GibaniTZa dr. VW
Broj poruka : 1972 Godina : 40 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Ja ovako volim Ned 2 Mar - 23:03 | |
| I izgleda opasnije i budi komšije (ako staviš stingera) | |
|
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Ja ovako volim Ned 2 Mar - 23:18 | |
| To Gibanitza Sem sto imamo ono da i komsiji crkne krava...znaci i to sa budjenjem je u kombinaciji To Strid Ocekivao sam takav odgovor u vezi povecanja snage sa tim izduvom Imala je svojevremeno nalepnica koju su stavljali na zadnji prozor ovala 1954. Pisalo je da je pojacan za 5 konja (sa 25 na 30).Meni je to jako smesno. Uopste kad je motor dobar i kad vuce kako osetiti tih 5 konja | |
|
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: Ja ovako volim Ned 2 Mar - 23:23 | |
| - Tomas Volk ::
- To Gibanitza
Sem sto imamo ono da i komsiji crkne krava...znaci i to sa budjenjem je u kombinaciji To Strid Ocekivao sam takav odgovor u vezi povecanja snage sa tim izduvom Imala je svojevremeno nalepnica koju su stavljali na zadnji prozor ovala 1954. Pisalo je da je pojacan za 5 konja (sa 25 na 30).Meni je to jako smesno. Uopste kad je motor dobar i kad vuce kako osetiti tih 5 konja ka da sa 25 povecas na 30 ks. to ti je povecanje od 16.67% sto uopste nije zanemarljivo , i naravno da se oseti, ne toliko u krajnjoj brzini ili ubrzanju , vec u sposobnosti motora da savlada uzbrdicu, posto je tu moment otpora puta jako izrazen, ono cemu sluzi izduv 4 u 1 najvie dolazi do izrazaja na trkama kad i 1 ks.. vise od konkurenata moze da odnese pobedu, zato se koristi sve dozvoljeno kako bi se iz motora izvuklo sto vise snage a sto se nas tice meni jednostavno lepo zvuci kad kazem imam 4u 1 | |
|
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Ja ovako volim Ned 2 Mar - 23:31 | |
| zato sam i napisao malo | |
|
jovca dr. VW
Broj poruka : 805 Godina : 40 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
| Naslov: Re: Ja ovako volim Ned 2 Mar - 23:33 | |
| to beli@inffo.net: na poslu gde radim varim prohrom i radi se sve od prohroma cak 98% sve ide za nemacku a ovo sto sam spremio su probni delovi za porsheov izduv. to tomas wolk: ne mora da daje na snazi ali lepo cuci na bubi kad viri ispod branika | |
|
buRago Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 525 Godina : 38 Lokacija : KRAGUJEVAC (dolina gladi) Datum upisa : 18.06.2007
| Naslov: Re: Ja ovako volim Pon 3 Mar - 13:44 | |
| 2 slavko dobra fora sa prekidacem
2 jovca profi si kreno da ga radis | |
|
jovca dr. VW
Broj poruka : 805 Godina : 40 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
| Naslov: Re: Ja ovako volim Sre 5 Mar - 19:04 | |
| pa uglavnom gledam da uradim profi ali samo ako imam delove 100% treba mi vazdan krivine i zadnji lonac od nekog auta ali mora da bude od prohroma | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ja ovako volim | |
| |
|