hendzo pridošlica
Broj poruka : 3 Godina : 56 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 27.02.2010
| Naslov: Prvi dolazak Sub 27 Feb - 10:13 | |
| Moze li mi neko objasniti koji su uslovi boravka na skupu osim pokupiti se i doci. | |
|
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Prvi dolazak Sub 27 Feb - 10:40 | |
| - hendzo ::
- Moze li mi neko objasniti koji su uslovi boravka na skupu osim pokupiti se i doci.
Upravo takvi kako si napisao pokupis se i dodjes, naravno poneses sator gde ces da spavas ili odes u neki motel ili hotel! | |
|
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Prvi dolazak Sub 27 Feb - 12:09 | |
| - Dika ::
- hendzo ::
- Moze li mi neko objasniti koji su uslovi boravka na skupu osim pokupiti se i doci.
Upravo takvi kako si napisao pokupis se i dodjes, naravno poneses sator gde ces da spavas ili odes u neki motel ili hotel! A mozes da spavas gde god zelis,a i ne moras da spavas ako ne zelis,tvoja volja,tvoj izbor.Bitno je da dodjes,poneses malo pozitivne energije sa sobom i to je to.Na skupu ces vec pronaci dosta ljubitelja i poznavalaca VW vh vozila.Neko ponese sator,vrecu,neko spava u Bubi,neko u kombiju,neko uopste ne spava,uglavnom kao sto cika Dika rece,pokupis se i dodjes,to je najbitnije!!! | |
|
Klemen Klemen dr. VW
Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Prvi dolazak Sub 27 Feb - 14:46 | |
| - hendzo ::
- ...osim pokupiti se i doci.
That`s all folks! | |
|
Bilja pridošlica
Broj poruka : 10 Godina : 55 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 22.02.2011
| Naslov: Re: Prvi dolazak Pet 25 Feb - 14:28 | |
| Kupim se i ja dolazim! | |
|
putar1200 dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 411 Godina : 56 Lokacija : Brčko distrikt Datum upisa : 11.04.2010
| |