| POMOC | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
aqua dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 389 Godina : 56 Lokacija : bgd Datum upisa : 18.10.2009
| Naslov: POMOC Sub 24 Maj - 12:24 | |
| DRAGI PRIJATELJI, SIGURAN SAM DA SVI ZALITE ZA OVOM NESRECIOM KOJA SE DESILA U OBRENOVCU A MNOGO VAS ZNA DA NAS DRUGAR , KOLEGA , FORUMAS , LJUBITELJ MIMI ZIVI U ISTOM TOM OBRENOVCU I DA JE STETA U NJEGOVOM DOMACINSTVU 100%. MOZDA JOS NEKO OD FORUMASA ZIVI U PODRUCJU KOJE JE POPLAVJENO , NE ZNAM ALI SVAKAKO ZNAM DA BI BILO LEPO DA SE MALO ORGANIZUJEMO I NEKAKO POMOGNEMO KOME POMOC TREBA. DA NE BISMO PUNO FILOZOFIRALI , NOVAC U OVOM TRENUTKU RESAVA STVARI BRZO I EFIKASNO , SAMO DA SE DOGOVORIMO O IZNOSU I ETO. MOJ PREDLOG JE 50E ILI 100E, UPLACIVACEMO NA RACUN NEKOG OD FORUMASA PA DA SE TO PREDA ILI DIREKTNO NA RACUN KORISNIKA. DA SE TA ODLUKA DONESE ZA VIKEND A U PONEDELJAK AKCIJA!!! HVALA SVIMA | |
|
| |
Dika dr. VW
Broj poruka : 3851 Godina : 72 Lokacija : Mladenovac Datum upisa : 01.06.2007
| Naslov: Re: POMOC Sub 24 Maj - 15:50 | |
| Licno sam kontaktirao Mimija i veoma brzo smo se dogovorili sta mu je u ovom trenutku potrebno! Naravno to sam mu vec poslao! A sigurno mu je potrebno jos dosta toga zato hajdemo u akciju! Kontaktirajmo i Gorana Matica i njemu je zasigurno potrebna pomoc, tako da obojici koliko toliko olaksamo muke koje su ih snasle! | |
|
| |
AC ACA VW zaluđenik
Broj poruka : 264 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
| Naslov: Re: POMOC Sub 24 Maj - 22:27 | |
| jutros sam se video na bubanj potoku sa Jocom i Vladom i pricali smo da bi bilo dobro da se skupimo i odemo u Obrenovac i pomognemo Mimiju i kome jos treba u obnovi domacinstva | |
|
| |
zrenjaninac Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 690 Godina : 53 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 20.04.2010
| Naslov: Re: POMOC Sub 24 Maj - 23:58 | |
| Ima li neko kontakt sa ovim nasim clanom Ja sam pokusao privatnom porukom ali jos uvek nista Informacije o članu mix1200 Avatar: Rang: VW entuzijasta VW entuzijasta Statut: Van reda Zadnja poseta: Pet Apr 11, 2014 11:25 pm Muški Broj poruka: 124 [0.19% od ukupnog broja / 0.07 poruka na dan] Pronađi sve poruke autora mix1200 : - Teme - Poruke Datum rođenja: 07.07.1990 Godina: 23 Lokacija: Obrenovac-Stubline Zanimanje: Student Masinstva Hobi: Automehanicar Datum upisa: 07.08.2009 | |
|
| |
nj dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 373 Godina : 52 Lokacija : N. Beograd Datum upisa : 04.01.2012
| Naslov: Re: POMOC Ned 25 Maj - 0:34 | |
| Mislim da bi ovu akciju trebalo svi ozbiljno da shvate.
Trenutak je takav da svi treba da pomognu, koliko ko moze, za pocetak kako aqua rece u novcu, a radne akcije mogu da dodju na red kada se za to stvore uslovi.
Molio bih Diku, kao najuticajnijeg clana ovog foruma, da za kotizaciju na susretu u Mladenovcu osim igracaka, odredi i sumu u novcu, koliko god to bilo, sigurno bi znacilo clanovima iz Obrenovca.
Ljudi su u trenutku ostali bez gotovo svega sto su stvarali citav zivot, a ko od nas moze garantovati da se nece nekad naci u slicnoj situaciji.
| |
|
| |
Dika dr. VW
| Naslov: Re: POMOC Ned 25 Maj - 13:04 | |
| Kotizacija za skup je vec odredjena, ali to neznaci da se nemoze skupiti pomoc za one kojima je potrebna. Predlazem da se neko javi dobrovoljno ko ce da u dane skupa u Mladenovcu skupljati istu. Molim Vas da nas iz organizacije skupa ovoga puta oslobodite toga, jer ipak organizacija skupa zahteva dosta obaveza.
| |
|
| |
Klemen Klemen dr. VW
Broj poruka : 1012 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Datum upisa : 04.06.2007
| Naslov: Re: POMOC Ned 25 Maj - 21:36 | |
| Mislim, da si ga našao več.... | |
|
| |
Ivan V dr. VW
Broj poruka : 946 Godina : 52 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: Re: POMOC Ned 25 Maj - 23:06 | |
| [quote="Klemen Klemen"]Mislim, da si ga našao več....[/quote | |
|
| |
Dika dr. VW
| Naslov: Re: POMOC Ned 8 Jun - 12:39 | |
| Akcija uspesno realizovana svim ucesnicima skupa VHS Mladenovac 2014 HVALA ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: POMOC | |
| |
|
| |
| POMOC | |
|