Broj poruka : 974 Godina : 57 Lokacija : futog Datum upisa : 19.11.2010
Naslov: re.delovi motora za 30 i 25 konja Pon 3 Jan - 20:10
Brabuse! Brabuseeeeeeeeeeee! Nema ga , ko zna šta slika!
kema dr. VW
Naslov: re.delovi motora za 30 i 25 konja Pon 3 Jan - 20:16
Ljudi jel neko video Brabusa?
Brabuseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!Gluv je!Da nije nešto palo na njega?
Možda su ga njegovi kerovi pojeli?Bolja je moja mačka!
zrenjaninac Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 690 Godina : 52 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 20.04.2010
Naslov: Re: delovi motora za 30 i 25 konja Pon 3 Jan - 20:25
kema ::
Ljudi jel neko video Brabusa?
Brabuseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!Gluv je!Da nije nešto palo na njega?
Možda su ga njegovi kerovi pojeli?Bolja je moja mačka!
Ko zna sta ce sve iskopati .Mislim da ce biti za sve nas
kema dr. VW
Naslov: re.delovi motora za 30 i 25 konja Pon 3 Jan - 21:12
Brabuse, molim te vrati seeeeeeeeeee,šmrc
kema dr. VW
Naslov: re.delovi motora za 30 i 25 konja Pon 3 Jan - 21:42
usporeno mi je prebacivanj slika Brabuse pozdravljam te pogledajte moju današnju temu radio aparati. Vidimo se sutra u drugoj priči.Laku noć.
brabus Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 571 Godina : 44 Lokacija : pirot Datum upisa : 03.03.2010
Naslov: ... Pon 3 Jan - 22:24
Imam dosta toga novog sutra slike,nisam danas stigao da iskopam, ali to ja postavljam ako kome sta treba da bi menjali i saradjivali a ne da bi se hvalio jer ipak sta su delovi u odnosu na vozila.Evo neka za laku noc.
Naslov: ..... Pon 3 Jan - 22:36
Gledao sam tvoje radio uredjaje.odlicni su,reci mi sta je sa tim delovima jel bi sta menjao prodavao??? Ja imam od 25 ks nov blok grejace,radilicu glave , nedostaju mi cilindri. Za ova dva motora koji su kompletni trebaju mi dihtunzi da bi predihtovao takodje 25 ks. Za splita mi fale stop lampe i jos neke sitnice a imam dosta delova koji su mi dupli pa ako bi nesta menjao ili prodao mozemo saradjivati. Smatram da zato sluzi ovaj sajt,a ako kacimo slike da bi se samo hvalili nisam u tom svetu. Imam itekako cime da se pohvalim ali nisam iz tog filma stim sam odavno zavrsio.
kema dr. VW
Naslov: re delovi motora za 30 i 25 konja Uto 4 Jan - 18:48
Brabus se naljutio na mene.Nije mi bila namera da bilo koga uvredim već da se svi dobro zabavimo.Dzaba mi svi ovi delovi ako nemam kome da ih pokazem.Ovo je kolekcija svih nas Tomina Nebkv Verkova Verkovog prijatelja zaboravio sam mu ime mislim da je Neša Becina SLAVKA st Ivanova......svih onih koji su mi ih dali netražeći ništa zauzvrat.
Naslov: ..... Uto 4 Jan - 18:56
Nisam se naljutio, daleko od toga, ali iskreno neznam cemu ti to sluzi ako neces menjati ili prodavati. Recimo moja vozila jednog splita karmana ture3 i bubu 66 planiram da cuvam i vozim a drugog splita i bubu 66 koju vec zavrsavam planiram ili da prodam ili da menjam. Na sajtu sam se uclanijo nebi li kupio, zamenio neki deo isto tako nebi li nasao dobrog limara ili majstora koji bi mi pomogao oko splita i ostalih vozila ali od toga nema nista.Niko osim pojedinaca nece ni da ti odgovori na neko pitanje kamo li da pomogne.Voljan sam svakom da pomognem i izadjem u susret sto se mene tice bilo u vezi delova vozila saveta ili bilo cega drugog.Blok je nov 25ks i dva para tapacira od splita.