| Pripreme | |
|
+9dexit Doktor popesky igorsnegi nikson nebkv bubuleja Dika Tomas Volk 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tomas Volk dr. VW
Broj poruka : 2511 Lokacija : Raca Kragujevacka Datum upisa : 02.06.2007
| Naslov: Pripreme Pet 12 Okt - 19:26 | |
| To Dika and Ogi Doc je uvek bio na netu a otkada se angazovao u pravljenju finansijske konstrukcije nema ga uopste.Jel on to poceo da radi za lovu ? | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: Pripreme Sub 13 Okt - 7:20 | |
| - Tomas Volk ::
- To Dika and Ogi
Doc je uvek bio na netu a otkada se angazovao u pravljenju finansijske konstrukcije nema ga uopste.Jel on to poceo da radi za lovu ? Neznam sta da ti kazem nisam kontaktirao admina da vidm dali je stigao neki cenovnik za gostovanja. | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Finansije Sub 13 Okt - 10:07 | |
| Ma mislio sam na finansije oko kupovine projekta Izgleda ce Doc sledece godine na sve skupove da ide recnim putevima. BG ima Savu i Dunav a kako mislis da sa amfibijom dodje na tvoj skup | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Pripreme Sub 13 Okt - 10:19 | |
| treba organizirat neki skup na otoku da olakšamo docu!
ali onaj volan jeli orig. ili?? mislim nekako mi je pre otmjen za takvo vozilo | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Volan Sub 13 Okt - 10:22 | |
| To Ogi Ne volan nije originalan. Potreban mu je za bube pre 48 mislim sa tri paoka ali jos stariji od mojih. Onaj beli na amfibiji je za deluks bube od 1950-1955.Prva deluks buba je imala sa 3 paoka ali beli volan i to samo 49 od jula. | |
|
| |
Dika dr. VW
| Naslov: Re: Pripreme Sub 13 Okt - 16:01 | |
| Ma u ponedeljak ce na svim forumima da osvane ovakva slika | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Papiri Sub 13 Okt - 19:19 | |
| To Dika Nesto razmisljam.Zamisli nadjes ovako nesto a onda ti se nakace ovi iz zavoda za zastitu spomenika pa ti ga oduzmu (u interesu zastite istorijskih spomenika) | |
|
| |
nebkv dr. VW
Broj poruka : 1463 Godina : 44 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: Pripreme Sub 13 Okt - 20:08 | |
- To Dika
Nesto razmisljam.Zamisli nadjes ovako nesto a onda ti se nakace ovi iz zavoda za zastitu spomenika pa ti ga oduzmu (u interesu zastite istorijskih spomenika) To bi bio idiotizam.A da su naisli skupljaci starog gvozdja i to bacili na otpad,pa u presu onda nikom nista .Ipak ovo je ovde balkan,svasta je moguce | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Firma Sub 13 Okt - 20:56 | |
| To Nebkv Stvarno su skupljaci gvozdja legalna firma a kako se mi (koji se bavimo krsevima) tretiramo kad je zakon u pitanju | |
|
| |
Dika dr. VW
| Naslov: Re: Pripreme Sub 13 Okt - 21:07 | |
- To Dika
Nesto razmisljam.Zamisli nadjes ovako nesto a onda ti se nakace ovi iz zavoda za zastitu spomenika pa ti ga oduzmu (u interesu zastite istorijskih spomenika) A kako to mislis naka ce se, pa sto ga nisu stitili dok je bio u nekom korovljaku??? | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Korov Sub 13 Okt - 22:37 | |
| Pa stitili bi ga oni i tada al se nije video od korova Moze jos malo OFF Pricao mi prijatelj pricu koju je cuo od starca iz Topole koji mu je prodao Dodge kamion ratni.Matori kupio od cigana ratni motocikl a cigani ga nasli tako sto su sekli drva za prodaju na kvarno. Elem prica je jednostavna.Oborili veliko drvo i u krosnji nadju motocikl sav urastao u grane.Motor je bio na desetak metara visine i niko zivi nije mogao da ga nadje. Premotao je matori film unazad i saznao da se u drugom svetskom ratu bas na tom mestu kod Topole odigrala neka borba.Prica se da su izginuli neki Nemci.Pretpostavlja da je motor od eksplozije odleteo u granje a da je ono vremenom poraslo i motor odnelo u visinu.Da cudo bude jos vece matori je slao plocicu i slike preko nekih prijatelja u Nemacku i dobio je odgovor da kaze koliko para trazi. Ispalo je da je jedini preziveo komad neznam koje firme ali matori se zabaksuzio i nece da ga proda. Kaze ovaj moj prijatelj da je to cudo video licno i da matori vec pet godina odkravljuje motor nebi li ga okrenuo pa da ga onda rastavi.Kaze da je neverovatno ali je i materijal koji je na sedistu ostao citav. Za nepoverovati | |
|
| |
nikson dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 410 Godina : 50 Lokacija : tivat Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Pripreme Ned 14 Okt - 11:05 | |
| | |
|
| |
bubuleja dr. VW
Broj poruka : 1021 Godina : 46 Lokacija : rijeka Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Pripreme Ned 14 Okt - 18:21 | |
| a sad malo moje muke...gledao sam par godina uzastopno i prolazio kraj tog kombija barem 3 puta mjesečno ali uvijek je bilo ono sutra ću pa on će tu zauvijek da stoji...nakon dvije godine samba 23 prozora 64god koju su mađari ostavili na tom parkingu otišla je na metis u staro željezo...ne mogu si to oprostiti do danas | |
|
| |
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Pripreme Ned 14 Okt - 19:24 | |
| | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Samba Ned 14 Okt - 19:46 | |
| To Ogi Sad je kasno da se ubijes zbog sambe,trebalo je to odmah To Igor Da bukvalno kao da spasavas ljudski zivot.Jedino sto ja svakog svog pacijenta prodam posto ga spasem Pa nemogu sve ja da ih cuvam tako spasene | |
|
| |
igorsnegi dr. VW
Broj poruka : 1246 Godina : 51 Lokacija : Beograd-Visnjicka Banja,Obrenovac,Koceljeva Datum upisa : 05.06.2007
| Naslov: Re: Pripreme Ned 14 Okt - 22:29 | |
| | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Entuzijazam Ned 14 Okt - 23:08 | |
| To Igor Ma nije to nista.I dalje tvrdim da je vecina ljudi u stanju da ovo radi. To All Sta bi sa doktorom Vikend prosao a nista od udarne vesti unapred najavljene. | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Pripreme Ned 14 Okt - 23:10 | |
| | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Amfibija Ned 14 Okt - 23:13 | |
| To Popesky Auto se uvek proba pre no sto se pazari. Proba al na suvom.Moze biti da je probao i plutanje Znam coveka, nece sigurno da se ljuti na nas | |
|
| |
popesky dr. VW
Broj poruka : 1795 Godina : 53 Lokacija : sombor Datum upisa : 09.08.2007
| |
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: Vikend Pon 15 Okt - 8:57 | |
| Vikend prosao a coveka nema Ipak je zaronio | |
|
| |
Dika dr. VW
| Naslov: Re: Pripreme Pon 15 Okt - 9:01 | |
| | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Pripreme Pon 15 Okt - 15:18 | |
| ima me, ima...bio sam zauzet sakupljanjem krame... | |
|
| |
Tomas Volk dr. VW
| Naslov: DR Pon 15 Okt - 15:34 | |
| To Doc Dr Mengele je manje mucio ljude od tebe. Ima Nema Da se radujemo svi sa tobom nadam se Pre jedno godinu dana sam video na buvljaku dva komada autenticnih nemackih slemova.Jedan je cak imao rupu od metka.Hoces da pokusam da ti to nabavim ako se oni cigani pojave ponovo.Ma bas je dobar fazon Ajde da preformulisemo pitanje Treba li ti slem | |
|
| |
Doktor dr. VW
Broj poruka : 801 Godina : 45 Lokacija : Poreč Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Pripreme Pon 15 Okt - 17:57 | |
| Treba mi mitraljez za Schwimma... , šljem mi nije toliko važan...hvala na ponudi... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pripreme | |
| |
|
| |
| Pripreme | |
|