| Prodajem bubu(ljubiteljima buba) | |
|
+14Ivan V Bugman bubuleja yeti becavw milan pavle hare vlajko05 pera GibaniTZa bubamara popesky Mile 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Uto 8 Apr - 21:32 | |
| Prosta racunica,bre J ima manje dodatne opreme,a ovo ostalo su stavovi,pa kako ko voli... | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Uto 8 Apr - 22:16 | |
| - pavle ::
I da, molim vas, nemojte umesto Eura da pišete Jevreja, to je krajnje neumesno. Molio bi Admina ili već koga na Forumu da o tome povede malo računa! eno edit ... i molim za oprost ... | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Uto 8 Apr - 23:10 | |
| - hare ::
- milan ::
- i?????
i meni je isto????? al eto piše na računu zemlja porijekla sfrj mislim da imam taj papir pa cu ga staviti na forum !radi se o računu za auto jer sam ga dobio kad sam ga kupio od jednog dede! I na tarabi piše...Pa Perica....U TAS-u se Bube proizvode od 1973, do tada su se samo provlačile preko UNIS-a...Malo je bezveze da ti ja iz Beograda pričam o tome...Imao sam i ja 1300 iz 72 koja je na sebi imala Lipik stakla koja su pobelela po obodima - kvalitet poslovično dobar... A da li ima razlike u kvalitetu - rekao bih da ima i kod Buba i kod Golfova... Drugo, video sam spomenuto poređenje Golfa TAS i onog pravog - Golf se ne tretira kao oldtimer već kao konj za vuču tako da ne bih primenio analogiju sa Bubom, nekako nije merodavno... Sve u svemu: Deutschland Deutschland über alles... | |
|
| |
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 7:29 | |
| I meni je pobelelo lipik staklo | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 7:33 | |
| mislim da ima razlike u tome što su njemice rađene ipak malo kvalitetnije..prvenstveno mislim na završnu obradu i detalje...vozio sam 74 1200J godinu dana... i da proizvodnja je krenula 73 godine a par zadnjih mjeseci 1972 godine bube su doslovno čamile čekajuči na vagonima ispred tvornice... | |
|
| |
hare VW entuzijasta
Broj poruka : 61 Godina : 47 Lokacija : sarajevo Datum upisa : 03.04.2008
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 11:17 | |
| - GibaniTZa ::
- hare ::
- i?????
i meni je isto????? al eto piše na računu zemlja porijekla sfrj mislim da imam taj papir pa cu ga staviti na forum !radi se o računu za auto jer sam ga dobio kad sam ga kupio od jednog dede! I na tarabi piše...Pa Perica....U TAS-u se Bube proizvode od 1973, do tada su se samo provlačile preko UNIS-a...Malo je bezveze da ti ja iz Beograda pričam o tome...Imao sam i ja 1300 iz 72 koja je na sebi imala Lipik stakla koja su pobelela po obodima - kvalitet poslovično dobar...
A da li ima razlike u kvalitetu - rekao bih da ima i kod Buba i kod Golfova...
Drugo, video sam spomenuto poređenje Golfa TAS i onog pravog - Golf se ne tretira kao oldtimer već kao konj za vuču tako da ne bih primenio analogiju sa Bubom, nekako nije merodavno...
Sve u svemu: Deutschland Deutschland über alles... pa i jest bezveze da ti pričaš o tas-u! | |
|
| |
yeti Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 716 Godina : 54 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 12:17 | |
- GibaniTZa ::
- hare ::
- i?????
i meni je isto????? al eto piše na računu zemlja porijekla sfrj mislim da imam taj papir pa cu ga staviti na forum !radi se o računu za auto jer sam ga dobio kad sam ga kupio od jednog dede! I na tarabi piše...Pa Perica....U TAS-u se Bube proizvode od 1973, do tada su se samo provlačile preko UNIS-a...Malo je bezveze da ti ja iz Beograda pričam o tome...Imao sam i ja 1300 iz 72 koja je na sebi imala Lipik stakla koja su pobelela po obodima - kvalitet poslovično dobar...
A da li ima razlike u kvalitetu - rekao bih da ima i kod Buba i kod Golfova...
Drugo, video sam spomenuto poređenje Golfa TAS i onog pravog - Golf se ne tretira kao oldtimer već kao konj za vuču tako da ne bih primenio analogiju sa Bubom, nekako nije merodavno...
Sve u svemu: Deutschland Deutschland über alles... pa i jest bezveze da ti pričaš o tas-u! O pa ovo postaje zanimljivo... | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 15:43 | |
| Hare, care, držte se vi ćevapa bolje...
Još gluplje je što ti ne znaš kada je počela proizvodnja automobila koji voziš u gradu u kome živiš... (kada sve moram da ti crtam) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 15:54 | |
| Hare,pomalo si potrcao pred rudu...po Gibinim postovima koje sam do sad procitao,zakljucujem da covek zna mnoooogo vise o bubama nego sto cu ja a bogami i vecina clanova ovde ikad znati....ne branim nikog,ali ipak mislim da ne drzis predavanje nekome ko ipak vise zna o tome....i od tebe i od mene zajedno....i ja sredjujem 1200j i znam da nikad ne bih dao 2 kila jevra za taj model,ali sta sad....Gibo,gde je pivo?xexexe..... |
|
| |
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 16:09 | |
| Sada mi je strasno krivo sto Vlajko nije slikao nasu bubu pre restauriranja Svi su joj se divili kako je ocuvana kao je dobro izgledala. E kad je poceo da je rastura ono "jadac" na vise mesta je istrulila i tamo gde se nismo ni nadali. Bezobzira koliko god da je ocuvana 32 godine su morale da ostave traga pa i ako je sve vreme bila u garazi. | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 18:05 | |
| Ih bre Drac, pa ti me vinu u nebesa...
Ima ovde ljudi koji znaju više od mene...Svako može da nauči... | |
|
| |
Mile pridošlica
Broj poruka : 6 Godina : 65 Lokacija : Novi Beograd Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 18:08 | |
| Gospodo moja draga, i ljubitelji buba. Buba je juce otisla za Kraljevo za 2000e. Svaka roba ima svog kupca?????????? | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 18:25 | |
| neka je sa srecom i da ga sluzi 100 godina ADMIN moze LOCK | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 18:29 | |
| | |
|
| |
beli@inffo.net VW entuzijasta
Broj poruka : 111 Godina : 44 Lokacija : Koceljeva Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 19:28 | |
- i?????
i meni je isto????? al eto piše na računu zemlja porijekla sfrj mislim da imam taj papir pa cu ga staviti na forum !radi se o računu za auto jer sam ga dobio kad sam ga kupio od jednog dede! 1971 godine,jedna tura svabica je stigla u tas,ti mozda imas na racunu zemlju porekla sfrj,ali je ona sklopljena u Germany,znam za pricu jer mi je jedna takva maznuta ispred nosa | |
|
| |
Bugman dr. VW
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 20:14 | |
| - Mile ::
- Gospodo moja draga, i ljubitelji buba. Buba je juce otisla za Kraljevo za 2000e.
Svaka roba ima svog kupca?????????? Znaci ima i za mene nade | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 20:18 | |
| nemojte lock ... sad mozemo da da seremo do mile volje ... nek je vozijo sa srecom ... a bogami i ti pare potrosijo | |
|
| |
yeti Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 716 Godina : 54 Lokacija : Jagodina/Hamburg Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 22:05 | |
| - popesky ::
- nemojte lock ... sad mozemo da da seremo do mile volje ... nek je vozijo sa srecom ... a bogami i ti pare potrosijo
Ja koliko sam shvatio ako sam shvatio buba i nije njegova nego nekog cice koji je 30 godina isao pesice a nju drzao u garazi Ako sam dobro shvatio... a nije ni bitno sad mozemo da serunjamo malooooo...o svemu... | |
|
| |
GibaniTZa dr. VW
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 22:38 | |
| ser ser ser...
Eh, sada mi je lakše...
Ladno ima pacijenata koji bi dali 2000€ za "takav" auto...A mislio sam da sam ja naivan... | |
|
| |
milan dr. VW
Broj poruka : 1572 Godina : 41 Lokacija : pozarevac Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) Sre 9 Apr - 22:42 | |
| i ja se cudim da ima takvih jos uvek... eno u oglasima sam video nemicu 58 komplet uradjena za dve hiljade opet ona vredi.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prodajem bubu(ljubiteljima buba) | |
| |
|
| |
| Prodajem bubu(ljubiteljima buba) | |
|