Gost Gost
| Naslov: hladjenje....more rookie sheisse..... Uto 25 Dec - 3:10 | |
| dok sam ceprkao po mojoj ljubimici bubi,videh dva otvora tik ispod vrata....cale mi rece da je to sistem za grejanje...znam da postoje i jos dva izlaza kod zadnjeg sedista....i tako,u prici sa nekim majstorom,on mi rece da buba za hladjenje svog motora vuce vazduh iz tih tunela...da li je to tacno?da li je tacno da ako su ti tuneli losiji,da svasta moze da se dovuce do te turbine koja hladi,itd?nadam se da ste me razumeli,unapred hvala!pozz! |
|
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Uto 25 Dec - 7:06 | |
| - drac tha mf ::
- dok sam ceprkao po mojoj ljubimici bubi,videh dva otvora tik ispod vrata....cale mi rece da je to sistem za grejanje...znam da postoje i jos dva izlaza kod zadnjeg sedista....i tako,u prici sa nekim majstorom,on mi rece da buba za hladjenje svog motora vuce vazduh iz tih tunela...da li je to tacno?da li je tacno da ako su ti tuneli losiji,da svasta moze da se dovuce do te turbine koja hladi,itd?nadam se da ste me razumeli,unapred hvala!pozz!
To nije sistem za hladjenje vec za grejanje i vazduh ide u suprotnom smeru od tog koji je tebi predstavljen. Turbina uvlaci vazduh kroz proreze iznad zadnje haube i hladan vazduh salje na cilindre i kroz dva creva (koja se vide kad otvoris haubu motora) na grejace vazduha i dalje u putnicki prostor. Kroz ta dva otvora na tunelima ulazi topao vazduh. Isto tako topao vazduh sem kod zadnjih sedista ulazi i kroz proreze ispod sofersajbne i greje i nju. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Sre 26 Dec - 0:08 | |
| e hvala najlepse! j...cu majstoru kevu... |
|
pavle Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 701 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Sre 26 Dec - 8:28 | |
| Obavezno iza toga promeni majstora | |
|
Braca dr. VW
Broj poruka : 1035 Godina : 75 Lokacija : BGD-Pašino brdo Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Sre 26 Dec - 15:46 | |
| Bezi od takvog na vreme!!! | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Čet 27 Dec - 20:33 | |
| |
|
bodeja VW entuzijasta
Broj poruka : 79 Godina : 54 Lokacija : Nis Datum upisa : 08.09.2007
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Čet 27 Dec - 22:37 | |
| Jaooo! Da ti nije rekao da buba ima i prednju vucu? Tz tz tz... Bezi i ne okreci se sine! | |
|
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Čet 27 Dec - 23:13 | |
| za svaki slucaj ti tog majstora malo poceshljaj poluosovinom ... pa nek onda siri deziMformacije | |
|
Bugman dr. VW
Broj poruka : 899 Godina : 32 Lokacija : Gornji Milanovac Datum upisa : 03.03.2008
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... Pet 7 Mar - 22:46 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: hladjenje....more rookie sheisse..... | |
| |
|