Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
Naslov: Re: split 52 export Pet 22 Jan - 8:49
Tomas Volk ::
To bibin 11 Cekic od 5 kg mi nije padao na pamet al od 10 jeste To KDF Vec sam pisao kolike sam muke ja imao sa takvim motorom.Ko bi dao 2000 EUR za set klipova i cilindara?Ja sam ih na srecu nasao jeftinije.Uopste je jednostavnije i puno jeftinije napraviti 30 KS motor koji na oko jako lici. Znas kako ,da mu je to prva fabricka ugradnja pa ima smisla.Ovako ipak treba gledati na dzep.Uradjen 25 KS je oko 5000 i da covek hoce toliko da plati ne znaci puno jer i tako nije prvi. Poredjenja radi je set za 30 KS oko 450 EUR. I znaci vezi konja gde gazda kaze
Pozdrav Tomo... Svaka čast na svim informacijama koje si podjelio sa nama... Što se klipova i cilindara za 25ks motor tiće, jesi gledao ovo: http://shop.volkswarenhaus.de/index.php/cat/c430_serial-pistons-and-cylinder.html ? Imak nije 2 soma € , ali bogami nije jeftino... Da li je tko od vas koji restaurirate najstarije primjerke buba i buseva razmišljao da se za klipove i cilindre obrati kakvom stručnjaku koji ih izrađuje po narudžbi ? Kod nas u Hr ima par njih i obično po uzorku odrade ostale. Najčešće mušterije su im ljudi koji slažu motore od prije 2. Svjetskog rata tipa NSU i Zidapp, a bubin motor baš i nije kompliciran...
Lp, Doc
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1460 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
Naslov: Re: split 52 export Ned 11 Apr - 22:40
Evo nakon zavrsenih limarskih radova kod Tome split je nedavno stigao i kod mene S obzirom da imam peskarenje na 10km od mene sa povoljnim cenama uklopilo se da pre povratka u Leskovac navrati do mene na peskarenje,Wurth konvertor,prajmerisanje...Sem toga sasija i sve njoj pripadajuce se farba u crno.Takodje i sve zezalice iz kabine koje idu u ovom slucaju u bedz-braon nijansu Drustvo mu za sada pravi faltdah iz 1962 Prvo sto je proslo peskarenje su krila.Nakon peskarenja varenje rupica koje se neminovno pojave,konvertor rdje i dvokomponentni prajmer Nastavak radva sledi kako mi vreme bude dozvoljavalo s obzirom da sam naredna dva meseca slobodan samo nedeljom za ove radove
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1460 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
Naslov: Re: split 52 export Pon 26 Apr - 20:39
Na red su dosli poklopac motora i vozaceva vrata Nosaci poklopca motora se cede Paralelno slican postupak prolaze i sitniji delovi
Ivan V dr. VW
Broj poruka : 946 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
Naslov: Re: split 52 export Pon 26 Apr - 21:49
ovaj split je u dobrim rukama dobice tretman kakav zasluzuje. (kao i moj )
Gost Gost
Naslov: Re: split 52 export Pon 26 Apr - 22:20
uh veliki posao ali vredi svaki cent!!!
zikale VW zaluđenik
Broj poruka : 243 Godina : 54 Lokacija : leskovac Datum upisa : 14.10.2007