| Delovi iz inostranstva | |
|
+6igorsnegi Tomas Volk Ivan V Slavko St strid becavw 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
becavw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 585 Godina : 46 Lokacija : Lugano Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Delovi iz inostranstva Sub 22 Dec - 11:44 | |
| Trenutno zivim u Nemackoj(ali ne jos dugo, samo jos oko mosec dana) i u zadnjih godinu dana sam imao kontakte sa raznim VW prodavnicama. Izdvojicu jednu koja je u Hamburgu i koja je stvarno posvecena originalnim VW delovima i kvalitetnim reprodukcijama. Iako mi je blizu (oko 50km) prvo sam ih pitao da mi spreme neke delove da tamo ne bi trazili i gubili vreme jer imaju mnogo musterija. Naglasicu da nemaju cene na njihovom sajtu vec da im morate poslati upitnik-zahtev vasih delova pa ce vam oni poslati proforma racun. Na sajtu cete naci njihov e-mail.Raspitajte se sami oko carine za te delove u Srbiji, stvarno ne znam nista oko toga. Ako i nesto narucite slobodno se pozovite na moje ime(Dabic Ratomir) i trazite popust za delove, dace vam 10% popusta.Evo njihovog odgovora za tu porudzbinu znajuci da sam iz Srbije: Term of delivery in foreigen countries: You have to pay in advance by credit-card (Master/eurocard) or by transfering the amount. Please pay all, also the german bank-charges. After the order we will reserve the parts 4 weeks. MINIMUM-Order: parts for Euro 50,--.
Best regards Firma Dieter Schmidt-Lorenz VW-Teile Havighorster Weg 14 21031 Hamburg web: www.vw-teile.com Tel.: 040/738 50 00 Fax: 040/739 77 33 | |
|
 | |
strid dr. VW

Broj poruka : 1592 Godina : 72 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Sub 22 Dec - 18:31 | |
| kakva je tvoja procena kad su cene u pitanju-obzirom da si porucivao | |
|
 | |
becavw Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 585 Godina : 46 Lokacija : Lugano Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Ned 23 Dec - 0:08 | |
| Na prvom mi je mestu uvek bilo da je odnos kvalitet/cena u redu. Mislim da nisu skupi, cene su im prosecne, za neke stvari mozda skuplji od ostalih ali ce vam i reci jeli to originalan VW deo. Pisace na proforma racunu koji dobijete kada porucite. Delovi su im dobri, 80%delova za moj oval 54 sam kupio kod njih dok kasnije nisam imao vise izvora za delova pa mogao i mnogo vise da biram. Ali na kraju u ovoj radnji me svi znaju i rado im se vracam, znaju sta hocu.
Slobodno im posaljite mejl i navedite koji vam delovi trebaju pa cete i sami videti.
Mislim da je jedna ozbiljna firma za svaku preporuku i da su cene u redu | |
|
 | |
Slavko St dr. VW

Broj poruka : 1200 Godina : 67 Lokacija : Sr. Kamenica Datum upisa : 07.10.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Ned 23 Dec - 15:16 | |
| | |
|
 | |
Ivan V dr. VW

Broj poruka : 946 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
 | |
 | |
Tomas Volk dr. VW

Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Pon 6 Okt - 13:37 | |
| Bajno ,sjajno  | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | |
 | |
toxic dr. VW

Broj poruka : 1065 Godina : 52 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Pon 6 Okt - 19:59 | |
| kod nas dode malo brze (2-3 tjedna). narudbu popunis na njihovoj stranici i jednostavno ostavis podatke kartice, nista komplicirano. na NJIHOVU cijenu u dolarima dodam nulu i dobijem pribliznu cijenu u kunama. tom racunicom cijena ispada poduplana.
sretno!!! | |
|
 | |
igorsnegi dr. VW

Broj poruka : 1246 Godina : 50 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Pon 6 Okt - 21:03 | |
| - toxic ::
- kod nas dode malo brze (2-3 tjedna).
narudbu popunis na njihovoj stranici i jednostavno ostavis podatke kartice, nista komplicirano. na NJIHOVU cijenu u dolarima dodam nulu i dobijem pribliznu cijenu u kunama. tom racunicom cijena ispada poduplana.
sretno!!! Hvala toxic na objasnjenju! | |
|
 | |
yeti Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 716 Godina : 54 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Pon 6 Okt - 23:05 | |
| Firma Dieter Schmidt-Lorenz VW-Teile Havighorster Weg 14 21031 Hamburg web: www.vw-teile.com Tel.: 040/738 50 00 Fax: 040/739 77 33 Dobri su a i imaju svasta.Za cenu stvar izbora,nemacki delovi,meksicki,brazilski itd.Ja sam uzimao kedere za T2 ceo set za stakla 75 evra/brazil/Malo teze smo ih namontirali ali funkcionise.U Astoru cekam kedere za vrata vec par meseci.Verovatno je momak sa kederima krenu pesaka iz Brazila  | |
|
 | |
strid dr. VW

Broj poruka : 1592 Godina : 72 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
 | |
 | |
yeti Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 716 Godina : 54 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Pon 6 Okt - 23:32 | |
| | |
|
 | |
popesky dr. VW

Broj poruka : 1795 Godina : 52 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
 | |
 | |
Doktor dr. VW

Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Uto 7 Okt - 8:51 | |
| Mid American je odličan web-shop, uskoro se spreman napraviti novu veliku narudžbu, pa onda ostaju još samo poneke sitnice i podovi i pragovi...  | |
|
 | |
Ivan V dr. VW

Broj poruka : 946 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Uto 7 Okt - 9:49 | |
| [quote="popesky"] - Ivan V ::
- Vec nekoliko puta narucujem iz Amerike iz mid america preko interneta i stize za 1 mesec otprilike. Poslednje je desni zadnji keder sa kanalom za aluminijumsku lajsnu. cena 12,95 usd a postarina 10 usd. Kod nas nema, u JPG nema....

e a koliko te drzava, spedicija, carina itd. odere ? Nista  Mislim da je ranije bilo da se na robu do 100 EUR vrednosti ne placa carina, pa su zbog nekermana (izmedju ostalog) spustili na 50 EUR | |
|
 | |
Doktor dr. VW

| Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Pon 17 Avg - 8:56 | |
| Evo, baš da podjelim svoje iskustvo sa firmom VW Teile...pred cca 2 3 mjeseca je u Volksworldu bila velika reportaža o toj firmi i kako rade samo sa originalnim dijelovima. Za firmu znam već neko vrijeme, a kako nemaju webshop, nisam ih previše uzimao u obzir, ali nakon te reportaže i fotografija sam promjenio mišljenje. Poslao sam im mail u kojem sam molio ponudu sa troškovima dostave za kvalitetne podove i pragove (i naveo da tražim po mogućnosti da su Made in Mexico ili druga kvalitetna alternativa - reprodukcija) i naveo da me ne zanimaju brazilski podovi i pragovi. Kako su imali godišnji odmor, odgovor mailom je stigao nakon cca tjedan dana i a ponudili su mi samo podove madi in Brazil sa troškovima dostave. O pragovima - tunelima nije bilo ni riječi... Već sam našao aleternativne dobavljače i obratio im se putem maila i čekam njihove odgovore. Firma kraj Samobora - AR Hrupelj, nažalost više ne proizvodi vlastite podove i pragove jer im je teško konkurirati jeftinim djelovima iz inostranstva... Kad bude kakvih novih informacija, osvježit ću temu...  | |
|
 | |
Doktor dr. VW

| Naslov: Re: Delovi iz inostranstva Sub 9 Okt - 14:19 | |
| Pošto sam u međuvremenu nabavio podove i tunele i obećao osvježenje teme nakon toga - ispunjavam obećanje. Podove sam nabavio preko jednog kolege iz Slo i to su podovi koje prodaje CSP, Volkswarenhaus i Hoffman-Speedster i to su najkvalitetniji podovi koji postoje na tržištu, debeli su skoro 1,5mm i lako ih je prepoznati (osim po osjetno višoj cijeni) po sivoj boji. Dolaze iz američke firme Wolfsburg West koja ima svog proizvođača negdje valjda u Kini, ali uz strogu kontrolu kvalitete i poštivanje originalnih specifikacija. Čovjek kod kojeg radim bubu kaže da su to najbolji podovi koje je mu je netko donio za restauraciju... Tunele sam uzeo original njemačke preko Volkswarenhausa - skupo ali kvalitertno i naravno lim je debeo i dobro isprešan. Doljnji dio se kupuje posebno i točkasto vari za drugu polovicu pa se unutarnji dio tunela jako fino može zaštititi. Kako su to djelovi koji po mom mišljenju utječu na strukturu i čvrstoču karoserije, tu sam odlučio uložiti više novaca i kupiti pravu stvar. Iskrena preporuka: www.csp-shop.de , www.volkswarenhaus.de , www.hoffmann-speedster.de | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Delovi iz inostranstva  | |
| |
|
 | |
| Delovi iz inostranstva | |
|