Broj poruka : 4 Godina : 43 Lokacija : Beograd Datum upisa : 30.06.2016
Naslov: Pozz iz Zemuna Čet 30 Jun - 12:59
Veliki pozdrav svim ljubiteljima bube i ostalim ljubiteljima automobila sa vazdusno hladjenim motorima (da ih slucajno ne zaboravim). Imam bubu 100J iz 76. godine, vozio je godinu dana pa je neopravdano zapostavio. Od pocetka je lose napravljena, nikad propisno i detaljno restaurirana, nasminkana sto bi rekli u zargonu, imao sam problema sa njom ali nisam odustao, vozio i sada samo odlozio restauraciju do daljnjeg... Sada je trenutno kod mojih u dvoristu, ceka neke bolje dane i kompletnu restauraciju kojoj cu se posvetiti cim se finansije usklade Za dalje druzenje nadam se da ce biti konstruktivno jer svasta mogu nauciti od vas, zato sam tu.
Srdacan pozdrav,
kema dr. VW
Broj poruka : 974 Godina : 58 Lokacija : futog Datum upisa : 19.11.2010
Naslov: Re: Pozz iz Zemuna Čet 30 Jun - 21:13
pozdrav
strid dr. VW
Broj poruka : 1592 Godina : 73 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
Naslov: Re: Pozz iz Zemuna Sub 2 Jul - 0:39
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
Naslov: Re: Pozz iz Zemuna Sub 2 Jul - 6:56
PozdraVW
Bobo pridošlica
Broj poruka : 4 Godina : 43 Lokacija : Beograd Datum upisa : 30.06.2016
Naslov: Re: Pozz iz Zemuna Pon 4 Jul - 15:14
Bio sam kuci za vikend i detaljno slikao svojo bubu pa bih voleo da okacim slike da procenite u kakvom je stanju. Znam da je tesko proceniti slikama a uzdam se u vase iskustvo. Jos nesto, videcete sa slika da stoji na klocnama. Koliko je pametno drzati auto na 4 klocne, mislim zbog ostecenja sasije tezinom? Hteo sam da ga pokrijem samo da kupim ceradu, bar malo da ga zastitim od spoljnih uticaja. Pokusao sam vama Diko da posaljem privatnu poruku, nije dozvoljeno