| R-R-B | |
|
+25momcha KdF yeti zika-strugar milk972 aca grunf kema MitrosGali j.v.kiko pavle bakir nj xstream Klemen Klemen strid toxic milan nebkv brabus djcorto draganavala aqua bubuleja goranmata Dika 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: R-R-B Pet 8 Nov - 22:36 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| |
 | |
brabus Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
 | Naslov: Re: R-R-B Sub 9 Nov - 17:09 | |
| Majstor Diko kakvi su planovi sa krpama iza tockova i prednjeg branika, na vratima vidim da stoje gume granicnika... Dosta su ga krpili predhodni majstori:  Da su barem stavljali pun var, a ne ovako ga samo "napljuvali". | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Sub 9 Nov - 17:26 | |
| - brabus ::
- Majstor Diko kakvi su planovi sa krpama iza tockova i prednjeg branika, na vratima vidim da stoje gume granicnika... Dosta su ga krpili predhodni majstori: :evil:Da su barem stavljali pun var, a ne ovako ga samo "napljuvali".
veceras i mozda sutra cu da detaljno razmislim o svemu tome, zakrpe sigurno nece ostati, uzgred da kazem da ih ima na jos nekoliko mesta! Svejedno resicemo to na najbezbolniji nacin! A sta si video iza prednjeg branika, na braniku nedostaje jedna ploca za vezivanje, ustvari ona je tu samo sam je ja skinuo, nego je branik dosta deformisan kad probam da ga ispravljam on se uvija, jos cu da vidim sta sa njim da bar za sada netrazimo drugi! Na vratima stoje samo granicnici tj. sine koje drze da se vrata nepreviju, one su pocinkovane i odlicno izgledaju a na njima nepostoji nikakva guma ! ni fabricki! i necu ih skidati jer se mogu lako ocistiti iako se zafarbaju! | |
|
 | |
AC ACA VW zaluđenik

Broj poruka : 264 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
 | Naslov: Re: R-R-B Sub 9 Nov - 20:56 | |
| nesto mi bocna vrata deluju malo, kao da su od decije igracke | |
|
 | |
draganavala dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 478 Godina : 52 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
 | Naslov: Re: R-R-B Sub 9 Nov - 21:11 | |
| - brabus ::
- Majstor Diko kakvi su planovi sa krpama iza tockova i prednjeg branika, na vratima vidim da stoje gume granicnika... Dosta su ga krpili predhodni majstori: :evil:Da su barem stavljali pun var, a ne ovako ga samo "napljuvali".
a sto bi bio pun var, od kad se karoserije popravljaju punim varom, radi se iskljucivo tackasto zavarivanje bilo CO2 bilo punkt aparatom... | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Ned 10 Nov - 7:35 | |
| - draganavala ::
- brabus ::
a sto bi bio pun var, od kad se karoserije popravljaju punim varom, radi se iskljucivo tackasto zavarivanje bilo CO2 bilo punkt aparatom... Pun var ili tackasto zavarivanje nije poenta, problem je taj sto se ispod tih "zakrpa" nalazi truo lim koji nije odstranjen a i te zakrpe nisu u ravni sa "starim" limom ! | |
|
 | |
draganavala dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 478 Godina : 52 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
 | Naslov: Re: R-R-B Ned 10 Nov - 10:17 | |
| - Dika ::
- draganavala ::
- brabus ::
a sto bi bio pun var, od kad se karoserije popravljaju punim varom, radi se iskljucivo tackasto zavarivanje bilo CO2 bilo punkt aparatom... Pun var ili tackasto zavarivanje nije poenta, problem je taj sto se ispod tih "zakrpa" nalazi truo lim koji nije odstranjen a i te zakrpe nisu u ravni sa "starim" limom ! meni je jasno zasto nameravas da ih skines i tu si skroz u pravu, sto se tice varenja ne bih se slozio svaki var skuplja materijal... no svaka musterija ima pravo na svog majstora a svaki majstor ima svoj nacin rada... ko misli da lupetam ili se pravim vazan raspitajte sta nemci traze tj. kako propisuju tok i nacin radova da bi oltajmer mogao da prodje TIF posle restauracije.. dobio sam uputstvo za zavarivanje na nekoliko strana A3.. toliko o tome sta je vazno | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Uto 12 Nov - 20:10 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Sre 13 Nov - 19:34 | |
| | |
|
 | |
nebkv dr. VW

Broj poruka : 1460 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: R-R-B Čet 14 Nov - 8:15 | |
| Pocetno stanje kombija cesto moze biti problem u kasnijem radu,naravno ako covek zeli do detalja odradjen auto U takvoj situaciji po meni pozeljno je da ga odozdo ima sto manje u predelu uobicajeno zamenskih delova tada dileme nema To je jos izrazenije kod kamioncica i duplih kabina.Cesto kada pojedini dodju kod mene i kada im kazem da je moje kamionce perfektno za rad nisu sigurni o cemu pricam Da bi ga uradio kako treba iznutra,mora se razbucati spolja.Sve sto lepse spolja izgleda a obicno je tako jer su ga ljudi godinama drzali pristojnog samo po pitanju spoljasnosti coveku je teze da presece i da to sve posece i baci.Posebno ako je za to platio kao za "dobar" Kada sam kupovao kamionce tadasnji vlasnik mi rece "eh da si dosao pre 10 godina kada je sredjen,bio je kao nov" Bolje sto nisam Platio bih ga debelo a onda bih shvatio da sve to sto je nalickano spolja moram poseci i baciti da bih ga uradio kako treba,posebno iznutra | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Čet 14 Nov - 19:50 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| |
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Sre 27 Nov - 18:43 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| |
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Pon 2 Dec - 18:55 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Uto 3 Dec - 19:02 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Sub 14 Dec - 17:18 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Pon 16 Dec - 17:33 | |
| | |
|
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Uto 17 Dec - 21:07 | |
| | |
|
 | |
AC ACA VW zaluđenik

Broj poruka : 264 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
 | Naslov: Re: R-R-B Uto 17 Dec - 22:49 | |
| ovo bi trebalo ponovo peskirati | |
|
 | |
Klemen Klemen dr. VW

Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: R-R-B Sre 18 Dec - 12:49 | |
| Znam da si radio više auta od mene ali svejedno pazi kako češ vračat cijev menjača, da če ti onda pasat natrag na getribu...
....ja sam se tu zaj... za nekih 3 mm... | |
|
 | |
brabus Vazdušno hlađeni mozak

Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
 | |
 | |
Dika dr. VW

| Naslov: Re: R-R-B Sre 18 Dec - 17:11 | |
| | |
|