Perun VW zaluđenik
Broj poruka : 230 Godina : 37 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
| Naslov: Jaram se dezintegrisao! Uto 8 Sep - 15:12 | |
| Vracao sam se sa mora pre 10 dana i cuo sam neki tup udarac sa leve prednje strane,zaustavio auto,proverio gumu,sve ok,zavukao se pod auto i imao sta da vidim! (Fotografija pozajmljena iz jednog starijeg posta zato sto trenutno nisam u mogucnosti da fotografisem...hvala stridu ) Deo od obelezenog mesta,pa na gore vise ne postoji...ali bukvalno! Sta mi je ciniti?! Da li moze taj deo da se napravi,pa da se vari ili... Hvala svima unapred! | |
|
bibin11 dr. VW
Broj poruka : 992 Godina : 49 Lokacija : Arandjelovac Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Jaram se dezintegrisao! Uto 8 Sep - 20:23 | |
| moze da se napravi,samo je posao...! lakse i jeftinije ti je da kupis drugi,polovan a dobar "jaram" sad,vidi sta ti se bolje isplati | |
|
Perun VW zaluđenik
Broj poruka : 230 Godina : 37 Lokacija : Sao Joao do Estoril, Portugal Datum upisa : 07.09.2009
| Naslov: Re: Jaram se dezintegrisao! Uto 8 Sep - 22:29 | |
| To sam i mislio tj da kupim drugi! E sad! Gde?! Jel moze da se promeni samo on tj "jaram"?! | |
|
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Jaram se dezintegrisao! Uto 8 Sep - 23:21 | |
| | |
|
Perun VW zaluđenik
| Naslov: Re: Jaram se dezintegrisao! Uto 8 Sep - 23:47 | |
| | |
|
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Jaram se dezintegrisao! Pet 11 Sep - 14:22 | |
| Ja sam imao takvu situaciju još kao aircooled-početnik pred cca 12 godina. Jednostavno sam otišao do susjeda koji je metalac-bravar i on je most zakrpao bez skidanja blatobrana. Skidali smo samo kotač i amortizer... ovo što je Dika bio napravio je još bolji posao ! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Jaram se dezintegrisao! | |
| |
|