VuArt VW Betlee from Niš.
Vreme je da vam predstavim moju ljubimicu i na ovoj strani
.
Moja Bubica iz 1967 godine, kupljena je od porodice u čijem je vlasništvu od prvog dana 1967 godine, kada su je novu kupili u Skoplju. Za 47 godina u toj kako je ja zovem "prvoj fazi službe" prešla je ukupno 53 000 kilometara, koliko njen cajger i pokazuje danas, a što se originalnosti tiče, još uvek je u većini u prvoj boji, sa originalnim enterijerom i detaljima.
Putovala je u Grčku, Crnu Goru (kako mi vlasnica kaže i u obilazak bokokotorskog zaliva) i na mnoga porodična putovanja širom Jugoslavije.
Za sada čeka bolje dane svog novog gazde u smislu budžeta za reparaciju, a želja mi je da jednog dana kada je osvežim ponovo sa njom krenem u obilazak Boke i krajeve koji su nekada obilazile porodice širom Jugoslavije...
Za sada slike možete pogledati putem ovog linka :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.777731885573507.1073741830.487244617955570&type=3dok ne postavim detaljnije sve ponovo na ovaj sajt.
Sve sugestije, predloge, savete i ostalo očekujem u narednim postovim, a nadam se da će u ovoj temi rok od ovog posta do slike moje restaurirane bube biti što kraći