|
+11VWMacedonia bubamara zvonkobt pera bubuleja GibaniTZa KdF vlajko05 Slavko St Mico zverko 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Čet 13 Mar - 7:59 | |
| @Zverko
Ma čoveče, nema tu ništa sramota ovo ono, meni je jednostavno to skrnavljenje auta : da stavljam bojler iza sedišta, neka creva razvlačim po motoru, pravim autu čmar na limariji za ubacivanje gasa, dodajem neke jeftine prekidače na komandnu tablu...A sve probleme o kojima sam pričao sam video kod nekih naših drugara koji su imali plin u Bubi, ništa nisam izmislio...
Jedan od najlepših trenutaka u danu je kada sednem u Bubu i krenem na posao : okrenem ključ, dam gas, dok se otkravi pustim muziku i vežem se i krenem...Nema ništa da prebacujem na plin, na benzin, da jeem gomna i ostalo...Vozio sam par puta ćaletovog Audija koji je na plinu i mogu ti reći da su me te stvari prilično nervirale...
Što se tiče trajnosti motora, čuo sam da plin čuva ulje (ne prlja ga kao benzin) štedi karike i cilindre ali zato šteti glavama...Bar mi tako rekoše neki majstori...
Sve u svemu, ovo je samo moje mišljenje, a mišljenje je kao guzica - svako je ima... | |
|
| |
zvonkobt VW zaluđenik
Broj poruka : 159 Godina : 37 Lokacija : Bitola Datum upisa : 17.12.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Čet 13 Mar - 20:51 | |
| i ja ne volim plin benzin si e benzin , od luk-oil i gasss | |
|
| |
pera Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 728 Godina : 65 Lokacija : Sopot Datum upisa : 08.02.2008
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 14 Mar - 7:16 | |
| Moras da osetis miris benzina i sagorelog ulja da bi uzuvao u voznji,to je pravi osecaj zadovoljstva! | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 14 Mar - 9:50 | |
| ja se pre svake voznje namazem uljem po licu ... i benzinom ispod pazuha .. da bi vise uzivao u voznji ... a i mlade stoperke to vole mlogo | |
|
| |
zverko dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 317 Godina : 39 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 12.02.2008
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 14 Mar - 9:51 | |
| ma dobro zezam se ja malo !!!! nemoj me ozbiljno shvatati ! to se slazem za razvlacenje cevki itd. ... ali moje iskustvo sa gasom u bubi je vrlo pozitivno po pitanju ... to oko paljenja na benzin, pa prebacivalje na gas.... to su iskljucivo stvari odrzavanja i stelovanja gasnog uredjaja! a auto mi podjednako dobro pali, radi, vuce, hladi se ... sta god ... na gas kao i na benzin. i to za miris benzina, da slazem se !!!! ali mi se ne dopada miris para koje moram da odvajam kada placam isti ! tako da... zato vozim motor da bih osetio miris benzina YEAH !!! | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 14 Mar - 10:14 | |
| meni dodje da raspalim lika sto toci na pumpi stangom po glavi ... sve ocu da mu kazem daj brate podigni crevo da iscuri i to iz creva u moj bunar zato tocim na samoposluzivanju od nedavno | |
|
| |
pera Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 728 Godina : 65 Lokacija : Sopot Datum upisa : 08.02.2008
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 14 Mar - 11:09 | |
| To Zverko Koji motor vozis?Ja vozim suzuki savage. | |
|
| |
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 14 Mar - 11:26 | |
| u bre! pa to makina! ja trenutno vozim MZ ETZ 250...ali planiram uskoro da uzmem KAWASAKI GPZ 550 .... YEAH !!!!! | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 14 Mar - 12:45 | |
| Oćeš da prodaješ MZ-a? Meni se to sviđa...Voleo bih motor...A i jeftinija je vožnja... | |
|
| |
yeti Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 716 Godina : 55 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Sto se tice auto gasa i sonde... Sub 22 Mar - 20:22 | |
| Sve sto ste rekli o auto gasu uglavnom NE stoji...Vozio sam bubu na NTG i bio prezadovoljan(oko 4 godine na motoru 1600 sa potrosnjom u lokalu oko 10 l a na otvorenom 7l)Sada vozim 1200 sa gasom i potrosnja u lokalu je oko 8 l bez pucanja,cimanja,itd.Gas samo trazi dobru struju tj.nove kablove,svecice,razvodnu ruku i kapu.Sto je ja mislim i 'normalno'. Sonde mogu da nabavim sto iz italije sto domacu proizvodnju ekstremno dobrog kvaliteta.Za atest...mislim da radionica koja ih radi ima!??Provericu! Sve koje interesuje mogu doci i pogledati kako je to kod mene odradjeno. Pozdrav svima a Diki i Tomi posebno... | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Sub 22 Mar - 20:57 | |
| | |
|
| |
Slavko St dr. VW
Broj poruka : 1200 Godina : 68 Lokacija : Sr. Kamenica Datum upisa : 07.10.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Sub 22 Mar - 22:13 | |
| Sonde mogu da nabavim sto iz italije sto domacu proizvodnju ekstremno dobrog kvaliteta.Za atest...mislim da radionica koja ih radi ima!??Provericu Po novom zakonu cev od plina mora biti najmanje 20cm od auspuha:confused: POZDRAV... | |
|
| |
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Sub 22 Mar - 22:20 | |
| sve to stoji za sondu, i za auspuh i udaljenost, ali eto ja sam dva puta proveravao u atestnom zavodu i rekli su mi da sondu iskljucivo priznaju ... | |
|
| |
Broj poruka : 716 Godina : 55 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Ned 23 Mar - 3:42 | |
| - Slavko St ::
- Sonde mogu da nabavim sto iz italije sto domacu proizvodnju ekstremno dobrog kvaliteta.Za atest...mislim da radionica koja ih radi ima!??Provericu
Po novom zakonu cev od plina mora biti najmanje 20cm od auspuha:confused: POZDRAV... Po cijem novom zakonu kada je jos uvek na snazi zakon o saobracaju mislim iz 97-e.Zadnjih 5 godina atest je samo dobra volja ali i obaveza za pravna lica a masinski fakulteti atest tumace i sprovode po svom ''nahodjenju'' ili dogovoricemo se(ovo vam govorim iz iskustva dugog 4 god borbe sa mas.fakul. iz Nisa i Kg-a).Predlog novog zakona o saobracaju jos nisam video ai pitanje je dali ce TEHNICKA Vlada da uopste nesto usvaja.Nadam se da nece. A murija mora da uzme negde pare narodu(mislim na kazne),ako se pobunis onda prodjes sa kaznom za pojas.'Ebiga SRBIJA je to brateee. | |
|
| |
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Ned 23 Mar - 3:47 | |
| Nego Diko hocemo li da pravimo neki jaram za bubu.Cini mi se da si nesto radio negde sam video slike ali ubi me ako znam gde?Ovo verovatno nije za ovu temu ali racunam na protekciju i da admin pa mozda i prodje Da se cujemo a? | |
|
| |
Mico Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 628 Godina : 50 Lokacija : Zemun polje Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Ned 23 Mar - 7:34 | |
| | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Ned 23 Mar - 7:59 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Sre 26 Mar - 3:26 | |
| evo nesto sto pije vodu,tj antifriz,na atestu koji se vrsi u Jagodini od strane MF Nis... | |
|
| |
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Sre 26 Mar - 3:30 | |
| A ovo je sonda,kraca verzija,ali ne prolazi... | |
|
| |
grisha pridošlica
Broj poruka : 1 Godina : 42 Lokacija : Zemun Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pon 12 Maj - 23:44 | |
| dobro vece dobri ljudi! ja nemam bubu ali planiram da je imam pa me zanimaju neke stvari. cuo sam da bube trose po 14 l benzina pa i vise i da je ugradnja plina gotovo ne moguca, a vidim da vi ugradjujete plin. posto ja gledam komercijalnu stranu kao presudnu, odnosno isplativost, jer nisam neko ko zaradjuje puno, molio bih vas da mi napisete vasa iskustav sa potrosnjom ovg auta kao i neke preporuke za ugradnju plina. ako te informacije postoje na forumu amo mi dajte link, hvala, | |
|
| |
Slavko St dr. VW
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pet 16 Maj - 20:33 | |
| Sto se tice potrosnje, sve zavisi od kubikaze a pogotovo u kavom je stanju motor, tako da ti je kostatacija tacna. Sto se tice preporuke za ugradnju plina, to moras sam da se potrudis, ono sto mogu da ti garantujem, da se isplati. POZDRAV... | |
|
| |
Slavko St dr. VW
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... Pon 14 Jul - 17:13 | |
| @yeti. Pod koim uslovima i kojom brzinom si postizao potrosnju od 7l na otvorenom:confused: .Ima nas koi imamo motor od 1600 na plin i sa svim mogucim mazenjem i pazenjem ta cifra od 7l je nezamisliva. POZDRAV... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Atest na plinski uredjaj ... | |
| |
|
| |
| Atest na plinski uredjaj ... | |
|