| PLIN-ATEST | |
|
+4Vanja popesky djordje 1200j dragmar 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
dragmar pridošlica
Broj poruka : 24 Godina : 71 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: PLIN-ATEST Pon 31 Avg - 17:52 | |
| E,pa, drugari danas sam uradila (dobila) atest za plin u mojoj bubi.Vlajko uradio ceo sistem, bilo je malo problema u pocetku a i posle toga. Sada radi kako treba, ali glavna stvar je ATEST uradjen u AMSS. Primte k znanju da, iako dugmad za kod foruma i smajlije nisu prikazana, oni se i dalje mogu koristiti | |
|
| |
djordje 1200j Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 664 Godina : 42 Lokacija : gornji milanovac Datum upisa : 25.10.2008
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Pon 31 Avg - 18:22 | |
| | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 54 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Pon 31 Avg - 19:02 | |
| | |
|
| |
Vanja VW entuzijasta
Broj poruka : 116 Godina : 33 Lokacija : Nis Datum upisa : 24.02.2009
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Pon 31 Avg - 23:23 | |
| Kolko kosta i po kom principu radi kod tebe i da li je bilo mnogo problema(koji su) prilikom dobijanja atesta! | |
|
| |
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Pon 31 Avg - 23:30 | |
| zasto neku sliku ne postavis da vidimo kako izgleda to na tvojoj bubi? Pa onda da pozdravljamo sa elanom! | |
|
| |
dragmar pridošlica
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Uto 1 Sep - 7:05 | |
| | |
|
| |
dragmar pridošlica
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Uto 1 Sep - 7:23 | |
| - Vanja ::
- Kolko kosta i po kom principu radi kod tebe i da li je bilo mnogo problema(koji su) prilikom dobijanja atesta!
Oko 450 eur. ugradnja i 4.660 din za atest+770 din za tehnicki. Radi na vodu (antifriz). Nisam imala nekih posebnih problema. Prvo sam otisla u AMSS da mi pogledaju i da mi kazu da li to "pije vodu". Rekli su tada da je u pricipu OK, ali najbolje bi bilo da im donesem shemu posto je tako lakse. Donela sam shemu,oni pogledali, bili na vezi sa nekim momkom sa Masinskog faksa, rekli mi da na mestu gde stoji boca (iza zadnjeg sedista) sa leve i desne strane blize blatobranima izbusim dve rupe,stavim "caure" zbog ventilacije posto je boca u kabini. Sve sam to odradila, skupila papire i otisla kod njih. Uslikali su sve i dobila sam atest. Inace redosled radnji da bi dosao do atesta je: 1- ugradis plin 2- odes na tehnicki 3 - ides u Ljermontovu sa papirima od tehnickog, molbom za uput na atest i uplatnicom od 1.040 din. 4 - AMSS je sledeca stanica, gde dobijas atest 5 - ponovo tehnicki (da bi dovrsili papire kada se prvi put ode) 6 - MUP sa papirima i saobracajnom. Ako te interesuje shema, moraces da pitas Vlajka posto je to njegov autorski rad. Mislim da je jako bitna stvar da se prvi put ode u ANSS da pogledaju i da vide da li to "pije vodu". | |
|
| |
yeti Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 716 Godina : 55 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Uto 1 Sep - 10:51 | |
| Ala su ga iskomplikovali...Ali vazno da je ''gotovo'' i da sve funkcionise kako treba | |
|
| |
Lasto VW zaluđenik
Broj poruka : 162 Godina : 48 Lokacija : Bačka Palanka Datum upisa : 08.06.2009
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Uto 1 Sep - 19:18 | |
| Čestitam i pitam . 1. koji je kapacitet boce i ko je proizvođač 2. da li kompletno zatvara prstor iza zadnje klupe, tj da li je oblikom slična tom prostoru 3. da li je prostor u kome boca stoji fizički odvojen od prostora za prevoz putnika (metalna kutija ili nešto sl). (imam automobil na tng, pa san sa papirologijom upoznat, takođe atest ima ograničeno važenje mislim 5 godina) | |
|
| |
dragmar pridošlica
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Sre 2 Sep - 8:16 | |
| - Lasto ::
- Čestitam i pitam .
1. koji je kapacitet boce i ko je proizvođač 2. da li kompletno zatvara prstor iza zadnje klupe, tj da li je oblikom slična tom prostoru 3. da li je prostor u kome boca stoji fizički odvojen od prostora za prevoz putnika (metalna kutija ili nešto sl).
(imam automobil na tng, pa san sa papirologijom upoznat, takođe atest ima ograničeno važenje mislim 5 godina) 1/kapacitet boce je 32l marke ATIKER, isparivac je LANDI 2/ ima prostora kada se postavi boca, ne pravise ali ipak ima jos mesta. 3/ ne. samo naslon sedista i poklopac (sper+skaj) koji zatvara rupu iza zadnjeg sedista. | |
|
| |
Lasto VW zaluđenik
Broj poruka : 162 Godina : 48 Lokacija : Bačka Palanka Datum upisa : 08.06.2009
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Sre 2 Sep - 17:40 | |
| hvala na brzim i preciznim odgovorima, i neka te buba služi još najmanje dva puta više of godina koliko trenutno ima. | |
|
| |
grof_nula VW entuzijasta
Broj poruka : 113 Godina : 34 Lokacija : beograd Datum upisa : 10.09.2009
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Ned 13 Sep - 21:52 | |
| pozdrav...kako bih mogao doci u kontakt sa tim majstorom??...plin mi je preko potreban jer mi buba trosi ko luda
kolko je bezbedno imati bocu plina u kabini?? | |
|
| |
Broj poruka : 716 Godina : 55 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Ned 13 Sep - 22:40 | |
| | |
|
| |
grof_nula VW entuzijasta
Broj poruka : 113 Godina : 34 Lokacija : beograd Datum upisa : 10.09.2009
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Ned 13 Sep - 23:47 | |
| mislis na clana "vlajko05" ?? | |
|
| |
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Pon 14 Sep - 0:00 | |
| | |
|
| |
dragmar pridošlica
| Naslov: Re: PLIN-ATEST Uto 15 Sep - 10:25 | |
| - grof_nula ::
- mislis na clana "vlajko05" ??
Upravo tako. "Vlajko05". | |
|
| |