zexnex_vw pridošlica

Broj poruka : 1 Godina : 30 Lokacija : Berane CG Datum upisa : 27.02.2017
 | Naslov: Upoznavanje Pon 27 Feb - 22:27 | |
| Poštovani, Kako ste i sami rekli, običaj je da se novi članovi ovog foruma prvo predstave, pa evo da ispoštujem vaše običaje. Zovem se Željko Novović, rođen sam u Beranama (CG), gdje sada boravim. Imam 24 godine, po struci sam inženjer saobraćaja, a trenutno se bavim poljoprivredom. Hobi mi je slikarstvo, ribolov, fotogrfisanje... Veliki sam zaljubljenik u vw automobile, i samo njih i vozim. Trenutno moj vozni park čine: passat 2 -1987 god., golf 2 - 1989, passat b5.5 -2005 i golf 5-2006. Oduvijek sam želio da kupim vw bubu i da je sam restauriram (u svojoj garaži), što i planiram u bliskoj budućnosti da uradim. Gledajući po internetu restauracije automobila i razne oglase naišao sam na ovaj sajt i mogu vam reći da sam oduševljen! Mi u CG nemamo ništa slično, ili bar ja nisam mogao da nađem nista slično. Samo naprijed! Nadam se da ćemo se u buduće lijepo družiti i da ću moći da se oslonim na vas, jer će mi biti potrebna pomoć kada odlučim da uđem u ovaj "projekat" restauracije bube (koji podrazumijeva sve korake od pronalaska dobrog vozil, kupovine, pa onda sve redom).  Još jednom veliki pozdrav za sve VAS! | |
|