| Holandska Garaza | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
dechkotzar dr. VW, spec. za Offtopic
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 9:44 | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1197 Godina : 47 Lokacija : Beograd Dorcol / Haarlem NL Datum upisa : 15.06.2007
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 9:54 | |
| e da i treba da se presele u novu garazu, jer nemaju dovoljno mest za sve automobile! | |
|
| |
buRago Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 525 Godina : 37 Lokacija : KRAGUJEVAC (dolina gladi) Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 12:11 | |
| WoW | |
|
| |
dexit dr. VW
Broj poruka : 1446 Godina : 46 Lokacija : belgrad[e] Datum upisa : 02.06.2007
| |
| |
dexit dr. VW
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 12:59 | |
| imam utisak da su holandjani [belgijanci?] pri vrhu kad je u pitanju vracanje starih vw's na put - sta ti mislis tzare? | |
|
| |
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 13:19 | |
| ovo poslednje je 1303 koja je iscupana iz guzvalice na auto-otpadu....samo za delove...
@dexit...znas kako oni stvarno cupaju i vracaju sve i svasta u zivot. Kvalitet restauracije je za moj ukus jako mali. mnogo su bre aljkavi. Ja sam iz fazona ako ga radis radi ga 101% dobro...
francuzi su mnoogo jaki, i deo engleske scene...rade automobile do poslednjeg detalja, srafa i sl. Sa nemcima nemam mnogo iskustva... | |
|
| |
markoniw Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 501 Godina : 71 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.07.2007
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 13:30 | |
| e, strvarno je "merak" videti na jednom mestu dva najpozeljnija primerka iz bubine "game"(duplu soferku i kabria iz 60-tih).Nego,mozeli se znati u kom mestu se nalaze i neki kontakt tel? | |
|
| |
dexit dr. VW
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 13:33 | |
| kako je [lepo] zguzvana - poklopili se stubovi prednjeg i zadnjeg vetrobranskog stakla..
ok, ne znam kakav je kvalitet restauracije [mada, video sam podosta lepog iz tih krajeva] - dobra stvar je to, a sa obzirom da su mnogo manje zemlje od francuske, nemacke, engleske - sto vracaju dosta vw's u zivot.. | |
|
| |
VWMacedonia dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 333 Godina : 38 Lokacija : Bitolj,Makedonija Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 13:47 | |
| | |
|
| |
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 14:42 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 15:43 | |
| @makedonac
uff gde njega nadje. on i njegova ekia su najarogntniji likovi u holandiji. Oni su iz fazona da su oni provalili sve i da su oni zakon! fuj! | |
|
| |
Klemen Klemen dr. VW
Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 20:54 | |
| - dechkotzar ::
- uff gde njega nadje. on i njegova ekia su najarogntniji likovi u holandiji. Oni su iz fazona da su oni provalili sve i da su oni zakon! fuj!
Ali fotografije u galeriji su im svejedno super! | |
|
| |
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 22:23 | |
| @klemen
ma to stoji da on i ta njegova ekipa pravi super fotke i imaju dobre automobile i da imaju jako posecen skup, i zato sto imaju velika usta, upoznali su se sa nekim likovima iz amerike i tamo su pokupili masu delova za male pare...
I sve je to super i sve to postujem. Ali tamo de se oni pojave, to je takvo majmunisanje, iz fazona su to sto vi radite sa vasim automobilima, to smo sve mi provalili i svi vi kradete nase fazone...
stoka bre - veruj mi na rec! | |
|
| |
| Naslov: Re: Holandska Garaza Sre 25 Jul - 22:32 | |
| @marko, pa naravno da moze to su moji drugari, proslog septembra su dovezli moju bubu u beograd ne bi li se ja provozao od saborne crkve do hotela palas.. http://bugardi.com/page/index.htmlplaniram da dodjem u bgd sa njima...doduse neznam kada... posalji meni pm sta te interesuje, pa cu da ih pitam...ako nije tajna.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Holandska Garaza | |
| |
|
| |
| Holandska Garaza | |
|