brabus Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
 | Naslov: T1 restauracija... Sub 9 Dec - 0:24 | |
| Potreban je limar koji bi odradio restauraciju na t1 single cab 1959 godina. Kamioncic je rastavljen opeskaren i spreman za rad. Uz njega se dobijaju sledeci novi delovi: Korner levi i desni, dogleg levi i desni , poklopac motora, vezni lim motora, dno prednje maseke spoljasnji i unutrasnji deo, sva cetiri dzeka za dizalicu, bocni poklopac bunkera gornji deo, komplet cetiri polja u tovarnom delu, pregrada izmedju kabine i tovarnog dela, pod u kabini, leva kompletna strana panel, desna kompletna strana panel. To su novi delovi sta se treba zameniti. Stranice , vrata pri dnu se trebaju popraviti povariti ne puno. Jedini uslov je da se kamioncic radi kako treba, sto bi se reklo fabricki, da se u toku radova peskari ponovo gde bude trebalo i da se varovi gde treba kalaisu. Vreme nije bitno da li ce se raditi 3-4 meseca ili 5-6 to nije problem kao ni cena. Jednostavno trazim da se radi po najvisim standardima i znam da to i kosta jer da neznam ne bih kupovao sve ove delove u Columbiji od Gersona koji su jednaki NOS. Ako neko zeli da se upusti u moj projekat neka se javi da mu posaljem slike i da se dogovorimo oko svega. Najbitnije mi je da se radi sve postenu uz dogovor samnom. Nakon tog projekta imam jos dva vozila koje bih isto zeleo da uradim. | |
|