| kederi za vrata | |
|
+5KdF bubuleja Dika strid jovca 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
jovca dr. VW
Broj poruka : 805 Godina : 40 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
| Naslov: kederi za vrata Čet 22 Nov - 0:36 | |
| imam problem sa kederima prozora za vrata. istruleli su od sunca kao i na vecinu buba. malo su specificni jer se nalaze na onoj aluminijumskoj lajsni, da li to moze negde da se kupi novo, ili da se upase od nekog drugog automobila | |
|
| |
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 0:38 | |
| takve sam vidjao samo u ponudi preko i cini mi se da nisu bas naivni sa cenom ajde proveravam pa javljam | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 6:12 | |
| Tih guma treba da ima u Astoru ili kod P.Cvorka. | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 47 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 7:26 | |
| guma oko prozora sa aluminijskom lajsnom--možeš kupiti novo i to ti preporučam jer ipak radiš bubu od do. kod nas u hr(brazilska) koja nije loša dođe oko 330kn=45eura/jedna | |
|
| |
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 7:36 | |
| kod CSP-a (Nemacka - je oko 30 E komad (sa metalnim delom) i unutrasnja odgovarajuca guma jos 12 E | |
|
| |
KdF Ultimativni znalac VW problematike
Broj poruka : 3820 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 8:38 | |
| Ima to u Sarajevskoj, ali nekad ima sa lajsnom koja je skuplja, a nekad ima samo gumica bez lajsne koja je jeftinija. Medjutim, kada se lajsna skida sa vrata moze da se desi da se iskrivi a to je posle tesko ispraviti... | |
|
| |
vlajko05 dr. VW
Broj poruka : 1438 Godina : 41 Lokacija : Beograd Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 9:34 | |
| ja sam u astoru kupio samo guminu ali je OCAJNOG kvaliteta, inace guma je nitovana za lajsnu pa je to muka zameniti, imaju i komplet lajsna+keder, ali bi ja to ipak od preko narucio, ovo ovde kod nas je mala privreda i nije nesto | |
|
| |
ABUB pridošlica
Broj poruka : 20 Godina : 58 Lokacija : SUMADIJA Datum upisa : 23.10.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 10:53 | |
| Jovice! Ja licno imam sledece iskustvo sa kederima iz "astora" jesu novi ali su loseg kvaliteta i tesko se ubacuju moj predlo je da nedjes neke polovne u dobrom stanju. | |
|
| |
ABUB pridošlica
Broj poruka : 20 Godina : 58 Lokacija : SUMADIJA Datum upisa : 23.10.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 11:00 | |
| Ni ovi kederi koji mogu da se kupe negde preko nisu uvek dobrog kvaliteta a cene variraju primer set dihtunga za kompletan motor losijeg kvaliteta kosta cirka 15 jevra a nemacki proizvod odlicnog kvaliteta (provereno) 24 jevrea. | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 47 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 11:04 | |
| istina ako nađeš polovne a dobre lakše ćeš ih ubacit u okvire to je 100& | |
|
| |
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 11:29 | |
| Polovne a dobre? Tesko ce se to naci. | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Keder Čet 22 Nov - 11:48 | |
| To Jovca Dok sam radio na mladjim modelima buba te skreper gume nisu ni imale da se kupe.Resenje je za tvoj problem mozda ono sto sam ja radio.Skines polovne gume koje su sa unutrasnje strane sa neke druge bube.Fora je u tome da desna unutrasnja pasuje za leva vrata spolja a leva unutrasnja za desna vrata spolja.Treba skinuti lajsne,raznitovati lim i tu gumu skreper.U pcelarskoj zadruzi u KG sam nabavio male nitne koje koriste za kosnice pcelari.Iste su kao originalne.Izbusis rupe na ovim polovnim gumama i onda zajedno sa limom i lajsnom sve zanitujes.Kvalitet 1. a trajace ko zna koliko jer sa unutrasnje strane guma nije bila izlozena mrazu | |
|
| |
toxic dr. VW
Broj poruka : 1065 Godina : 53 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 12:14 | |
| @jovca: ALOOOOO... ajd sad pogledaj sta si radio do sada i usudi se staviti polovnu gumu. pazi da nebi poluosovina igrala gladat ces u tu prokletu gumu svaki dan i pizdit ces na cijeli svijet sto ju nisi promjenio. to ti je isto kao da napravis generalku na limariji i stavis stare kedere ili stare popucale stop lampe. | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Keder Čet 22 Nov - 17:00 | |
| To Toxic Mozda nisi citao ovo sto sam prethodno napisao.Moj matori 10 godina vozi bubu na kojoj su ti kederi stavljeni sa druge bube.Da ponovim da se radi o unutrasnjim skreperima.Kao novi su i danas a stari su 35 godina | |
|
| |
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 17:59 | |
| Mislim da je sunce (UV zraci) pogubnije od mraza. | |
|
| |
jovca dr. VW
Broj poruka : 805 Godina : 40 Lokacija : Svilajnac Datum upisa : 24.10.2007
| Naslov: Re: kederi za vrata Čet 22 Nov - 20:46 | |
| polako ljudi nisam ceo dan pored kompijutera kupio bih nove posto vidim da ih ima cena nije bitna. Mogu ja sve da upasem, cak i kocku kroz krug mogu da provucem samo mi dajte neki broj tel. tih prodavnica za astor znam. broj cvorkova ne mogu da nadjem nigde. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kederi za vrata | |
| |
|
| |
| kederi za vrata | |
|