| Misteriozno curenje ulja | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Perun VW zaluđenik
Broj poruka : 230 Godina : 37 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
| Naslov: Misteriozno curenje ulja Sre 13 Okt - 21:57 | |
| E ovako! Curi ulja iz menjaca ali nemam pojma gde! Dok stoji,nema curenja...tek u voznji i nakon ! Levi(sa vozaceve strane) radijator je konstantno prekriven uljem! Zavlacio sam se,podizao auto,gledao,trazio...i ne mogu da nadjem mesto odakle curi! Predlozi??? | |
|
| |
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja Sre 13 Okt - 22:13 | |
| Valjda iz motora? Radijator je ispod motora. Ulje bi moglo da curi na dihtungu dekla, na primer. Dešava se ponekad da kada zaglavi regulator pritiska procure gumice na hladnjaku za ulje, ali se onda ulje obično pojavi i na gornjoj strani motora. | |
|
| |
Perun VW zaluđenik
Broj poruka : 230 Godina : 37 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja Čet 14 Okt - 2:53 | |
| Jedno mislim,drugo pisem! Da,iz motora! Provericu dihtung na deklu,a gumice na hladnjaku za ulje...e pa ne znam ni gde se nalaze,a pogotovo kako to da proverim! U svakom slucaju...HVALA!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja Čet 14 Okt - 8:03 | |
| Ima li gore na motoru ulja? | |
|
| |
Perun VW zaluđenik
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja Čet 14 Okt - 16:59 | |
| Ima ali mislim da dolazi sa drugog izvora! Filter za fazduh je supalj,pa kaplje na kaisnik i dok se vrti razbacuje svuda po motoru! | |
|
| |
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja Čet 14 Okt - 19:19 | |
| | |
|
| |
Perun VW zaluđenik
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja Čet 14 Okt - 19:41 | |
| Da! Na filteru imam mikroskopsku rupicu iz koje ulje(iz filtera) kaplje na kaisnik radilice i odatle ulje na motoru(odgore)... bar mislim da je tako... | |
|
| |
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja Čet 14 Okt - 20:49 | |
| Pa zapuši rupicu, možeš da je zalepiš tečnim metalom i epoksidnim lepkom ako ništa drugo nemaš pri ruci. Nije nemoguće da ima rupica, to istruli kad se unutra dugo ne menja ulje pa ostane neka kap kondenzovane vode na dnu. Ta voda izazove koroziju i progrize lim. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Misteriozno curenje ulja | |
| |
|
| |
| Misteriozno curenje ulja | |
|