| Dariich's Beetle 1974 "Lazy" | |
|
+28KdF bili zrenjaninac Gocp draganavala nj goranmata xstream djcorto Deda savics djordje 1200j igorsnegi pavle popesky Doktor toxic Boka bubilak bubuleja djono99 wendol dexit axy Bugman bibin11 jovca Perun Dariich 32 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Boka bubilak VW zaluđenik
Broj poruka : 184 Godina : 53 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 23 Feb - 21:03 | |
| daj zapocni neku temu svi su se nesto uspavali i sretno ti dobijanje vozacke i puno predjenih kilometara.Pozz. | |
|
| |
djordje 1200j Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 664 Godina : 42 Lokacija : gornji milanovac Datum upisa : 25.10.2008
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 23 Feb - 21:49 | |
| Sad da ti cestitam, kad ti nisam pozeleo srecu, da ne ureknem, bas mi je drago da smo se pojacali za jos jednog aktivnog bubadziju, a sad polako smekerski.... Puno sigurnih i bezbednih kilometara bez kazni... Bugmane sledeci si!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
Broj poruka : 136 Godina : 33 Lokacija : Rijeka Datum upisa : 07.02.2010
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 23 Feb - 22:13 | |
| Hvala legende.... Bugman, ajmo, još si ti na redu.... | |
|
| |
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 23 Feb - 22:53 | |
| | |
|
| |
savics VW entuzijasta
Broj poruka : 123 Godina : 48 Lokacija : begrad Datum upisa : 02.12.2009
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 23 Feb - 23:46 | |
| Sa srecom i samo polako uzivaj u voznji | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 23 Feb - 23:56 | |
| Tnx... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Sre 24 Feb - 8:23 | |
| Bravooo Dariich!!! Sada lepo idu lepi dani i kada središ sedneš postaviš na sedište do tebe neku prsatu plavušu u mini texas suknjici a iz zvučnika trese recimo Chickenfoot....i pravac azurna! |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| |
| |
Deda pridošlica
Broj poruka : 39 Godina : 55 Lokacija : Bor Datum upisa : 11.01.2010
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Sre 24 Feb - 17:29 | |
| | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Sre 24 Feb - 17:37 | |
| Hvala.... | |
|
| |
djcorto Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 583 Godina : 63 Lokacija : Dubai Datum upisa : 14.02.2010
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Sre 24 Feb - 19:07 | |
| Samo napred | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 20 Jan - 4:02 | |
| Eto mene nakon duuugo vremena, vozačka je tu skoro godinu dana, kao i ova moja zamrla temica koju danas opet podižem. Došao ja sa novim planovima... Kako sam počeo svirati i lagano zarađivati svoju kintu rekoh si da idemo ponovno s radovima na Bubi...Bit će teško, ali i zanimljivo... U prvo planu je kupiti novi akumulator pošto je ovaj totalna banana...Nakon tog zamjeniti ulje...Pošto sam tepih za unutrašnjost iskoristio kao podlogu za bubnjeve moram iću kupit novi...Nakon kupovine ide oblaganje podova. E sad, moram postaviti i vratašca za pretinac, hvala Bogu nabavio sam ih odavno. Najskuplje što me čeka i što još jako dobro moram razmisliti je tapiciranje i sređivanje siceva. Svi su u banani i moram vidjeti kod više majstora koliko bih trebao izdvojiti kako bi sve to došlo na red. Što se felgi tiče bilo bi pretjerano kupovati neke bolesne ( iako sanjem od BBS RS / RM, ali otom potom ) mislio sam proširiti ove, pofarbati ih u boju auta i staviti nove gume. To su dakle samo planovi neki. Imam 2 nove maglenke, od tih jedna ide na auto, druga ostaje u kutiji. Za njih moram kupiti određene žice, prekidač je već prije kupljen. Razmišljao sam još o kupnji 2 nova prednja fara ( Od Golfa 1, cca 130-150 kn par, lijepi, novi. ) Isto tako u planu je i spuštanje, no to može sačekati, treba odabrati najbolji i najsigurniji način ( ako imate savjet pucajte ), znam da ima brdo tema o tome, ali jednostavno nisam ni sam pametan ni kompetentan. To je to za početak, komentirajte, savjetujte.... Dariich | |
|
| |
xstream dr. VW
Broj poruka : 860 Godina : 52 Lokacija : pula Datum upisa : 07.04.2010
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 20 Jan - 7:38 | |
| samo polako i sigurno... | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| |
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 20 Jan - 17:05 | |
| | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| |
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 20 Jan - 22:17 | |
| a znači bile su gluposti.... ok. zaboravio sam pass. | |
|
| |
goranmata Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 572 Godina : 54 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 12.07.2010
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 20 Jan - 22:27 | |
| - Dariich ::
- Eto mene nakon duuugo vremena, vozačka je tu skoro godinu dana, kao i ova moja zamrla temica koju danas opet podižem.
Došao ja sa novim planovima... Kako sam počeo svirati i lagano zarađivati svoju kintu rekoh si da idemo ponovno s radovima na Bubi...Bit će teško, ali i zanimljivo...
U prvo planu je kupiti novi akumulator pošto je ovaj totalna banana...Nakon tog zamjeniti ulje...Pošto sam tepih za unutrašnjost iskoristio kao podlogu za bubnjeve moram iću kupit novi...Nakon kupovine ide oblaganje podova. E sad, moram postaviti i vratašca za pretinac, hvala Bogu nabavio sam ih odavno. Najskuplje što me čeka i što još jako dobro moram razmisliti je tapiciranje i sređivanje siceva. Svi su u banani i moram vidjeti kod više majstora koliko bih trebao izdvojiti kako bi sve to došlo na red.
Što se felgi tiče bilo bi pretjerano kupovati neke bolesne ( iako sanjem od BBS RS / RM, ali otom potom ) mislio sam proširiti ove, pofarbati ih u boju auta i staviti nove gume. To su dakle samo planovi neki. Imam 2 nove maglenke, od tih jedna ide na auto, druga ostaje u kutiji. Za njih moram kupiti određene žice, prekidač je već prije kupljen. Razmišljao sam još o kupnji 2 nova prednja fara ( Od Golfa 1, cca 130-150 kn par, lijepi, novi. )
Isto tako u planu je i spuštanje, no to može sačekati, treba odabrati najbolji i najsigurniji način ( ako imate savjet pucajte ), znam da ima brdo tema o tome, ali jednostavno nisam ni sam pametan ni kompetentan.
To je to za početak, komentirajte, savjetujte....
Dariich Ulepsavanje svoje bube je stvar ukusa,use i u svoje kljuse po narodni sto se kaze!Samo napred | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 20 Jan - 22:59 | |
| - xstream ::
- a znači bile su gluposti.... ok.
zaboravio sam pass. Ma to sam tako rekao... Pa sendaj ono zaboravili ste lozinku blabla Goranmata tnx | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 8 Mar - 13:03 | |
| Eto i mene nakon dugo dugo vremena Pa da krenemo redom, napokon sam je malo pomaknuo s mjesta nakon dosta vremena, pali k'o luda, lijepo radi, happy sam Oprao sam je, posušio, izdijelio par ružnih riječi mačkama po susjedstvu kad sam shvatio koliko su skakale po Bubi i napravile crte po blatobranima, al ništa što poliranje neće riješiti Spremna za tapeciranje Kasnije sam išao gledati sjedala i skužim da su oni ružni uzorci zapravo navlake koje se mogu skinuti...Skinem to i bum, novo sjedalo odispod kojeg treba samo očistiti i isprašiti... [img width=450 height=600] http://www.deviantpics.com/images/hFsXO.jpg[/img][img width=450 height=600] http://www.deviantpics.com/images/EjaHi.jpg[/img]Nakon malo lupkanja i zračenja... [img width=450 height=600] http://www.deviantpics.com/images/fqDo0.jpg[/img]I unutra to izgleda ovako...Samo još idu van na detaljnije čišćenje... Malo smo gledali stare tepihe, al niš od tog, svi su u banani i ne možeš niš od tog pa smo išli sve mjeriti i sami raditi... Sve je izvađeno van i lijepo izrezano i pripremljeno za ljepljenje, nadam se da ću danas to možda uspjeti... U međuvremenu se je Buba kutak malo popunio... Do sljedećeg javljanja... | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 46 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 8 Mar - 16:00 | |
| Dariich: akumulator u bubu, benzin do čepa i gas ! Prije toga dovrši to tapeciranje i ako ne skupiš neke pare, okani se novih svjetala za Golf 1, imao ih ja na svojoj bubi za tih 120-130kn - mogu ti reći da nisu vrijedna tih para. Sjenilo je već zahrđalo, jedva da imaju 10 godina, bolje da sam za tu lovu natankirao benzina. | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 8 Mar - 16:04 | |
| Ča prvo to boje Ma neću niš to stavljat sad za prvo vrijeme, ima vremena, samo da se na cestu ona uvali | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 46 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Čet 8 Mar - 16:05 | |
| Tako je i samo gas ! | |
|
| |
xstream dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pet 9 Mar - 19:43 | |
| | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Sub 23 Nov - 19:30 | |
| Pošto puno slika ne radi, eto u šutu sve na okupu C/P mog posta s Crotuners foruma Vjerojatno mnogi od Vas ne znaju da doma imam i Bubu već koju godinu, koja me smireno čeka da je opet uhvatim pod " ruku " i odvedem u garažu...Napokon sam to i napravio...Bio sam krenuo veoma brzo i dobro, no eto, jednostavno je stalo :(Dan prije one oluje rekao sam kako ću je spremiti u garažu na sigurno....Dan kasnije oluja mi je otkinula s korjenjem bor ispred kuće i pala tik do Bube...Sva sreća, nije na nju Pa krenimo redom Buba je k meni stigla 27.02.2009. :)Brat moga djeda bio je prvi vlasnik :)Zadnji put je bila registrirana 2007. godine i do 2009. je stajala u garaži....Projekt je krenuo 28.05.2009., kad je zagrijalo taman Bilo je truleži, hrđe, svega što zapravo i je za očekivati na starim autima Skinuo sam branike, pošmirglao iznutra, pofarbao, skinuo stare trake, stavio nove, ispolirao ih.... Auspuhe sam također izglancao, no nažalost na današnji dan više ne postoje jer su se od stajanja rascvali Puno toga je izbruženo, odrezano, zavareno novo itd. Sve staro je skinuto i sad je zaštićena Bodyem... Ratkape sam bio jedva našao, nakon toga sam ih isto detaljno sredio Kupio sam i druge siceve Oldschool maglenke Ovo je zadnje što je bilo rađeno do jučer, dakle 07.03.2012. godine...Sramotno ali eto :DSve izrezano, sad trebam zalijepiti i zašiti potrebno Ovako je to izgledalo nakon oluje Jučer uzeo ručnu pilu i krenuo piliti sve grane da se lakše dođe do Bube... Uspjeli smo je odfurat dolje... I sad ima svoje mjesto u garaži gdje će se nastaviti s projektom Napravili mi jučer ponudu za novu pumpu benzina, nove kočione cilindre, nove pakne, novo ulje za kočnice, novo ulje za motor... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" | |
| |
|
| |
| Dariich's Beetle 1974 "Lazy" | |
|