| obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma | |
|
+6nebkv [F]aca Tomas Volk KdF Admin dexit 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dexit dr. VW

Broj poruka : 1446 Godina : 45 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Uto 5 Jun - 7:34 | |
| izvini aco al' ja ne mogu sad da procitam tvoj ogroman post / zahtev al' kapiram da nije nista strasno sto se nece resiti  - Admin ::
- Što se boja i dizajna tiče, primedbe primam samo od Dexita kao školovanog i stručnog lica sa iskustvom...
polako, polako - mozda sam strucan a daltonista pritom sto znaci da ne mozete samo moje primedbe da uzimate obzir  je li ovo zajednica ili nije? elem, mislim da ce graficki izgled doci na svoje mesto [vec sada je velika razlika] ali kao sto je na drugoj temi zapazeno - langsam aber sicher i nema problema.. | |
|
 | |
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Uto 5 Jun - 19:35 | |
| Kakvi su izgledi da se postavi neki stalni sadrzaj, kao na primer tehnicka dokumentacija koja bi mogla da se downloaduje, seme, katalozi sklopova i delova, uputstva za podesavanja i tome slicno? Ja imam toga dosta u elektronskoj formi, a moze i da se skine sa mreze... Da se ljudi ne muce trazenjem po mrezi, da lakse dodju do potrebnih podataka. | |
|
 | |
Admin Admin

Broj poruka : 247 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Sre 6 Jun - 0:17 | |
| Razmišljao sam i o tome, potrudićemo se da napravimo i tako nešto...
Skroz korisna stvar...Ako si voljan sortiraj i pripremi materijal pa ćemo ga okačiti negde... | |
|
 | |
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Sre 6 Jun - 6:49 | |
| Imam toga oko 1G, doduse kad prosejem bice mozda manje. | |
|
 | |
David mehanicar pridošlica

Broj poruka : 17 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.09.2007
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Sre 12 Sep - 21:17 | |
| Draga gospodo, imam dva predloga koji su veoma povezani prvi je CHAT a drugi neko dogovoreno vreme chat-ovanja gde bi smo mogli da se ispricamo ko ljudi a ne da danas postavimo pitanje a odgovore ocekujemo sutra | |
|
 | |
GibaniTZa dr. VW

Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Sre 12 Sep - 22:16 | |
| Odlična ideja...
Mada pogledaj broj postova nekih od nas i shvatićeš da ljudi obitavaju na ovom forumu...
Uostalom, možeš da se učlaniš u udruženje BUBA BEOGRAD i da se družiš sa nama koliko hoćeš... | |
|
 | |
vrlika pridošlica

Broj poruka : 1 Godina : 35 Lokacija : vrlika Datum upisa : 26.02.2011
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Sub 26 Feb - 16:25 | |
| kako cu poslat poruku!!!!!!!!!moran obavijestiti DIKU ako ga poznate | |
|
 | |
Dika dr. VW

Broj poruka : 3851 Godina : 71 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma Sub 26 Feb - 16:42 | |
| - vrlika ::
- kako cu poslat poruku!!!!!!!!!moran obavijestiti DIKU ako ga poznate
Veoma jednostavno kliknes na "pm" i pises poruku | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma  | |
| |
|
 | |
| obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma | |
|