mix1200 VW entuzijasta

Broj poruka : 133 Godina : 33 Lokacija : Obrenovac-Stubline Datum upisa : 07.08.2009
 | Naslov: Poklopac cepa rezervoara Pon 18 Jun - 16:01 | |
| Pozdrav svima, imam jednu malu nedoumicu oko poklopca cepa rezervoara na zetovoj bubi. (Inace cak je i moj zet koji me pitao "gde se doliva antifriz?" prvi dan kad je kupio bubu, uspeo da je kupi, a ja jos nisam. Trazim a ne znam sta trazim  ) Da se vratim na temu, poklopac se otvara jer nedostaje opruga koja bi trebala da vrsi na njega povratno dejstvo i drzi ga zatvorenim, jer drugi sistem zatvaranja nema (bravice i slicno). Postovacu slike cisto da vidite o cemu se radi, a meni bi trebala slika te opruge, ukoliko je neko ima na svojoj bubi da ja vidim kako izgleda i da je napravim, ili nabavim. Hvala unapred   | |
|
bili VW zaluđenik

Broj poruka : 239 Godina : 47 Lokacija : Neusatz Datum upisa : 15.11.2008
 | Naslov: Re: Poklopac cepa rezervoara Pon 18 Jun - 16:50 | |
| I meni je falila. Dobih je zahvaljujući nebkv sa foruma, a evo kako izgleda:  | |
|
mix1200 VW entuzijasta

Broj poruka : 133 Godina : 33 Lokacija : Obrenovac-Stubline Datum upisa : 07.08.2009
 | Naslov: Re: Poklopac cepa rezervoara Pon 18 Jun - 21:39 | |
| Ja imam od bube nemice, istu ovakvu oprugu samo od dosta tanje zice i ima vise namotaja, ali vuce poklopac na otvaranje, jer je ta buba imala onu bravu na sajlicu pa se otvarala iz kabine. | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Poklopac cepa rezervoara  | |
| |
|