Evo postadoh clan ovog foruma, pa je red da kazem neku i o sebi. Iz Smederevske Palanke sam, imam 49 godina i profi se bavim moto mehanikom skoro 25 god. sto mi je ujedno i hobi, znaci benzin je oko mene 24 sata. U garazi imam: Audi 80 td, Fiat coupe 2.0 16v turbo i motocikl Honda CB 750 F. Bube volim i cenim zbog specificnosti tehnickih resenja, trajnosti i pouzdanosti. Idealne su za prepravke bilo koje vrste koliko masta dozvoljava, mozda neko ovo ne odobrava, ali svako ima pravo na svoje misljenje. Pre petnaestag godina sam radio dva tricikla od bube 1200 i 1300, oba atestirana i registrovana. Ovaj drugi je bio jedan od najlepsih u zemlji i na sajmu automobila 2004. je bio izlozen na standu SAT kod Alvirovica... Nedavno sam kupio bubu 1200j i planiram izradu HOTROD-a od nje. Ne zurim se, ali planiram da bude vrhunski dizajn... Da ne duzim vise, bicemo u kontaktu. Ako nekome treba pomoc u otklanjanju kvarova na malolitraznim 2t i 4t motorima uvek sam spreman da pomognem 063 270 893 Mika. Pozdrav svim forumasima