Radenko pridošlica

Broj poruka : 4 Godina : 36 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 07.04.2013
 | Naslov: Kome treba buba? Ned 14 Apr - 15:36 | |
|
Poslednji put izmenio Radenko dana Uto 16 Apr - 20:37, izmenio ukupno 2 puta | |
|
TeroristaMkGromovi VW entuzijasta

Broj poruka : 87 Godina : 41 Lokacija : Subotica Datum upisa : 08.09.2009
 | Naslov: Re: Kome treba buba? Ned 14 Apr - 18:21 | |
| - Radenko ::
- Danas sam je vozio po Beskoj....odustao sam od ideje da mogu da napravim bagi,realno treba mi mnogo para,a ovakvu da je sredjujem trebalo bi isto toliko para kao za bagi ,okreni obrni para nema.... Eh sada uzmem da cimam osovinu napred nazad levo desno ,nigde nema lufta,menjac lepo ubacuje u brzine nema problema ,znaci u voznom stanju...Nisam hteo vise od 90 da je vozim
1975.godiste 1200 kubika broj motora D 1312714 ..... moj telefon 064 213 6780 ako nekoga interesuje neka se javi...ima tu i nekih rezervnih delova i ko zna koje cega.... a slike....
"Kljesta za pop nitne"
a sta je ovo poslednje nemam pojma... Kljesta za pop nitne, a ona kljesta sa pljosnatim krajem sto su napred ispod haube to su limarska.............. | |
|
xstream dr. VW

Broj poruka : 860 Godina : 51 Lokacija : pula Datum upisa : 07.04.2010
 | Naslov: Re: Kome treba buba? Ned 14 Apr - 19:02 | |
| - TeroristaMkGromovi ::
- Radenko ::
- Danas sam je vozio po Beskoj....odustao sam od ideje da mogu da napravim bagi,realno treba mi mnogo para,a ovakvu da je sredjujem trebalo bi isto toliko para kao za bagi ,okreni obrni para nema.... Eh sada uzmem da cimam osovinu napred nazad levo desno ,nigde nema lufta,menjac lepo ubacuje u brzine nema problema ,znaci u voznom stanju...Nisam hteo vise od 90 da je vozim
1975.godiste 1200 kubika broj motora D 1312714 ..... moj telefon 064 213 6780 ako nekoga interesuje neka se javi...ima tu i nekih rezervnih delova i ko zna koje cega.... a slike....
"Kljesta za pop nitne"
a sta je ovo poslednje nemam pojma... Kljesta za pop nitne, a ona kljesta sa pljosnatim krajem sto su napred ispod haube to su limarska..............
imam ista takva, dobra su!! | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Kome treba buba?  | |
| |
|