| HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
sasho146 VW entuzijasta

Broj poruka : 126 Godina : 49 Lokacija : Sk Datum upisa : 01.11.2007
 | Naslov: HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) Sub 8 Feb - 13:05 | |
| Interesuje me posto sam izvadio prag i zatim zavario ravni lim horizontalno na mestu praga po celoj duzini gde je stajao prag, e sada od cega mogu dograditi na postojeci zavareni lim ispod vrata (nema pragova na mojoj vw bubi 1200) tako da bi postojeci lim pratio ivicu vrata ispod jer sada to nije tako. E sada estetski, dali za to se moze dodati u slojevima neki materijal ili git za kola, body 999 itd preko ovog zavarenog lima i koja je pouzdano najeftinija varijanta a trajna, moze li bez dodatnog opet krojenja, varenja i strafljenja dodatnog parceta lima da bi pratio ivicu gornjih vrata? ispod vrata po meni nedostaje povrsina pravougaonika duzine 1000 mm, sirina oko 100 mm sa debljinom od osnove skoro 250 mm da bi bilo u liniji donje ivice ispod vrata a da vrata mogu normalno da funkcionisu i bili u istoj vertikali sa vratima. Mozda ova slika objasnjava i govori bolje sta treba da se doradi i kako bi to trebalo izgledati ispod i spolja slicno kao kod ovog kao pojasnjenje namere http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img822/133/f8t4.jpghttp://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img542/1623/8jt5.jpg
Poslednji put izmenio sasho146 dana Ned 9 Feb - 1:53, izmenio ukupno 49 puta | |
|
 | |
toxic dr. VW

Broj poruka : 1065 Godina : 52 Lokacija : Friedrichdorf-NG Datum upisa : 20.06.2007
 | Naslov: Re: HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) Sub 8 Feb - 17:10 | |
| | |
|
 | |
sasho146 VW entuzijasta

| |
 | |
momcha VW zaluđenik

Broj poruka : 176 Godina : 40 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 22.08.2011
 | Naslov: Re: HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) Sub 8 Feb - 18:44 | |
| da bi ispalo najjeftinije i najlepse, trebalo bi ti: 1. mesalica za beton 2. pesak ili sljunak, granulaciju sam odaberi 3. cement 4. stare novine, sto starije to bolje, po mogucstvu da budu iz godine kad je buba napravljena, tako da uvek mozes reci da je to tako fabricki. 5. daska za salovanje... Postupak mislim da ti je jasan, posto od ovog materijala sigurno ne mozes da napravis avion... E kad sve zavrsis, mozes da prefarbas u koju god boju hoces, ali i da uradis teracu (sto ti je moj savet), ako pretekne novca, unajmi majstora da ti uradi pikovanu fasadu, to jako lepo izgleda.... | |
|
 | |
aqua dipl. ing. Bubarstva

Broj poruka : 389 Godina : 55 Lokacija : bgd Datum upisa : 18.10.2009
 | Naslov: Re: HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) Sub 8 Feb - 20:56 | |
| - momcha ::
- da bi ispalo najjeftinije i najlepse, trebalo bi ti:
1. mesalica za beton 2. pesak ili sljunak, granulaciju sam odaberi 3. cement 4. stare novine, sto starije to bolje, po mogucstvu da budu iz godine kad je buba napravljena, tako da uvek mozes reci da je to tako fabricki. 5. daska za salovanje... Postupak mislim da ti je jasan, posto od ovog materijala sigurno ne mozes da napravis avion... E kad sve zavrsis, mozes da prefarbas u koju god boju hoces, ali i da uradis teracu (sto ti je moj savet), ako pretekne novca, unajmi majstora da ti uradi pikovanu fasadu, to jako lepo izgleda.... Betoniranje je skupo!!!! Samo pur pena ili stiropor!!!  Salu na stranu, zasto ti uopste treba tako hitno i bilo kakvo krpljenje i sta time zelis postici kad to nikako ne moze da valja!!??? | |
|
 | |
sasho146 VW entuzijasta

| Naslov: Re: HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) Sub 8 Feb - 21:25 | |
| - aqua ::
- momcha ::
- da bi ispalo najjeftinije i najlepse, trebalo bi ti:
1. mesalica za beton 2. pesak ili sljunak, granulaciju sam odaberi 3. cement 4. stare novine, sto starije to bolje, po mogucstvu da budu iz godine kad je buba napravljena, tako da uvek mozes reci da je to tako fabricki. 5. daska za salovanje... Postupak mislim da ti je jasan, posto od ovog materijala sigurno ne mozes da napravis avion... E kad sve zavrsis, mozes da prefarbas u koju god boju hoces, ali i da uradis teracu (sto ti je moj savet), ako pretekne novca, unajmi majstora da ti uradi pikovanu fasadu, to jako lepo izgleda....
Betoniranje je skupo!!!! Samo pur pena ili stiropor!!!  Salu na stranu, zasto ti uopste treba tako hitno i bilo kakvo krpljenje i sta time zelis postici kad to nikako ne moze da valja!!??? Interesuje me dali to mora da se vari. | |
|
 | |
AC ACA VW zaluđenik

Broj poruka : 264 Godina : 51 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.09.2007
 | Naslov: Re: HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) Sub 8 Feb - 23:37 | |
| Moze da se punktuje,hartletuje,letuje a moze i nitovanje | |
|
 | |
sasho146 VW entuzijasta

| Naslov: Re: HITNO TREBAM STRUCAN SAVJET :) Sub 8 Feb - 23:43 | |
| - AC ACA ::