vw-vhs-mladenovac
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
vw-vhs-mladenovac

Ljubitelji vw vozila sa vazduhom hladjenim motorima

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Je ovo kdo sa foruma?

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
rzerjal
pridošlica
pridošlica
rzerjal

Broj poruka : 18
Godina : 38
Datum upisa : 01.07.2009

Je ovo kdo sa foruma? Empty
PočaljiNaslov: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitimePon 13 Jul - 16:06

http://www.autopijac.com/kombi/VW-t1(26)-200.html

Oglas je Zeljko Danguzovic
Strosmajerova - Srbija
Zrenjanin

A kdo pozna?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.redbull.com
milan
dr. VW
dr. VW
milan

Broj poruka : 1572
Godina : 40
Datum upisa : 28.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitimePon 13 Jul - 17:40

to je crveno kamijonce vec u nemackoj.
Nazad na vrh Ići dole
rzerjal
pridošlica
pridošlica
rzerjal

Broj poruka : 18
Godina : 38
Datum upisa : 01.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitimePon 13 Jul - 20:15

Owkey ... nije više aktivni oglas Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.redbull.com
milan
dr. VW
dr. VW
milan

PočaljiNaslov: Re: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitimePon 13 Jul - 21:17

to je zika preprodao. e sad on ima perin bus koji ja mislim da su mu sad ofarbali to je panel sa ugradjenim prozorima ali koliko ja znam menjac mu je crko nema motor i fale mu sedista vrata za motor vezni lim i tako ali je ofarban i uradjena limarija. e sad meni je zika rekao da bi ga prodao tako jer nema gde da nadje delove a i nece da ulaze mislim oko 2000e takav kakav je.
Nazad na vrh Ići dole
pera
Vazdušno hlađeni mozak
Vazdušno hlađeni mozak
pera

Broj poruka : 728
Godina : 64
Datum upisa : 08.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitimePon 13 Jul - 22:01

Ima delova kod Pere,znao sam da je preprodavac pa sam te delove skinuo,kada se javi bice ,ali....cena,imam motor,menjac,sedista,vezni lim i dosta delova,nece ga okrpiti te 2000 sto trazi,pa sta vi mislite da smo mi mala deca,mi vam prodajemo samo ono sto hocemo a najbolje ostavljamo za sebe i ne pricamo mnogo.
Nazad na vrh Ići dole
Klemen Klemen
dr. VW
dr. VW
Klemen Klemen

Broj poruka : 1012
Datum upisa : 04.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitimeUto 14 Jul - 7:47

pera ::
Ima delova kod Pere,znao sam da je preprodavac pa sam te delove skinuo,kada se javi bice ,ali....cena,imam motor,menjac,sedista,vezni lim i dosta delova,nece ga okrpiti te 2000 sto trazi,pa sta vi mislite da smo mi mala deca,mi vam prodajemo samo ono sto hocemo a najbolje ostavljamo za sebe i ne pricamo mnogo.

Very Happy Cool
Nazad na vrh Ići dole
http://www.hroscklub.com
milan
dr. VW
dr. VW
milan

PočaljiNaslov: Re: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitimeUto 14 Jul - 19:03

pera ::

to je vasa stvar sta imate medju vama a njegova je stvar sta ce da radi sa time dalje platio ti je sto si trazio i kraj.
a ne bih rekao da ces se od njega ovajditi za te delove Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Je ovo kdo sa foruma?   Je ovo kdo sa foruma? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Je ovo kdo sa foruma?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Pozdrav Clanovima foruma
» Nije clan foruma, ali je nas dobar drugar!!!
» obavestenja, predlozi, kritike i novosti u vezi rada foruma

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
vw-vhs-mladenovac :: BUS :: Do 1967-
Skoči na: