milli.1881 pridošlica

Broj poruka : 10 Godina : 32 Lokacija : Citluk Datum upisa : 11.11.2013
 | Naslov: Tapaciranje krova Uto 2 Sep - 18:34 | |
| Pozdrav vlasnik sam bube 1200j iz 1974 godine u nje je fabricki krov presvucen samo od grede do grede pa bi me zanimalo jel je itko presvlacio kao u starih modela! | |
|
KdF Ultimativni znalac VW problematike

Broj poruka : 3820 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 03.06.2007
 | Naslov: Re: Tapaciranje krova Uto 2 Sep - 20:06 | |
| Montaža neba je jedan vrlo zaguljen posao... | |
|
Gocp VW entuzijasta

Broj poruka : 65 Godina : 59 Lokacija : Živinice Datum upisa : 17.08.2014
 | Naslov: Re: Tapaciranje krova Sre 3 Sep - 9:27 | |
| Ja to planiram povjeriti profesionalcu. | |
|
nebkv dr. VW

Broj poruka : 1459 Godina : 43 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 04.06.2007
 | Naslov: Re: Tapaciranje krova Sre 3 Sep - 10:27 | |
| Tu je malo specifican patent,sa kartonima na kraju koji upadaju u falc Ako radis novo nebo obavezno bi trebao imati celo orginalno za skidanje dimenzija jer je prostim merenjem veoma tesko odraditi to nebo a da se ne desi da kartoni ne mogu da udju u falc,ili udju ali bude suvise labavo pa nebo visi Plus su tu i zice | |
|
milli.1881 pridošlica

Broj poruka : 10 Godina : 32 Lokacija : Citluk Datum upisa : 11.11.2013
 | Naslov: Re: Tapaciranje krova Sre 3 Sep - 11:17 | |
| Imam orginalno nebo cak nije ni u losem stanju toliko, nego mi nekako elegantnije i puno ljepse izgleda kad se sve fino oblozi! | |
|
strid dr. VW

Broj poruka : 1592 Godina : 72 Lokacija : Grocka Datum upisa : 20.06.2007
 | Naslov: Re: Tapaciranje krova Pet 5 Sep - 17:29 | |
| Zavisi šta hoćeš. Ako hoćeš tapacir krova preko celog (znači ne kao kod tvog špara) to je dodatno zezanje zbog žica. U principu sve je izvodljivo ali ,,, (zavisi koliko ko ima nerava  ). Ako hoćeš original, tu može da bude mali problem alat za skidanje i vraćanje neba + karton koji u suštini nije karton koji se danas prodaje, više je to prešpan koji danas naći u toj debljini | |
|
draganavala dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 478 Godina : 52 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
 | Naslov: Re: Tapaciranje krova Pet 5 Sep - 21:26 | |
| tapacir koji pominjes nema kartone vec samo zice, lepi se pod stakla sva 4 ali da bi to ugradio na bosanki trebace ti i metalni 'cesljevi' koji se vare po ivici krova i oni umesto kartona drze skaj iznad vrata .. takodje i stubovi se presvlace i za njih je potrebno da se zavare cesljevi.... sve u svemu puno posl ai zezanja.. ali po meni ej mnogo lepsi auto tako presvucen nego ono oskudnije resenje . | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Tapaciranje krova  | |
| |
|