Buba koja mi je ostala pre dve god posle iznenade smrti oca.
Kupio ju je novu 9.4.1975, do sada presla 74000 pravih, od prvog dana garazirana a zimi vozena samo po potrebi.Koliko me pamcenje sluzi sto se tice limarije farbana je samo jednom 90 i neke,zadnji lonac zamenjen kao i pragovi i to je to.
Posto sam otisao u NS na studije vozio sam je samo kada sam dolazio kuci.Otac ju je obozavao kao i ja, pazena i mazena sve ove godine, isli na more itd itd,sto kazu po sumama i gorama nas nikad boxer nije ostavio.
Poslednje sto se secam je da sam mu kupio nove NGK svecice i Pierburg punktovanu benz pumpu.
Nisam je oglasio niti imam nameru da je nekome prodam ali uprkos tome zovu me i zele da je kupe jer znaju kako ju je otac odrzavao. Pre neki dan me je stari ocev poznanik gusio da mu je dam za 1300e ali ne.Verovatno je ta cena prepuna kapa ali ostajem pri svome.
Na njoj sam naucio da vozim sa nekih 11-12godina, secam se da me je oblik haube izludjivao, ometala mi je vidljivost kada sam vozio
.
Poslednji put sam je palio u novembru pa posto krajem maja idem na odmor voleo bih da joj zamenim ulje i ostalo sto treba.Slabo sam upucen u mehaniku/elektriku bube ali uz vasu pomoc cu nauciti.
Plan je da je dovezem za NS i koristim kao vikend auto,onako za dusu, zvuk boxera se ne zaboravlja
Bice novih slika a trenutno imam ove
edit:Koliko sam razumeo na vrhu posta nemam dozvolu da postavim slike/linkove/mailove 7dana!?