Ako je crvena L456, samba kaze da ide felna u L87 ili L282. Videces i sam sta ide na tvoje godiste...
djcorto Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 583 Godina : 63 Lokacija : Dubai Datum upisa : 14.02.2010
Naslov: Re: boja za felge Pet 6 Dec - 7:02
65 serijski ide kao sto je receno, sivo-crna sredina (wheel dics) beli okvir (rim). Ako neces serijski, onda po zelji - ali se drzi origigi boja, fenomenalno pasuju!
stajic bn pridošlica
Broj poruka : 43 Godina : 43 Lokacija : bijeljina Datum upisa : 22.12.2010
Naslov: Re: boja za felge Ned 8 Dec - 21:20
pa nisam mislio u orginalnu boju da je ofarbam buba ce biti crvena kao oni moji kombiji posto radi donji dio bube i imam nove gume pa sam mislio da ofarbam i felge i zavrsim kompletno donji dio. ali sam u dilemi za boju posto sam vidio razne varijante. dali na bubi fabricki budu felge sive ili u boji auta?. pozzz
draganavala dipl. ing. Bubarstva
Broj poruka : 478 Godina : 53 Lokacija : Avala Datum upisa : 19.09.2011
Naslov: Re: boja za felge Pon 9 Dec - 15:33
ja bi sivo-srebrno - fabricka boja celicnih felni mi je nekako naj lepsa pogotovo u kombinaciji sa lepim ratkapnama.. - predlog br 1 dalje ce kolege dodati po svom.
djcorto Vazdušno hlađeni mozak
Broj poruka : 583 Godina : 63 Lokacija : Dubai Datum upisa : 14.02.2010
Naslov: Re: boja za felge Uto 10 Dec - 4:16
stajic bn ::
pa nisam mislio u orginalnu boju da je ofarbam buba ce biti crvena kao oni moji kombiji posto radi donji dio bube i imam nove gume pa sam mislio da ofarbam i felge i zavrsim kompletno donji dio. ali sam u dilemi za boju posto sam vidio razne varijante. dali na bubi fabricki budu felge sive ili u boji auta?. pozzz
Ajd procitaj opet moju i momchinu poruku iznad ...
stajic bn pridošlica
Broj poruka : 43 Godina : 43 Lokacija : bijeljina Datum upisa : 22.12.2010