Broj poruka : 31 Godina : 25 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 07.11.2013
Naslov: Re: Milanova Buba Ned 8 Dec - 14:58
gde ste nasli stop svetla i ove felne??
zika-strugar pridošlica
Broj poruka : 33 Godina : 35 Lokacija : svilajnac Datum upisa : 07.07.2013
Naslov: Re: Milanova Buba Ned 8 Dec - 16:24
Bacanje para i vremena za ovako nesto.
Tesla pridošlica
Broj poruka : 23 Godina : 39 Lokacija : Banja Koviljaca Datum upisa : 12.11.2013
Naslov: Re: Milanova Buba Pon 9 Dec - 15:50
zika-strugar ::
Zasto mislis da je bacanje para i vremena? Ja mislim da je umetnost napraviti ovako nesto.Svako zna da napravi original a umetnost je imati sliku u glavi i napraviti je na delu.
draganavala dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 478 Godina : 52 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
Naslov: Re: Milanova Buba Pon 9 Dec - 15:57
Tesla ::
Zasto mislis da je bacanje para i vremena? Ja mislim da je umetnost napraviti ovako nesto.Svako zna da napravi original a umetnost je imati sliku u glavi i napraviti je na delu.
ne bih se slozio kolega... 99% dezurnih kriticara ne ume ni fabricko da popravi a kamoli da nesto prepravi.
Tesla pridošlica
Broj poruka : 23 Godina : 39 Lokacija : Banja Koviljaca Datum upisa : 12.11.2013
Naslov: Re: Milanova Buba Uto 10 Dec - 14:38
draganavala ::
Tesla ::
ne bih se slozio kolega... 99% dezurnih kriticara ne ume ni fabricko da popravi a kamoli da nesto prepravi.
Nisam mislio tako da bas svako moze napraviti original...ali je izvodljivije uz odredjenu kolicinu novca,truda itd...jer ipak skoro svaki deo limarije moze da se poruci ma koliko da kostao a rub za ovu bubu nema u prodavnici...