| Dariich's Beetle 1974 "Lazy" | |
|
+28KdF bili zrenjaninac Gocp draganavala nj goranmata xstream djcorto Deda savics djordje 1200j igorsnegi pavle popesky Doktor toxic Boka bubilak bubuleja djono99 wendol dexit axy Bugman bibin11 jovca Perun Dariich 32 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dariich VW entuzijasta
Broj poruka : 136 Godina : 33 Lokacija : Rijeka Datum upisa : 07.02.2010
| Naslov: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Ned 7 Feb - 22:04 | |
| Krenuli su radovi.... Nakon podignutih tepiha pronašao sam ovo... Baš i nije tako bajna jelda? Skinuti su branici, treba ih malo poravnati, pošmirglati, ofarbati, izglancati.... Nakon dobrog šmirglanja prošao sam ih cink sprayom... Skinuta je i stara crna traka, ubačena tvrda izolir traka te su cijeli branici izglancani pastom " Polimet ".... Dok su se branici sušili ofarbani su nosači... Pretinac je bio malkice uništen, pa sam ga izvana obložio u stakloplastiku da bude tvrđi i ispalo je ovo... Izglancane su i cijevi auspuha... Kao dekor kupio sam krom.... Ozbiljniji radovi na karoseriji kreću... Nakon ovog sam poludio, mislio sam da se to neće nikako srediti, ali bio sam u krivu.... Stara zaštita podvozja i blatobrana izgledala je ovako.... Sve sam ostrugao i pripremio za novi Body safe... I na kraju ovako.... Podovi iznutra bili su odlični, eventualno po kraju malo truli, ali sve se zavarilo i napravilo... Još jedan dekor kroma je kupljen za unutarnju stranu.... Kupljene ratkape, morao sam i njih malo dovesti u red... Prije Za vrijeme " uređivanja ".... Na kraju.... Kupio sam nova prednja sjedala, također od Bube samo sa naslonom.... Mala vratašca također kupljena.... Još jedan mali detalj u izradi, desna pločica je samo uzorak.... Na kraju... P.S. Ne brinite, registarsku tablicu sam napravio u Photoshopu samo da vidim kako će izgledati kad bude registrirana... Pragovi su poravnati, zaštićeni i vraćeni na mjesto... Kupljen najlon i izrezana nova zaštitna folija za vrata.... Kupljene maglenke... Da vidimo kako će izgledati... Opran motor... Kupljen je još tepih ( 6 m ) i Neostick za tapiciranje podova, ovih dana ili kad malo zatopli radovi se nastavljaju... Eto, ovo je bio ukratko moj projekt, nadam se da će se ove godine završiti....U planu je još dosta tog ( nove gume, novo motorno ulje, nove kočnice, tapiciranje sjedala )... Nadam se da ste uživali, pozdrav....
Poslednji izmenio Dariich dana Pon 8 Sep - 19:35, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Perun VW zaluđenik
Broj poruka : 230 Godina : 37 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Ned 7 Feb - 22:17 | |
| Veoma uzivao! Bravo! Prilicno pedantno! Ako sve to sam radis...svaka cast!!! | |
|
| |
jovca dr. VW
Broj poruka : 805 Godina : 40 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 0:45 | |
| super je odlican posao | |
|
| |
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 9:43 | |
| dobro si se usudio farbati nosace branika na kolima a vidim da je zastita BODYSAFE.ko je proizvodjac? radio si je za prodaju jer tako? ne za sebe | |
|
| |
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 12:12 | |
| Dobra buba Daj jos neku sliku, cime su mazane ratkapne iznutra?? | |
|
| |
axy dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 330 Godina : 28 Lokacija : Zajecar,Srbija Datum upisa : 22.05.2009
| |
| |
dexit dr. VW
Broj poruka : 1446 Godina : 46 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 14:13 | |
| - bibin11 ::
- radio si je za prodaju jer tako?
ne za sebe zasto bi je radio za prodaju? | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 15:19 | |
| Hehe, hvala na komentarima....Buba je poklon mog Brata za 18 rođendan, ne bi je nikako prodao, niti ikad mislim.... Sve smo radili susjed i ja, polako.... Body Safe je od Valvolinea.... Ratkape su bile sve od ulja, prljave....Koristio sam tekućinu Dimer kako bi sve lagano nagrizla, lijepo ih očistio nakon par sati, osušio, namazao pastom Polimet, pustio da stoje 5-10 min i onda ispolirao.... | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 15:32 | |
| | |
|
| |
Perun VW zaluđenik
Broj poruka : 230 Godina : 37 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 15:38 | |
| Borat ostavlja najbolji utisak! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 16:15 | |
| Pratim ja već duži vremenski rok tvoju restauraciju na sajtu Buba Zagreb i sva je sreća što nisi odustao na samom početku kada si video onoliku količinu vode u autu a malo ti falilo pa da odustaneš...meni je taj tvoj trud fantastičan samo guraj dalje a tvoja i restauracija i auta Maggie su meni jedne od najzanimljivijih popravki sa Buba Zg sajta samo napred !!! |
|
| |
bibin11 dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 16:19 | |
| lepa je kao lutka ali ono krpljenje tunela i zasticivanje bez skidanja krila... ..pa reko da nije radjena za prodaju | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 17:39 | |
| Hehe Perun, Borat rula... Da vidiš na početku kad smo ga stavili kako je bilo...Sjediš za kompom i stalno imaš feeling da te netko promatra... Paul, baš mi je drago da ti/Vam se sviđa, istina, malo je falilo da ne odustanem od svega toga, ali dio mene se sigurno ne bi odrekao toga, previše mi draga.... Bibin, ovo je samo dio slika, blatobrani su bili skinuti kod krpanja, samo taj dio nije bio slikan.... | |
|
| |
bibin11 dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 19:45 | |
| | |
|
| |
wendol VW zaluđenik
Broj poruka : 281 Godina : 46 Lokacija : Bihac Datum upisa : 04.06.2009
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 20:21 | |
| - Dariich ::
- Hehe, hvala na komentarima....Buba je poklon mog Brata za 18 rođendan, ne bi je nikako prodao, niti ikad mislim....
Sve smo radili susjed i ja, polako....
Body Safe je od Valvolinea....
Ratkape su bile sve od ulja, prljave....Koristio sam tekućinu Dimer kako bi sve lagano nagrizla, lijepo ih očistio nakon par sati, osušio, namazao pastom Polimet, pustio da stoje 5-10 min i onda ispolirao.... Poklon od burazera lijepo nedaj je nikom,a prilicno je i zdrava www.mimicortazar.blogspot.com | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Pon 8 Feb - 22:07 | |
| Hehe, hvala Bibin.... Wendol, naravno da ostaje doma, ne bih je dao sigurno.... | |
|
| |
djono99 dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 470 Godina : 65 Lokacija : ugrinovci, zemun Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 9 Feb - 9:26 | |
| bubac ce biti super zelim da ti sledeci posao bude kombi | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 47 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 9 Feb - 13:25 | |
| | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 9 Feb - 15:01 | |
| Hvala Djono, nikad se ne zna, možda uleti jednog dana... Bubuleja, ma nema problema... | |
|
| |
bibin11 dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 9 Feb - 17:17 | |
| bubuleja cenim to sto radi momak,ali ako mislim da neradi kako treba,posteno je reci... medjutim kada mi je receno da su krila skidana,ali slike nisu postavljene onda je stvarno sve uredu.I tacka na to da se ne ponavljam 100 puta | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 9 Feb - 17:26 | |
| Pa forum je tu da se raspravlja i komentira, da ne želim komentare ( bilo oni pozitivni ili negativni ) ne bih ni otvarao temu, sve je dobrodošlo... A blatobrane smo morali odvajati, inače ne bi mogli napraviti detaljno.... | |
|
| |
bibin11 dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 9 Feb - 17:59 | |
| pa naravno i onda sam kroz zezanje pitao da li si je za prodaju radio... ma nije vise bitno,,, kad ces da radis ovo pa da bude tip-top | |
|
| |
Dariich VW entuzijasta
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Uto 9 Feb - 18:06 | |
| Kad kupim boju, to su mi već detalji, prvo želim srediti ove veće stvari poput novih guma, kočnica, unutrašnjosti, ulja...Onda mali detalji... | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 47 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Sre 10 Feb - 13:22 | |
| - bibin11 ::
- bubuleja
cenim to sto radi momak,ali ako mislim da neradi kako treba,posteno je reci... medjutim kada mi je receno da su krila skidana,ali slike nisu postavljene onda je stvarno sve uredu.I tacka na to da se ne ponavljam 100 puta znam da ima uvek nešto da se kaže ali može i lepše jel tako? dečko je mlad i naučiće a šta se tiće moje reakcije nije u lošoj nameri.....pozdrav | |
|
| |
bibin11 dr. VW
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" Sre 10 Feb - 15:44 | |
| naravno Bubuleja!!! razumemo se nisam imao losu nameru nego sam malo iz okola isao... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dariich's Beetle 1974 "Lazy" | |
| |
|
| |
| Dariich's Beetle 1974 "Lazy" | |
|